Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

babskie spotkania mamy regularnie :D :D :D

co drugi piątek jedna z nas urządza babski wieczór 8)

Odkąd odeszła jedna z naszego grona bab - nie mogę się przemóc. Jutro mija 3 miesiąc.

przykre :( z naszego grona jedna koleżanka poważnie choruje ........bardzo trudne chwile przed nami :cry:

Oj...to się posnęciło ciutke..tez tak mysle, dacie rade lae cięzko bedzie pewno nie raz....

U nas inaczej, ja i maz razem rawie zawse, nawet jak male przerwy, wsumie do początkow studiow, ale z drugiej strony kasy malo9, fundusze ograniczoe i beda walki o wszystko my przeciw cenom...Bo mamy NIC a mamy miec domke..no i kredyty i tre sprawy a nawet jesli a maksa soe wyzylujemy to mamy...minimum wg tego co ludzie pisza zeby sie wybudowac

:-? chyba cos za cos;) #mam za Was a wy potrzymajcie za nas;)

RANKINGUM REKORDUM

1. inż. Mamoń - 215

2. Jajcek - 199

3. SławekD-żonka - 165

4. kze - 130

5. Joanna i Janusz - 125

6. Whisper - 119

7. Kasztanka - 90

8. maksiu - 79

9. Majka - 77

10. verunia - 74

11. fizyk - 73

12. Teska - 59

13. Olkalybowa - 58

14. Sonika - 51

15. badi - 42

16. Moniś - 36

17. facio, Aga J.G, andrzejka - 35

20. monka - 32

21. markus_gdynia - 28

22. Jezier - 27

23. zaba_gonia - 23

24. Trini - 20

25. marcel2000 - 19

26. Witos, Funia - 18

28. Nefer - 16

29. Agniesia - 14

30. joola - 13

31. andre59 Tola - 11

32. Jane, - 10

34. Wojty, kasia64, karolka - 9

37. Sylvia1 - 8

38. Ew-ka, kolia Zielonooka- 7

39. Januszz, tabaluga1, - 6

43. ania, lafcadio, edzia, Paty - 5

47. Ewuś - 4

48. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, duende- 3

53. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2

57. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek -1

Ew-ka - fajnie tak... :roll:

az jestem ciekawa jakby to bylo - ja zawsze mialam szczescie do facetow co albo mieszkali daleko albo duzo jezdzili :lol:

lubie , wrecz musze czasem pobyc sama bo bym zwariowala , z drugiej strony bardzo mnie fascynuja wlasnie takie pary co zawsze razem (moze ciut zazdroszcze) choc wiem ze pewnie po 2ch dniach bym musiala sie na chwilke oderwac chyba....

no ale przerwy 6 miesieczne ( a na taka sie zanosi teraz) to lekka przesada :evil:

streszczenie:

Poprzednią stronkę rozpoczęła Duende wyprzedzając Verunię, dla której była to niemiła niespodzianka. Zagościła u nas Aida77 nieświadoma jeszcze o co tutaj chodzi. Były dociekania czy animal w awatarku Agi to pies czy królik. A dalej były smutne refleksje Pań.

No nieswaidoma kurcze..nei mam sil czytac o co biega;) O ilosci rozpoczynanych stron moze? W rekordzie wpisów?

To historyjka na rozluźnienie i na dowód, że dziwne rzeczy się zdarzają.

Rano usłyszłam w radiu, że dziś Zimna Zośka.

No i przypomniało mi się , że dziś mija 17 rocznica mojej pracy zawodowej. Pierwszy dzień mojej pracy to była Zimna Zośka 1989 roku.

Moją szefową była pani Zosia, lat 60. I obchodziła imieniny - a ja pierwszy dzień w pracy - trzy razy młodsza od niej.

Oczywiście w tamtych latach wódeczka i te sprawy.

Pierszy dzień w pracy a ja nawalona do domu...

I tak sobie powspominałam.

Wieczorem jednym okiem oglądałam TVN Fakty, a drugim forum.

Nagle : w Faktach pani Zosia !!!!!!!!!!!!!! Sonda uliczna na temat dopłat do usług medycznych.

Pani Zosia: "Ja jestem emerytka i ja się nie zgadzam"

Dałabym sobie łeb obciąć,że juz jej nie ma - ludzie tyle nie żyją !!!!!!!!!!!!!

Poszukałam po notesach - znalazłam numer telefonu - sześciocyfrowy :( Dorzuciłam szóstkę z przodu i dzwonie - a co mi tam.

I odebrała moja pani Zosia !!!!!!!! Strasznie się cieszę, że znów ją usłyszałam, po tylu latach...

dzisaj się dowiedziałam ,że nasz kolega ma romans i żona go nakryła i zaządała rozwodu :( cholera .....w życiu bym nie powiedziała ,że on może zdradzac :evil:

Każdy może :) Ty też :):)

To chyba ne jest tak latwo...mysle ze najtrudniej po raz pierwszy, ma sie gdzie jakies zaszyte granice, tego co uwazamy za zdrade, albo nie..a potem gdzies jesli to peknie to bedzie chyba latwiej...

Przekraczamy nasze granice zdrady i dawaj...

a potem konsekwencje..

rozczarowanie

itd...

:roll: :-?

To historyjka na rozluźnienie i na dowód, że dziwne rzeczy się zdarzają.

Rano usłyszłam w radiu, że dziś Zimna Zośka.

No i przypomniało mi się , że dziś mija 17 rocznica mojej pracy zawodowej. Pierwszy dzień mojej pracy to była Zimna Zośka 1989 roku.

Moją szefową była pani Zosia, lat 60. I obchodziła imieniny - a ja pierwszy dzień w pracy - trzy razy młodsza od niej.

Oczywiście w tamtych latach wódeczka i te sprawy.

Pierszy dzień w pracy a ja nawalona do domu...

I tak sobie powspominałam.

Wieczorem jednym okiem oglądałam TVN Fakty, a drugim forum.

Nagle : w Faktach pani Zosia !!!!!!!!!!!!!! Sonda uliczna na temat dopłat do usług medycznych.

Pani Zosia: "Ja jestem emerytka i ja się nie zgadzam"

Dałabym sobie łeb obciąć,że juz jej nie ma - ludzie tyle nie żyją !!!!!!!!!!!!!

Poszukałam po notesach - znalazłam numer telefonu - sześciocyfrowy :( Dorzuciłam szóstkę z przodu i dzwonie - a co mi tam.

I odebrała moja pani Zosia !!!!!!!! Strasznie się cieszę, że znów ją usłyszałam, po tylu latach...

uwielbiam takie klimaty...

zbieg okolicznosci a moze.,...? cos wiecej? :wink: :lol:

dzisaj się dowiedziałam ,że nasz kolega ma romans i żona go nakryła i zaządała rozwodu :( cholera .....w życiu bym nie powiedziała ,że on może zdradzac :evil:

Każdy może :) Ty też :):)

ja nie 8) i mnie.... nie 8)

hihihihihhihi Święta Naiwności :)

uwielbiam takie klimaty...

zbieg okolicznosci a moze.,...? cos wiecej? :wink: :lol:

Zupełny czad - ucieszyła się jak dziecko ! Ciągle taka pełna życia i trochę waraitka - jak ją pamiętam - wymieniłyśmy się telefonami. Pamięta mojego męża, pytała o chłopaków - niesamowita !