Nefer 15.05.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Już się zdążyło popieprzyć ?????? to niedobrze .... czy mogę jakoś pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 ojej Jajcuś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Już się zdążyło popieprzyć ?????? to niedobrze .... czy mogę jakoś pomóc ? Dzieki ale niestety tu juz nikt nie pomoze, coprawda dzis klucze dostajemy ale wszystkie prace ida w odstawke bo dzis w poludnie Asi ojciec ...... nie doczekal przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Już się zdążyło popieprzyć ?????? to niedobrze .... czy mogę jakoś pomóc ? Niestety tu juz nikt nie pomoze, coprawda dzis klucze dostajemy ale wszystkie prace ida w odstawke bo dzis w poludnie Asi ojciec ...... nie doczekal przeprowadzki tak mi przykro... :( szczerze współczuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Już się zdążyło popieprzyć ?????? to niedobrze .... czy mogę jakoś pomóc ? Dzieki ale niestety tu juz nikt nie pomoze, coprawda dzis klucze dostajemy ale wszystkie prace ida w odstawke bo dzis w poludnie Asi ojciec ...... nie doczekal przeprowadzki Tak przypuszczałam - nie wiem dlaczego znowu dziś o Was myślałam.... bardzo mi przykro. Wiem, że nie można powiedzieć nic mądrego. Ale jakbym mogła Wam jakoś pomóc - daj znać - o dowolnej porze. I oczywiście pocałuj mocno Joasię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Już się zdążyło popieprzyć ?????? to niedobrze .... czy mogę jakoś pomóc ? Dzieki ale niestety tu juz nikt nie pomoze, coprawda dzis klucze dostajemy ale wszystkie prace ida w odstawke bo dzis w poludnie Asi ojciec ...... nie doczekal przeprowadzki Tak przypuszczałam - nie wiem dlaczego znowu dziś o Was myślałam.... bardzo mi przykro. Wiem, że nie można powiedzieć nic mądrego. Ale jakbym mogła Wam jakoś pomóc - daj znać - o dowolnej porze. I oczywiście pocałuj mocno Joasię. Dzieki Dagus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 uciekam do domku musze jeszcze w tym wszystkim klucze od odmu pdebrac posprawdzac liczniki alarmy etck, a dzi nikt na to glowy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 uciekam do domku musze jeszcze w tym wszystkim klucze od odmu pdebrac posprawdzac liczniki alarmy etck, a dzi nikt na to glowy nie ma Leć, czasem lepiej mieć co robić, coś innego .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Już się zdążyło popieprzyć ?????? to niedobrze .... czy mogę jakoś pomóc ? Dzieki ale niestety tu juz nikt nie pomoze, coprawda dzis klucze dostajemy ale wszystkie prace ida w odstawke bo dzis w poludnie Asi ojciec ...... nie doczekal przeprowadzki wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Już się zdążyło popieprzyć ?????? to niedobrze .... czy mogę jakoś pomóc ? Dzieki ale niestety tu juz nikt nie pomoze, coprawda dzis klucze dostajemy ale wszystkie prace ida w odstawke bo dzis w poludnie Asi ojciec ...... nie doczekal przeprowadzki Bardzo mi przykro Życie jednak jest przekorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 czesc Aga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 No i się smutno zrobiło...........a ja właśnie odebrałam WZ - dokładnie taką jaką chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 czesc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 No i się smutno zrobiło...........a ja właśnie odebrałam WZ - dokładnie taką jaką chciałam To gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 No i się smutno zrobiło...........a ja właśnie odebrałam WZ - dokładnie taką jaką chciałam To gratulki A dzięki To kamień milowy :) może metrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 15.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 15.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Już się zdążyło popieprzyć ?????? to niedobrze .... czy mogę jakoś pomóc ? Dzieki ale niestety tu juz nikt nie pomoze, coprawda dzis klucze dostajemy ale wszystkie prace ida w odstawke bo dzis w poludnie Asi ojciec ...... nie doczekal przeprowadzki jajcek, bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 i mamy kolejny wieczór! Dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts