Nefer 15.05.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Pozdrowienia ze Świdnika dla wszystkich "muratorowców" Witamy Świdnik :)I Innych też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam. Co słychać? Ja to nie wiem z jaką ekipą najpierw umówić sie, a z jaką później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam. Co słychać? Ja to nie wiem z jaką ekipą najpierw umówić sie, a z jaką później... Dawaj wszystkich na raz !!!!! I imprezzzzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Wleciałam na kawę, ale nie wiem czy dam radę zrobić, a co dopiero dopić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Wleciałam na kawę, ale nie wiem czy dam radę zrobić, a co dopiero dopić No co Ty Kasieńka, a co Ci przeszkadza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.05.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Wleciałam na kawę, ale nie wiem czy dam radę zrobić, a co dopiero dopić No co Ty Kasieńka, a co Ci przeszkadza ??? Moje tymczasowe - drugie - stanowisko pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.05.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 juz jestem ponownie .....wypachniona i po przepierce ręcznej ... pogoda słoneczna więc mam nadzieję na szybkie schnięcie a Wy w pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam. Co słychać? Ja to nie wiem z jaką ekipą najpierw umówić sie, a z jaką później... Dawaj wszystkich na raz !!!!! I imprezzzzza Myslałem, by jednego dnia jedna ekipa hydraulików przyszła i wyceniła, drugiego dnia druga itd... Po drodze jeszcze muszę zamówić okna i chciałbym być na usg Żony (ciekaw jestem drugiego dziecka, trzeba nagrać.. ) No i w związku z tym wszystkie ekipy mi latają... I juz nie wiem co i jak, a tu jeszcze trzeba pracować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 juz jestem ponownie .....wypachniona i po przepierce ręcznej ... pogoda słoneczna więc mam nadzieję na szybkie schnięcie a Wy w pracy ? Niestety w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.05.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 juz jestem ponownie .....wypachniona i po przepierce ręcznej ... pogoda słoneczna więc mam nadzieję na szybkie schnięcie a Wy w pracy ? Niestety w pracy... nie płacz ...ja też zaraz do pracy do 17,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 juz jestem ponownie .....wypachniona i po przepierce ręcznej ... pogoda słoneczna więc mam nadzieję na szybkie schnięcie a Wy w pracy ? Niestety w pracy... nie płacz ...ja też zaraz do pracy do 17,00 To za dużo w tej pracy nie będziesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 a ja na kursie... i niewyspana bo do 2 w nocy tworzyłam kosztorys dla banku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 a ja na kursie... i niewyspana bo do 2 w nocy tworzyłam kosztorys dla banku... ło matko!!! Ile czasu ten kosztory robiłaś? Ja wziąłem jakiś z forum muratora. Tam było ile mniej więcej (procentowo) kasy idzie na co i po wpisaniu sumy końcowej 300-280tyś miałem poszczególne kwoty... Poza tym wykonawca machnął mi taki ogólny kosztory... Oba mniej więcj zgadzały się.. Wystarczyło bankowi.. A w jakim banku bierzesz kredyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 zaczełam o 23 nawet grubo po 23... pod uwage wchdoza dwa banki mBank i GE który wygra zadecyduje ostatnie starcie ... kosztorys miałam szczegółowy przez projektanta zrobiony tylko rubryczki sie nie zgadzały z tymi bankowymi i musiałam popodliczac inaczej a to małym druczkiem było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 To mimo wszystko dużo czasu Ci to zajęło... A myślałaś o PKO BP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 kze nie a powinnam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.05.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 juz jestem ponownie .....wypachniona i po przepierce ręcznej ... pogoda słoneczna więc mam nadzieję na szybkie schnięcie a Wy w pracy ? Niestety w pracy... nie płacz ...ja też zaraz do pracy do 17,00 To za dużo w tej pracy nie będziesz.. już jestem i biorę się ostro za dokumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 kze nie a powinnam? Ja tam mam i w temacie kosztoryu i wypłaty transz nie ma problemu. Np. nie interesuja ich faktury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 juz jestem ponownie .....wypachniona i po przepierce ręcznej ... pogoda słoneczna więc mam nadzieję na szybkie schnięcie a Wy w pracy ? Niestety w pracy... nie płacz ...ja też zaraz do pracy do 17,00 To za dużo w tej pracy nie będziesz.. już jestem i biorę się ostro za dokumenty Trzeba się brać! Bo potem Cię dopadna i będzie kicha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.05.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Kto popycha mój zegarek tak szybko do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts