inż. Mamoń 15.05.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dobranoc - późno potwornie, a ja jutro wstaję przed szóstą i przed pracą mam operatywkę z brukarzem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dobranoc - późno potwornie, a ja jutro wstaję przed szóstą i przed pracą mam operatywkę z brukarzem ... Dobranoc - też uciekam - jutro kolejny ciężki dzień w gminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.05.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 streszczenie: W poprzednim odcinku był dalszy ciąg babskich opowieści o życiu z facetami na odległość i nie na odległość. Ew-ka zapomniała o imieninach cioci Zosi (oj nieładnie). Nefer i Mamoń opowiadali jakieś historie. Nefer idzie na spotkanie z headhunterem się dowartościować albo zdołować (zobaczymy). Opcja jest tylko jedna : zaporowa pensja Mam nadzieję, że się nie zdecydują bo będzie głupio Nefer dokładnie wiem co czujesz. Znam kogoś kto powiedział x3 i się zgodzili. Miałam zamiar ....ale może x 4 pomoże ??? Przeciez ja nie chcę do korporacji !!!!!!!!!!!!!! nie żałuj sobie .......x 5 !!!! a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 streszczenie: W poprzednim odcinku był dalszy ciąg babskich opowieści o życiu z facetami na odległość i nie na odległość. Ew-ka zapomniała o imieninach cioci Zosi (oj nieładnie). Nefer i Mamoń opowiadali jakieś historie. Nefer idzie na spotkanie z headhunterem się dowartościować albo zdołować (zobaczymy). Opcja jest tylko jedna : zaporowa pensja Mam nadzieję, że się nie zdecydują bo będzie głupio Nefer dokładnie wiem co czujesz. Znam kogoś kto powiedział x3 i się zgodzili. Miałam zamiar ....ale może x 4 pomoże ??? Przeciez ja nie chcę do korporacji !!!!!!!!!!!!!! nie żałuj sobie .......x 5 !!!! a co OK - padną na kolana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 15.05.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 ps. Kasiu ja też zaczynałam od 6 miesiąca, ale wtedy sie nie podobał Naszej się podobało, ale dlatego, że to był moment, w którym była oswobodzona z tych paskudnych szelek jakie szelki masz na myśli? Takich szelek oj biedna Dorotka ale juz jest wszystko OK?, bo na zdjęciach to już wielka dziewczynka Ciągle chodzimy do ortopedy, ciągle są tam jakieś pozostałości Jak bym dorwała tego, co ją tak załatwił, to bym mu krzywdę zrobiła Heja, ja to przy okazji, szukajac odpowiedzi o rankingu rekordu wpisow;) CZaje o co chodzi.a z szelkami to chialalm na oocieszenie że ja tez mialam, i to takei metalowe bo byo zagrozenei ze nei bede chodzic wcale...A teraz nikt by się nie skapnął że tak było;) Al eograniczenie to jest kurcze na poczatku... Pozdrowiionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 15.05.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 pyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 15.05.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 A nie ..jeszcze daleko do konca strony:) To ja nie pytkam tylko dobranoc mówie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.05.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 dzień dobry otwieram nowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.05.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 zaczynamy od kawy http://www.bulldogtoronto.com/images/pics/home.jpg zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam w deszczowy wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ps. Kasiu ja też zaczynałam od 6 miesiąca, ale wtedy sie nie podobał Naszej się podobało, ale dlatego, że to był moment, w którym była oswobodzona z tych paskudnych szelek jakie szelki masz na myśli? Takich szelek oj biedna Dorotka ale juz jest wszystko OK?, bo na zdjęciach to już wielka dziewczynka Ciągle chodzimy do ortopedy, ciągle są tam jakieś pozostałości Jak bym dorwała tego, co ją tak załatwił, to bym mu krzywdę zrobiła Heja, ja to przy okazji, szukajac odpowiedzi o rankingu rekordu wpisow;) CZaje o co chodzi.a z szelkami to chialalm na oocieszenie że ja tez mialam, i to takei metalowe bo byo zagrozenei ze nei bede chodzic wcale...A teraz nikt by się nie skapnął że tak było;) Al eograniczenie to jest kurcze na poczatku... Pozdrowiionka:) Wiem, że w końcu będzie dobrze, bu musi byc dobrze, ale jak sobie pomyslę, że w tak prosty sposób można było tego uniknąć, to mną trzęsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 A tak w ogóle, to w niedzielę zmarł mój kardiolog - na raka Do końca miał świadomość, że umiera, to jest straszne W takich sytuacjach rozumiem, co mi ludzie mówili, że tata miał piękną śmierć, za nic nie chciała bym by tak okrutnie cierpiał Jeziu jak mi doliniarsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.05.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 zaczynamy od kawy http://www.bulldogtoronto.com/images/pics/home.jpg zapraszam Badzo chętnie sie napiję Dzisiaj siedzę na maturze... Ostatnio miałam "odloty" Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 wiecie co? zawsze chciałam mieć czarnego jamnika. i dzisiaj.... ??? napięcie rośnie ??????????????????????iiiiiiii???????????// Nefer co Ci rośnie na pięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Ostatnio miałam "odloty" Witam wszystkich I co w takiej sytuacji???? PS: Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.05.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Ostatnio miałam "odloty" Witam wszystkich I co w takiej sytuacji???? PS: Witaj oparłam głowę na rękach.....zamknęłam oczy i poczułam ze odfruwam...dobrze że głową nie walnełam w stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 16.05.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 zaczynamy od kawy http://www.bulldogtoronto.com/images/pics/home.jpg zapraszam witam z chęcią skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.05.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 A tak w ogóle, to w niedzielę zmarł mój kardiolog - na raka Do końca miał świadomość, że umiera, to jest straszne W takich sytuacjach rozumiem, co mi ludzie mówili, że tata miał piękną śmierć, za nic nie chciała bym by tak okrutnie cierpiał Jeziu jak mi doliniarsko... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.05.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 witam ponownie zaczęliście bardzo dołująco deszcz,śmierć ,odlot ............... ja chcę do ciepłych krajów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.05.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 czytaliście ? http://wiadomosci.onet.pl/1323040,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts