zaba_gonia 16.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Sama mam to piwo pić?????? Żaba, czekaj! Ja się napiję. Tylko doczytam jeszcze poprzednie dwie stronki a ja juz wypiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 dzisaj się dowiedziałam ,że nasz kolega ma romans i żona go nakryła i zaządała rozwodu cholera .....w życiu bym nie powiedziała ,że on może zdradzac jest taka piosenka 'facet to świnia!" przykre to dla żony, bo pewnie nie dla męża... słyszałam, że faceci dzielą sie na trzy kategoriw: 1. na tych co zdradzali, 2. zdradzaja i 3. będą zdradzać... A kobiety???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Nefer - a ja pamiętam swoje początki kariery zawodowej. Był 1988 rok - jeździłem wtedy maluchem i w pierwszych dniach pracy musiałem przewieźć tym maluchem służbowy komputer. Żeby otworzyć drzwi położyłem go na masce tego malucha, był to tzw. desktop czyli komputer w obudowie płaskiej poziomej i miał gumowe nóżki. Wydawało się, że jest OK. Otworzyłem drzwi i podniosłem fotel aby kompa włożyć na tylne siedzenie. W tym momencie usłyszałem łoskot. Komputer zsunął się z maski (bo była oszroniona po przymrozku) i walnął całym ciężarem na asfalt. Dodam, że moja pierwsza pensja na okresie próbnym to było coś koło 35 000, a komp kosztował około 4 000 000 o ile się nie mylę ... odkupiłeś??? jak to się skończyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Sama mam to piwo pić?????? Żaba, czekaj! Ja się napiję. Tylko doczytam jeszcze poprzednie dwie stronki a ja juz wypiłam a ja ciągnę winko jakieś podłe Gondola Bianco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 sie musial chłopina ucieszyć każdy by się ucieszył ,że sąsiadów na obczyźnie spotyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 hello dziewczynki i chłopczyki hejka selimm jak zwykle przystojny i w dobrym humorze (co widać na załączonym obrazku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 kurna co za babiniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 czytaliście ? http://wiadomosci.onet.pl/1323040,11,item.html Z całym szacunkiem dla Papieża, ale to chyba już lekka przesada lekka????? to już cięższy kaliber! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 kurna co za babiniec możesz sobie wybrac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Nasza tłumaczka uczy niemieckiego, mowiła, że tam gdzie ona była, to na 40 osób piszących - 10 tylko zdało wierzyć się nie chce wierzyć się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Matura..hmm kiedy to było;) Apropo ja wcale ich nie wspominam jakos dobrze, iciesze się, że mam to z głowy, nigdy więcej...200 razy bardziej wole studia i całą resztę po Z naciskiem na to ostatnie wiesz co...studia fajne były te wszystki imprezy itd, bardzo miło wspominam A podyplomowe to już calkiem, im bardziej było to co ja chce tym generalnei fakjniej..liceum musisz wszystko, potem juz studia bardziej trafione a koncowka idealna;) I koniec mam nadzieje i luuuziik Szkoda ze nie mam się gdzie wylegiwac na trawce pod basenikiem;) No ale pracujemy nad tym:) Ja byłam cały czas na zaocznych, więc imprezki mnie omineły, no chyba, że akurat mieszkałam w akademiku, to dzienni w weekendy balowali ja też wybrałam zaoczne od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 wreszcie Ci się udało Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 kurna co za babiniec możesz sobie wybrac..... pachnie mi to libido... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 czytaliście ? http://wiadomosci.onet.pl/1323040,11,item.html Z całym szacunkiem dla Papieża, ale to chyba już lekka przesada lekka????? to już cięższy kaliber! Smiać się czy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Wpadam powiedzieć Dzień Dobry 6 godzin walczyłam z alarmem mojego samochodu w centrum W-wy na deszczu:) Stąd nie będę z Wami dziś rozmawiać, sorry. Wkur....a jestem jak małe zwierzątko , mam zaraz trudną rozmowę z pacankiem w firmie, gmina niezałatwiona, generalnie jestem w nie najlepszym humorku. A więc żegnam Was dziś - buziaczki - papappapa są takie dni.... ale potem bywa lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Aaaaaaa tylko dodam dla zainteresowanych, że headhunterowi krzyknęłam 18.000 pln brutto :) A co :) powaliłaś go na kolana czy przyjął to ze stoickiem spokojem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam! Ledwo żyję.. Za duzo rzeczy naraz.. A u Was? Masakra obiecałam pomoc księgowej w edytowaniu jej pracy licencjackiej i jestem minimalna znajomość Worda wymiekam i ide dalej walczyc. Do juterka U mnie też masakra Zapomniałam nastawić budzik i spoźniłam się na pociąg do Warszawy, Chcąc nie chcąc wsiadłam w samochod i pierwszy raz do tej Warszawy sama z corką choć zawsze tego sie panicznie bałam (nie jest tak źle ). Na Nowym Świecie się pogubiłam bo jakieś remonty a chciałam na Miodową, no i te cholerne korki. Śpoźniłam się na wizytę u doktorki całe 1,5 godziny i okazało się że jest już zbyt poźno aby można było coś zrobić przy tych zębach Oli. Potem szybko na Lidleya bo tam druga wizyta była umowina. Zdążylismy , ale godzinę oczekiwania a potem się okazało że niepotrzebnie, bo trzeba było najpierw zrobić odbudowę zęba na pierwszej wizycie. Jeszcze między czasie kierownik do mnie dzwoni że dyrektor wkurzony że jestem na urlopie bez jego wiedzy (podpis kierownika miałam ) i zagroził mi zwolnieniem z pracy. A niech mnie zwalnia ch.j jeden ale dzień... dobrze, że już się skończył.... to był 13-ty?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Nowi dochodzą, więc wklejam do uzupełniania Rankingum wieku 1. Andre59 2.Ew-ka 62 3. Majka63, Teska63 4. Mamoń64 5. Długi65 6. Żaba67, badi67 8. Janusz69, Joanna69, Nefer69 11. verunia 70 12. duende71 13. Witos 72 , andrzejka 72, Kze72 14. sylvia1 73 15. Jajcek74 16. Kasia77 , Moniś 77 17. Olka79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 kurna co za babiniec możesz sobie wybrac..... pachnie mi to libido... opowiedz nam o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 no ja też słyszałam że właściciele się upodabniają do swoich psów alę ja kupię dużego i łóadnego pieska czy to znaczy, że chcesz byc duża i ładna? Że ładna to rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts