sylvia1 14.05.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 hmm ciekawe co nasza pani nam wywalczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 ps. moje "szczescie" w osobie osobnika płci " mięskiej " to sobie tylko na motorze smiga - i co rusz sie tam lekko rozwala... - np miał pieknie zerwany cała skore z ramienia - obecnie wyglada to tak jakby mial wielka blizne wielkosci min 3 dloni po starym oparzeniu i do tej pory niewyjeta srube z ramienia.... tyz piknie.... sylvia1 - pozdrowienia i zyczenie zdrowie dla Meza Kiedyś przyszywałam kumplowi udo na swoje miejsce Ale "szczęście" rozumiem bo sama śmigałam - z różnym skutkiem Ale mój mąż motoru miał nie będzie dobre!!! I prawdziwe :) A Twój się zdecydował już na rekonstrukcję czy tak z tym łazi ? łazi, ortopedzi na razie nie zachęcają go do zabiegu, a i on sam też ma opory zwłaszcza, że grozi mu po zabiegu zakaz obciązania nogi przez kilka miesięcy, a w jego pracy będzie to trudne Joasiu, Ortopedzi w szpitalach państwowych opowiedają takie kocopoły. Mój mąż wstał na drugi dzień po operacji - o kulach, ale chodził. Po 5 dniach jeździł samochodem sam. Po 10 dniach był w pracy bo nie mógł w domu siedzieć. Chodził w ortezie. Nie wierz w takie rzeczy - jeden warunek - trzeba to zrobić prywatnie - bo są inne założenia. W szpitalu po operacji leżysz z nogą do góry przez tydzień i przynoszą Ci basen. Prywatnie robią od razu, na drugi dzień fizykooteriapię ( specjalny wózek, który zgina i rozprostowuje nogę - kosztowny jak fuck więc państwowo go nie ma:)) Wszystko zależy. U nas taka operacja kosztuje 8.000 + potem zajęcia (30-50 pln za 2 h z krioteriapią i laseroteriapią) Coś mi się kolebie po głowie dobra klinika na wybrzeżu ...jak mąż wróci to się dowiem. byłabym wdzięczna za te informacje na razie mamy namiary na Zakopane, ale dopiero pojedziemy w czasie urlopu. Nasi ortopedzi dopiero zaczynają robić te zabiegi, może dlatego nam odradzali to leczenie Joasiu, To juz bliżej w Warszawie - doktor Kozieł z przychodni AVI - w razie czego dam ci komórkę . Operacje robi prywatnie w klinice profesora Jasieńskiego w Legionowie. Jeden dzień operacja, drugi obserwacja, trzeci - do domu. Przywozisz w piątek z niedzielę max poniedziałek odbierasz pacjenta. A od wtorku rehabilitacja. Po tygodniu w samochód i orteza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Jaosiu, inna sprawa, że do takiej operacji trzeba sie przygotować - obudować kolano mięśniami - alo Kozieł powiedziałby Wam wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Przepraszam, ale zachciało mi się szarlotki - więc musiała zrobić taką w wersji 15-to minutowej :)Bo ja leniwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Neferku mnie nie przebijesz ja kupiłam w ciastkarnii ale przepis na 15 minutową szarlotkę poprosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Neferku mnie nie przebijesz ja kupiłam w ciastkarnii ale przepis na 15 minutową szarlotkę poprosze... A proszę bardzo Sylvik: 1 szklanka mąki 1 szklanka cukru 1 szklanka kaszy mannej dokładnie wymieszać. 1 łyżka proszku do pieczenia wymieszać. W zamyśle podzielić na 3 części ( nie jest to proste, bo to proszek:)) 1 warstwa proszku - 1 warstwa jabłek - 2 proszku- 2 jabłka - 2 proszku Na górę dokładnie obłożyć wiórkami masła i cynamonu troszkę I już - to wersja teroretycznie bezcholesterolowa - że niby bez jajek... Jabłka ze słoika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.05.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 wlasnie zgubilam moze 0,5 kg a mi sie szarlotki przez ciebie zachciało fajne... dzieki Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 wlasnie zgubilam moze 0,5 kg a mi sie szarlotki przez ciebie zachciało fajne... dzieki Nefer Po tej szczególnie nie przytyjesz :) Smacznego :)ALe u mnie pachnie cynamonem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 i to bez jajek sie nie rozpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 i to bez jajek sie nie rozpada? NIe rozpada się bo kasza manna trzyma w kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 ok ide biegac znaczy uprawiac jogging ufff... tzreba zrzucic pare kg dzis pierwszy raz - umowilam sie kumpelka coby sie nawzajem motywowac - ciekawe na ile mi starczy zapalu i samozaparcia że Ci się chce, bieganie takie nudne, podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.05.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 ok ide biegac znaczy uprawiac jogging ufff... tzreba zrzucic pare kg dzis pierwszy raz - umowilam sie kumpelka coby sie nawzajem motywowac - ciekawe na ile mi starczy zapalu i samozaparcia że Ci się chce, bieganie takie nudne, podziwiam nie chcem (i nie chce mi sie) ale muszem...jak mawiał Lechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.05.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 ps. bieganie nie jest nudne...bieganie jest potwornie męczace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 ps. bieganie nie jest nudne...bieganie jest potwornie męczace to fakt no i jeszcze te skaczące cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 ps. bieganie nie jest nudne...bieganie jest potwornie męczace to fakt no i jeszcze te skaczące cycki tak ...te latające cycki są najgorsze lepszy jest rower mój mnie dzisisj przez pola przeciągnął to była jazda.....myślałam ,że nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.05.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 latające i skaczące cycki- potworność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.05.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Na canal + jest "Skazany na blusa"- pędzę ogladać, więc spokojnie się możecie czaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 oglądamy Taniec z gwiazdami FINAŁ http://film.onet.pl/_i/fototematy/t/taniec_kulisy/g11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.05.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 ps. bieganie nie jest nudne...bieganie jest potwornie męczace to fakt no i jeszcze te skaczące cycki tak ...te latające cycki są najgorsze lepszy jest rower mój mnie dzisisj przez pola przeciągnął to była jazda.....myślałam ,że nie dam rady Skaczące cycki Olka - złote usta dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.05.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Hej!! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts