SławekD-żonka 16.05.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Ostatnio miałam "odloty" Witam wszystkich I co w takiej sytuacji???? PS: Witaj oparłam głowę na rękach.....zamknęłam oczy i poczułam ze odfruwam...dobrze że głową nie walnełam w stół Dobrze, że poczułaś że coś idzie, bo to chyba niefajnie tak walnąć w stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 czytaliście ? http://wiadomosci.onet.pl/1323040,11,item.html Z całym szacunkiem dla Papieża, ale to chyba już lekka przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.05.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a u mnie w szkole zgrzytaja zebami bo cały misternie ustawiony harmonogram matur sie rozkrzaczy w tym momencie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a u meni w szkole zgrzytaja zebami bo cały misternie ustawiony harmonogram matur sie rozkrzaczy w tym momencie.. Pewno o maturzystach zapomniano A ja przed chwilą się dowiedziałam, że Sławka kuzyn nie zdał matury ... znowu, to był 3 raz Ten chłopak ma wyjątkowo pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a u meni w szkole zgrzytaja zebami bo cały misternie ustawiony harmonogram matur sie rozkrzaczy w tym momencie.. Pewno o maturzystach zapomniano A ja przed chwilą się dowiedziałam, że Sławka kuzyn nie zdał matury ... znowu, to był 3 raz Ten chłopak ma wyjątkowo pod górkę jak to już wie przeceiż wyniki będa dopiero w lipcu chyba że stara w kuratorium zdawał.. ale chłopaka żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a u meni w szkole zgrzytaja zebami bo cały misternie ustawiony harmonogram matur sie rozkrzaczy w tym momencie.. Pewno o maturzystach zapomniano A ja przed chwilą się dowiedziałam, że Sławka kuzyn nie zdał matury ... znowu, to był 3 raz Ten chłopak ma wyjątkowo pod górkę jak to już wie przeceiż wyniki będa dopiero w lipcu chyba że stara w kuratorium zdawał.. ale chłopaka żal On jakos inaczej zdawał, bo z technikum zaocznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Nasza tłumaczka uczy niemieckiego, mowiła, że tam gdzie ona była, to na 40 osób piszących - 10 tylko zdało wierzyć się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 16.05.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Matura..hmm kiedy to było;) Apropo ja wcale ich nie wspominam jakos dobrze, iciesze się, że mam to z głowy, nigdy więcej...200 razy bardziej wole studia i całą resztę po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.05.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 czytaliście ? http://wiadomosci.onet.pl/1323040,11,item.html Z całym szacunkiem dla Papieża, ale to chyba już lekka przesada lekka przesada ....masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 16.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Nasza tłumaczka uczy niemieckiego, mowiła, że tam gdzie ona była, to na 40 osób piszących - 10 tylko zdało wierzyć się nie chce W anszym liceum oblewali najwiecej a bylo niby najlepsze i miało najlepsza zdawalnosc...ale co z tego skoro wlasni nauczyciele się czepiali i oblewali...az naslali kogos z kuratorium i od razu wszyscy zaczeli zdawac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Matura..hmm kiedy to było;) Apropo ja wcale ich nie wspominam jakos dobrze, iciesze się, że mam to z głowy, nigdy więcej...200 razy bardziej wole studia i całą resztę po Z naciskiem na to ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.05.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Nasza tłumaczka uczy niemieckiego, mowiła, że tam gdzie ona była, to na 40 osób piszących - 10 tylko zdało wierzyć się nie chce W anszym liceum oblewali najwiecej a bylo niby najlepsze i miało najlepsza zdawalnosc...ale co z tego skoro wlasni nauczyciele się czepiali i oblewali...az naslali kogos z kuratorium i od razu wszyscy zaczeli zdawac ... To u nas szczęśliwie było normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Powinnam wracać do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Dziewczyny gdzie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 16.05.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Matura..hmm kiedy to było;) Apropo ja wcale ich nie wspominam jakos dobrze, iciesze się, że mam to z głowy, nigdy więcej...200 razy bardziej wole studia i całą resztę po Z naciskiem na to ostatnie wiesz co...studia fajne były te wszystki imprezy itd, bardzo miło wspominam A podyplomowe to już calkiem, im bardziej było to co ja chce tym generalnei fakjniej..liceum musisz wszystko, potem juz studia bardziej trafione a koncowka idealna;) I koniec mam nadzieje i luuuziik Szkoda ze nie mam się gdzie wylegiwac na trawce pod basenikiem;) No ale pracujemy nad tym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 16.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Zagadka: Ile mozna się chuśtać w małej chuśtawce w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ćwiczenie kursowe robie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Matura..hmm kiedy to było;) Apropo ja wcale ich nie wspominam jakos dobrze, iciesze się, że mam to z głowy, nigdy więcej...200 razy bardziej wole studia i całą resztę po Z naciskiem na to ostatnie wiesz co...studia fajne były te wszystki imprezy itd, bardzo miło wspominam A podyplomowe to już calkiem, im bardziej było to co ja chce tym generalnei fakjniej..liceum musisz wszystko, potem juz studia bardziej trafione a koncowka idealna;) I koniec mam nadzieje i luuuziik Szkoda ze nie mam się gdzie wylegiwac na trawce pod basenikiem;) No ale pracujemy nad tym:) Ja byłam cały czas na zaocznych, więc imprezki mnie omineły, no chyba, że akurat mieszkałam w akademiku, to dzienni w weekendy balowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Zagadka: Ile mozna się chuśtać w małej chuśtawce w domu? Do upadłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts