Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

streszczenie:

W poprzednim odcinku był dalszy ciąg babskich opowieści o życiu z facetami na odległość i nie na odległość. Ew-ka zapomniała o imieninach cioci Zosi (oj nieładnie). Nefer i Mamoń opowiadali jakieś historie. Nefer idzie na spotkanie z headhunterem się dowartościować albo zdołować (zobaczymy).

Opcja jest tylko jedna : zaporowa pensja :) Mam nadzieję, że się nie zdecydują bo będzie głupio :)

Nefer dokładnie wiem co czujesz. Znam kogoś kto powiedział x3 i się zgodzili.

Miałam zamiar ....ale może x 4 pomoże ??? Przeciez ja nie chcę do korporacji !!!!!!!!!!!!!!

nie żałuj sobie .......x 5 !!!! a co :wink:

streszczenie:

W poprzednim odcinku był dalszy ciąg babskich opowieści o życiu z facetami na odległość i nie na odległość. Ew-ka zapomniała o imieninach cioci Zosi (oj nieładnie). Nefer i Mamoń opowiadali jakieś historie. Nefer idzie na spotkanie z headhunterem się dowartościować albo zdołować (zobaczymy).

Opcja jest tylko jedna : zaporowa pensja :) Mam nadzieję, że się nie zdecydują bo będzie głupio :)

Nefer dokładnie wiem co czujesz. Znam kogoś kto powiedział x3 i się zgodzili.

Miałam zamiar ....ale może x 4 pomoże ??? Przeciez ja nie chcę do korporacji !!!!!!!!!!!!!!

nie żałuj sobie .......x 5 !!!! a co :wink:

OK - padną na kolana :):)

ps. Kasiu ja też zaczynałam od 6 miesiąca, ale wtedy sie nie podobał :-?

Naszej się podobało, ale dlatego, że to był moment, w którym była oswobodzona z tych paskudnych szelek :(

jakie szelki masz na myśli?

Takich szelek :( :( :(

oj biedna Dorotka :(

ale juz jest wszystko OK?, bo na zdjęciach to już wielka dziewczynka :D

Ciągle chodzimy do ortopedy, ciągle są tam jakieś pozostałości :cry: Jak bym dorwała tego, co ją tak załatwił, to bym mu krzywdę zrobiła :cry: :oops:

Heja, ja to przy okazji, szukajac odpowiedzi o rankingu rekordu wpisow;) CZaje o co chodzi.a z szelkami to chialalm na oocieszenie że ja tez mialam, i to takei metalowe bo byo zagrozenei ze nei bede chodzic wcale...A teraz nikt by się nie skapnął że tak było;) Al eograniczenie to jest kurcze na poczatku...

Pozdrowiionka:)

ps. Kasiu ja też zaczynałam od 6 miesiąca, ale wtedy sie nie podobał :-?

Naszej się podobało, ale dlatego, że to był moment, w którym była oswobodzona z tych paskudnych szelek :(

jakie szelki masz na myśli?

Takich szelek :( :( :(

oj biedna Dorotka :(

ale juz jest wszystko OK?, bo na zdjęciach to już wielka dziewczynka :D

Ciągle chodzimy do ortopedy, ciągle są tam jakieś pozostałości :cry: Jak bym dorwała tego, co ją tak załatwił, to bym mu krzywdę zrobiła :cry: :oops:

Heja, ja to przy okazji, szukajac odpowiedzi o rankingu rekordu wpisow;) CZaje o co chodzi.a z szelkami to chialalm na oocieszenie że ja tez mialam, i to takei metalowe bo byo zagrozenei ze nei bede chodzic wcale...A teraz nikt by się nie skapnął że tak było;) Al eograniczenie to jest kurcze na poczatku...

Pozdrowiionka:)

Wiem, że w końcu będzie dobrze, bu musi byc dobrze, ale jak sobie pomyslę, że w tak prosty sposób można było tego uniknąć, to mną trzęsie :evil: