Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jak z przeprowadzką do domu?

dzis klucze dopiero mam otrzymac, potem pomalopwac i moze w sobote ...

Cały dom chcesz malować i to w kilka dni? Chyba wynajmujesz malarzy? Ja postanowiłem sam pomalować (było to w lipcu 2005) i do dzisiaj mam pomalowane jakieś 3/4 - nieźle co?

raczej sypialnie i kuchnie, na salon i jadalni przyjdzie jeszcze czas, a ekipe i tak wezme bo niestety ale mam teraz inne problemy i sam malowal narazie nie bede

A jak z przeprowadzką do domu?

dzis klucze dopiero mam otrzymac, potem pomalopwac i moze w sobote ...

Cały dom chcesz malować i to w kilka dni? Chyba wynajmujesz malarzy? Ja postanowiłem sam pomalować (było to w lipcu 2005) i do dzisiaj mam pomalowane jakieś 3/4 - nieźle co?

raczej sypialnie i kuchnie, na salon i jadalni przyjdzie jeszcze czas, a ekipe i tak wezme bo niestety ale mam teraz inne problemy i sam malowal narazie nie bede

To dobra decyzja. Bo jak nie masz czasu to nie pomalujesz, a jak weźmiesz ekipę to zapłacisz, ale będzie gotowe. Najgorzej robić tak jak ja. Chcę sam robić bardzo dużo, a czasu mam mało, więc skończę za jakieś 2 lata...

Niech się Ci inne problemy pozytywnie rozwiążą. Do zobaczenia