monka 17.05.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Taka maksymka przyszła mi do głowy: Biorę się do roboty, ale ciężko mi to przychodzi, bo nie wiem jak się za nią zabrać Jajcuś ma taką maksymę: robota to głupota, picie to jest życie czołem Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 było fajnie. Obejrzelismy to co mieliśmy + Nikozję i góry Trodos, do tego powłóczylismy sie po Ayia Napie, jedliśmy, pilismy, pływalismy i pracowalismy nadopalenizną ale Ci fajnie ja ostatnio marzę o jakimś odpoczynku w jakimś cieplutkim miejscu Majka gratulacje!!! A półwysep Akamaz zaliczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 17.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.05.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 było fajnie. Obejrzelismy to co mieliśmy + Nikozję i góry Trodos, do tego powłóczylismy sie po Ayia Napie, jedliśmy, pilismy, pływalismy i pracowalismy nadopalenizną ale Ci fajnie ja ostatnio marzę o jakimś odpoczynku w jakimś cieplutkim miejscu Majka gratulacje!!! A półwysep Akamaz zaliczony? nie bylo szans Program wyśrubowany, kompletnie nie moge odespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Z tego wszystkiego zapomniałem sie przywitać.. Majka - ale skoro byłaś w górach Troodos - to spoko. Tam też jest fajnie. A niewyspanie? Minie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Co słychać? Ja wczoraj zamówiłem okna, parapety i brame garażową.. Mam nadzieję, że Veka i Bramatic to będzie rozsądny wybór za rozsądną cenę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.05.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Ja zmykam. Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 było fajnie. Obejrzelismy to co mieliśmy + Nikozję i góry Trodos, do tego powłóczylismy sie po Ayia Napie, jedliśmy, pilismy, pływalismy i pracowalismy nadopalenizną ale Ci fajnie ja ostatnio marzę o jakimś odpoczynku w jakimś cieplutkim miejscu Majka gratulacje!!! A półwysep Akamaz zaliczony? i tak ci zazdroszczę nawet jak wszystkiego nie widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.05.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 było fajnie. Obejrzelismy to co mieliśmy + Nikozję i góry Trodos, do tego powłóczylismy sie po Ayia Napie, jedliśmy, pilismy, pływalismy i pracowalismy nadopalenizną ale Ci fajnie ja ostatnio marzę o jakimś odpoczynku w jakimś cieplutkim miejscu Majka gratulacje!!! A półwysep Akamaz zaliczony? i tak ci zazdroszczę nawet jak wszystkiego nie widziałaś nie zazdrość, takie wyjazdy wątrobę niszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 dzień dobry ,dzieńdobry widzę wspomnienia z wyjazdu Majka siedzę ostatnio w internecie i szukam chociaż tygodnia w ciepłych krajach ale mój H. nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.05.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 dlaczego nie chce? Za gorąco? czy nie miałby kto kosić trawniczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 było fajnie. Obejrzelismy to co mieliśmy + Nikozję i góry Trodos, do tego powłóczylismy sie po Ayia Napie, jedliśmy, pilismy, pływalismy i pracowalismy nadopalenizną ale Ci fajnie ja ostatnio marzę o jakimś odpoczynku w jakimś cieplutkim miejscu Majka gratulacje!!! A półwysep Akamaz zaliczony? i tak ci zazdroszczę nawet jak wszystkiego nie widziałaś nie zazdrość, takie wyjazdy wątrobę niszczą To trzeba było pic więcej wina commandaria, a nie mocnych trunków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.05.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 było fajnie. Obejrzelismy to co mieliśmy + Nikozję i góry Trodos, do tego powłóczylismy sie po Ayia Napie, jedliśmy, pilismy, pływalismy i pracowalismy nadopalenizną ale Ci fajnie ja ostatnio marzę o jakimś odpoczynku w jakimś cieplutkim miejscu Majka gratulacje!!! A półwysep Akamaz zaliczony? i tak ci zazdroszczę nawet jak wszystkiego nie widziałaś nie zazdrość, takie wyjazdy wątrobę niszczą To trzeba było pic więcej wina commandaria, a nie mocnych trunków... nam dawali to co zostalo po zrobieniu tego wina. Oczywiście po odpowiedniej destylacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 dzień dobry ,dzieńdobry widzę wspomnienia z wyjazdu Majka siedzę ostatnio w internecie i szukam chociaż tygodnia w ciepłych krajach ale mój H. nie chce Domator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 było fajnie. Obejrzelismy to co mieliśmy + Nikozję i góry Trodos, do tego powłóczylismy sie po Ayia Napie, jedliśmy, pilismy, pływalismy i pracowalismy nadopalenizną ale Ci fajnie ja ostatnio marzę o jakimś odpoczynku w jakimś cieplutkim miejscu Majka gratulacje!!! A półwysep Akamaz zaliczony? i tak ci zazdroszczę nawet jak wszystkiego nie widziałaś nie zazdrość, takie wyjazdy wątrobę niszczą To trzeba było pic więcej wina commandaria, a nie mocnych trunków... nam dawali to co zostalo po zrobieniu tego wina. Oczywiście po odpowiedniej destylacji To wszystko tłumaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 dlaczego nie chce? Za gorąco? czy nie miałby kto kosić trawniczka? właśnie to drugie no to się zaczęło ....... kolejne wakacje na tarasie ....nie narzekam ,ale tydzień pod palmami ....ech ....pomarzyć .Obiecuje mi ,że w przyszłym roku na dwa tygodnie pojedziemy ....obiecanki cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 dlaczego nie chce? Za gorąco? czy nie miałby kto kosić trawniczka? właśnie to drugie no to się zaczęło ....... kolejne wakacje na tarasie ....nie narzekam ,ale tydzień pod palmami ....ech ....pomarzyć .Obiecuje mi ,że w przyszłym roku na dwa tygodnie pojedziemy ....obiecanki cacanki Tak to jest.. Ponoć po wybudowaniu domku wakacje pozostaja na tarasie, a palmy dla .. blokersów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 dlaczego nie chce? Za gorąco? czy nie miałby kto kosić trawniczka? właśnie to drugie no to się zaczęło ....... kolejne wakacje na tarasie ....nie narzekam ,ale tydzień pod palmami ....ech ....pomarzyć .Obiecuje mi ,że w przyszłym roku na dwa tygodnie pojedziemy ....obiecanki cacanki Tak to jest.. Ponoć po wybudowaniu domku wakacje pozostaja na tarasie, a palmy dla .. blokersów... chyba to prawda.....jak mieszkaliśmy w bloku łatwiej było wyjeżdżać ,teraz jest obawa czy synek ( dorosły chłop przecież ) podleje należycie ,skosi jak zajdzie potrzeba ,obejdzie 5 razy na dzień cały dom? ............ ....ni ma lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Skoro chce się mieć do to tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.05.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 dlaczego nie chce? Za gorąco? czy nie miałby kto kosić trawniczka? właśnie to drugie no to się zaczęło ....... kolejne wakacje na tarasie ....nie narzekam ,ale tydzień pod palmami ....ech ....pomarzyć .Obiecuje mi ,że w przyszłym roku na dwa tygodnie pojedziemy ....obiecanki cacanki Tak to jest.. Ponoć po wybudowaniu domku wakacje pozostaja na tarasie, a palmy dla .. blokersów... chyba to prawda.....jak mieszkaliśmy w bloku łatwiej było wyjeżdżać ,teraz jest obawa czy synek ( dorosły chłop przecież ) podleje należycie ,skosi jak zajdzie potrzeba ,obejdzie 5 razy na dzień cały dom? ............ ....ni ma lekko i czy chaty nie rozniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts