andre59 14.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 co prawda słyszałam też inne powiedzenie : "za kierownicą wszystkie kobiety są jasnowłose" Ale tego nie mów:) ciężko było żonkę wprowadzić w klan kierowców jak się słyszało: - "nie wiem ile kierownicą kręcić bo... kółek nie widać", to mnie zwątpienie ogarniało teraz jest już dobrze a samochód macie jeden? jeden, trzeba się będzie jakoś nim dzielić i co rano losowanie no tak, trzeba się sprężyć i drugie auto kupić kiedy macie rocznicę śłubu? dobry prezent byłby In the INDEPENDENCE DAY a co, kupicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 co prawda słyszałam też inne powiedzenie : "za kierownicą wszystkie kobiety są jasnowłose" Ale tego nie mów:) ciężko było żonkę wprowadzić w klan kierowców jak się słyszało: - "nie wiem ile kierownicą kręcić bo... kółek nie widać", to mnie zwątpienie ogarniało teraz jest już dobrze a samochód macie jeden? jeden, trzeba się będzie jakoś nim dzielić i co rano losowanie no tak, trzeba się sprężyć i drugie auto kupić kiedy macie rocznicę śłubu? dobry prezent byłby In the INDEPENDENCE DAY a co, kupicie? To razem będziemy pić - ja mam 2-gą rocznicę powstania firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 jeden, trzeba się będzie jakoś nim dzielić i co rano losowanie no tak, trzeba się sprężyć i drugie auto kupić kiedy macie rocznicę śłubu? dobry prezent byłby In the INDEPENDENCE DAY a co, kupicie? sam powiedziałeś, że trzeba sie sprężyć i drugie auto kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 co prawda słyszałam też inne powiedzenie : "za kierownicą wszystkie kobiety są jasnowłose" Ale tego nie mów:) ciężko było żonkę wprowadzić w klan kierowców jak się słyszało: - "nie wiem ile kierownicą kręcić bo... kółek nie widać", to mnie zwątpienie ogarniało teraz jest już dobrze a samochód macie jeden? jeden, trzeba się będzie jakoś nim dzielić i co rano losowanie no tak, trzeba się sprężyć i drugie auto kupić kiedy macie rocznicę śłubu? dobry prezent byłby In the INDEPENDENCE DAY a co, kupicie? To razem będziemy pić - ja mam 2-gą rocznicę powstania firmy no to fajnie, u mnie 19 rocznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Muszę już zmykać, dobranoc wszystkim Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 no to fajnie, u mnie 19 rocznica ślubu czy firmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Muszę już zmykać, dobranoc wszystkim Miłych snów dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Muszę już zmykać, dobranoc wszystkim Miłych snów PAPAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 no to fajnie, u mnie 19 rocznica ślubu czy firmy?? andre - 19 rocznica śluby ja - 2 rocznica firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 no to fajnie, u mnie 19 rocznica coś tu murator nakręcił - to przecież pisał andre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 no to fajnie, u mnie 19 rocznica coś tu murator nakręcił - to przecież pisał andre... ano ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 ja też pożegnam się dzisiaj z Wami dobraaaanoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 ja też pożegnam się dzisiaj z Wami dobraaaanoc Papapapa - Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.05.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 i już poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 i już poniedziałek się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.05.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 ... bry wieczór wszystkim szalonym stukaczom O ducha zobaczyłam Staram się podczytywać w miarę regularnie, ale jakoś wena na pisanie mi odeszła bo budowa zakończona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.05.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 i już poniedziałek się porobiło Nefer! Jeszcze przy komputerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.05.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 ja już zaraz uciekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 i już poniedziałek się porobiło Nefer! Jeszcze przy komputerze? Jeszcze chwilę ale zaraz uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.05.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 bo rano do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts