Ew-ka 16.05.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 witajcie cześc Majeczka wojażowałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.05.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 było fajnie. Obejrzelismy to co mieliśmy + Nikozję i góry Trodos, do tego powłóczylismy sie po Ayia Napie, jedliśmy, pilismy, pływalismy i pracowalismy nadopalenizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 było fajnie. Obejrzelismy to co mieliśmy + Nikozję i góry Trodos, do tego powłóczylismy sie po Ayia Napie, jedliśmy, pilismy, pływalismy i pracowalismy nadopalenizną ale super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.05.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 było fajnie. Obejrzelismy to co mieliśmy + Nikozję i góry Trodos, do tego powłóczylismy sie po Ayia Napie, jedliśmy, pilismy, pływalismy i pracowalismy nadopalenizną ale super!!!! lekko jestem niewyspana. No i musze podziekować pracownikom lotniska za szybką odprawę. Tylko, co oni tak dokładnie przeszukiwali wczoraj pasażerów Tel-Aviv leciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 cos dzis tak pusto tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.05.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam!Ledwo żyję.. Za duzo rzeczy naraz.. A u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.05.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 cos dzis tak pusto tutaj Może dlatego, ze ja byłem zarobiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Wpadam powiedzieć Dzień Dobry 6 godzin walczyłam z alarmem mojego samochodu w centrum W-wy na deszczu:) Stąd nie będę z Wami dziś rozmawiać, sorry. Wkur....a jestem jak małe zwierzątko , mam zaraz trudną rozmowę z pacankiem w firmie, gmina niezałatwiona, generalnie jestem w nie najlepszym humorku. A więc żegnam Was dziś - buziaczki - papappapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam! Ledwo żyję.. Za duzo rzeczy naraz.. A u Was? Masakra obiecałam pomoc księgowej w edytowaniu jej pracy licencjackiej i jestem minimalna znajomość Worda wymiekam i ide dalej walczyc. Do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Aaaaaaa tylko dodam dla zainteresowanych, że headhunterowi krzyknęłam 18.000 pln brutto :) A co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam! Ledwo żyję.. Za duzo rzeczy naraz.. A u Was? Masakra obiecałam pomoc księgowej w edytowaniu jej pracy licencjackiej i jestem minimalna znajomość Worda wymiekam i ide dalej walczyc. Do juterka U mnie też masakra Zapomniałam nastawić budzik i spoźniłam się na pociąg do Warszawy, Chcąc nie chcąc wsiadłam w samochod i pierwszy raz do tej Warszawy sama z corką choć zawsze tego sie panicznie bałam (nie jest tak źle ). Na Nowym Świecie się pogubiłam bo jakieś remonty a chciałam na Miodową, no i te cholerne korki. Śpoźniłam się na wizytę u doktorki całe 1,5 godziny i okazało się że jest już zbyt poźno aby można było coś zrobić przy tych zębach Oli. Potem szybko na Lidleya bo tam druga wizyta była umowina. Zdążylismy , ale godzinę oczekiwania a potem się okazało że niepotrzebnie, bo trzeba było najpierw zrobić odbudowę zęba na pierwszej wizycie. Jeszcze między czasie kierownik do mnie dzwoni że dyrektor wkurzony że jestem na urlopie bez jego wiedzy (podpis kierownika miałam ) i zagroził mi zwolnieniem z pracy. A niech mnie zwalnia ch.j jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Aaaaaaa tylko dodam dla zainteresowanych, że headhunterowi krzyknęłam 18.000 pln brutto :) A co :) To ja się sama z tej pracy zwolnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam! Ledwo żyję.. Za duzo rzeczy naraz.. A u Was? Masakra obiecałam pomoc księgowej w edytowaniu jej pracy licencjackiej i jestem minimalna znajomość Worda wymiekam i ide dalej walczyc. Do juterka U mnie też masakra Zapomniałam nastawić budzik i spoźniłam się na pociąg do Warszawy, Chcąc nie chcąc wsiadłam w samochod i pierwszy raz do tej Warszawy sama z corką choć zawsze tego sie panicznie bałam (nie jest tak źle ). Na Nowym Świecie się pogubiłam bo jakieś remonty a chciałam na Miodową, no i te cholerne korki. Śpoźniłam się na wizytę u doktorki całe 1,5 godziny i okazało się że jest już zbyt poźno aby można było coś zrobić przy tych zębach Oli. Potem szybko na Lidleya bo tam druga wizyta była umowina. Zdążylismy , ale godzinę oczekiwania a potem się okazało że niepotrzebnie, bo trzeba było najpierw zrobić odbudowę zęba na pierwszej wizycie. Jeszcze między czasie kierownik do mnie dzwoni że dyrektor wkurzony że jestem na urlopie bez jego wiedzy (podpis kierownika miałam ) i zagroził mi zwolnieniem z pracy. A niech mnie zwalnia ch.j jeden To chyba zwoni kierownika - że Ci podpisał, sorry - nie kumam co za du..pek ..Ja jak coś podpisuję to biorę za to odpowiedzialność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.05.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 no to pieknie to ja nie mam czym sie "pochwalić". U mnie tylko awaria systemu rezerwacyjnego /skubana wykasowała mi jakis plik z rejestru/. I teraz szukaj w stogu siana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.05.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam! Ledwo żyję.. Za duzo rzeczy naraz.. A u Was? Masakra obiecałam pomoc księgowej w edytowaniu jej pracy licencjackiej i jestem minimalna znajomość Worda wymiekam i ide dalej walczyc. Do juterka To współczuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.05.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Słyszeliście o bramie garażowej bramatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 cos dzis tak pusto tutaj Może dlatego, ze ja byłem zarobiony... chyba tak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Nowi dochodzą, więc wklejam do uzupełniania Rankingum wieku 1. Andre59 2. Majka63, Teska63 4. Mamoń64 5. Długi65 6. Żaba67, badi67 8. Janusz69, Joanna69, Nefer69 11. verunia 70 12. Witos 72 , andrzejka 72, Kze72 13. sylvia1 73 14. Jajcek74 15. Kasia77 , Moniś 77 16. Olka79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.05.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.05.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Aaaaaaa tylko dodam dla zainteresowanych, że headhunterowi krzyknęłam 18.000 pln brutto :) A co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts