mirek_gdynia 17.05.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Dzień doberek wszystkim stukaczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.05.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 AGAQurcze, nawet nie zauważyłem kiedy zamieszkałaś.Serdeczne gratulacje z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 dlaczego nie chce? Za gorąco? czy nie miałby kto kosić trawniczka? właśnie to drugie no to się zaczęło ....... kolejne wakacje na tarasie ....nie narzekam ,ale tydzień pod palmami ....ech ....pomarzyć .Obiecuje mi ,że w przyszłym roku na dwa tygodnie pojedziemy ....obiecanki cacanki Tak to jest.. Ponoć po wybudowaniu domku wakacje pozostaja na tarasie, a palmy dla .. blokersów... chyba to prawda.....jak mieszkaliśmy w bloku łatwiej było wyjeżdżać ,teraz jest obawa czy synek ( dorosły chłop przecież ) podleje należycie ,skosi jak zajdzie potrzeba ,obejdzie 5 razy na dzień cały dom? ............ ....ni ma lekko i czy chaty nie rozniesie No fakt! Moze dużą imprezke zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 dlaczego nie chce? Za gorąco? czy nie miałby kto kosić trawniczka? właśnie to drugie no to się zaczęło ....... kolejne wakacje na tarasie ....nie narzekam ,ale tydzień pod palmami ....ech ....pomarzyć .Obiecuje mi ,że w przyszłym roku na dwa tygodnie pojedziemy ....obiecanki cacanki Tak to jest.. Ponoć po wybudowaniu domku wakacje pozostaja na tarasie, a palmy dla .. blokersów... chyba to prawda.....jak mieszkaliśmy w bloku łatwiej było wyjeżdżać ,teraz jest obawa czy synek ( dorosły chłop przecież ) podleje należycie ,skosi jak zajdzie potrzeba ,obejdzie 5 razy na dzień cały dom? ............ ....ni ma lekko i czy chaty nie rozniesie chyba nie ......mógłby trochę zaszaleć ,a On z nosem w papierach ....pracocholik jeden ....nawet synowej nie chce mi poszukać ( 23 lata ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 AGA Qurcze, nawet nie zauważyłem kiedy zamieszkałaś. Serdeczne gratulacje z mojej strony. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.05.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 czesc.. pani posrednik z mBanku poprosiła o doniesienie kilku dokumentów o których wczesniej zapomniała powiedzieć, wiec dzis rano biegałam po urzędach załatwiając:wyciag aktualny z KWwyciag z rejestru gruntówwyciag z konta za poprzednie 3 mies i tu ciekawostka prosże zgadnąć kiedy otrzymam w.w dokumenty? a jeszcze do załatwienia jest wycena i opinia z BPH gdzie mamy kredyt na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 było fajnie. Obejrzelismy to co mieliśmy + Nikozję i góry Trodos, do tego powłóczylismy sie po Ayia Napie, jedliśmy, pilismy, pływalismy i pracowalismy nadopalenizną ale Ci fajnie ja ostatnio marzę o jakimś odpoczynku w jakimś cieplutkim miejscu Majka gratulacje!!! A półwysep Akamaz zaliczony? i tak ci zazdroszczę nawet jak wszystkiego nie widziałaś nie zazdrość, takie wyjazdy wątrobę niszczą a tam wątroba dla takich widoków można sie poświęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Na wątrobę to Hepatil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 czesc.. pani posrednik z mBanku poprosiła o doniesienie kilku dokumentów o których wczesniej zapomniała powiedzieć, wiec dzis rano biegałam po urzędach załatwiając: wyciag aktualny z KW wyciag z rejestru gruntów wyciag z konta za poprzednie 3 mies i tu ciekawostka prosże zgadnąć kiedy otrzymam w.w dokumenty? a jeszcze do załatwienia jest wycena i opinia z BPH gdzie mamy kredyt na działkę powinny być szybko wyciąg z kw u nas po 7 dniach ale jak poprosisz to szybciej dają wyciąg z rej. gruntów od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 czesc.. pani posrednik z mBanku poprosiła o doniesienie kilku dokumentów o których wczesniej zapomniała powiedzieć, wiec dzis rano biegałam po urzędach załatwiając: wyciag aktualny z KW wyciag z rejestru gruntów wyciag z konta za poprzednie 3 mies i tu ciekawostka prosże zgadnąć kiedy otrzymam w.w dokumenty? a jeszcze do załatwienia jest wycena i opinia z BPH gdzie mamy kredyt na działkę Lubię, taką kompetencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Na wątrobę to Hepatil albo pichol i pachol jak moja prababcia mawiała tzn. terpichol i terpachol - teraz juz chyba nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Moja mamusia jedzie na rapacholinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 17.05.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Na wątrobę to Hepatil albo pichol i pachol jak moja prababcia mawiała tzn. terpichol i terpachol - teraz juz chyba nie ma zawsze można też potrenować przed wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Na wątrobę to Hepatil albo pichol i pachol jak moja prababcia mawiała tzn. terpichol i terpachol - teraz juz chyba nie ma zawsze można też potrenować przed wyjazdem Trening jest zawsze wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Na wątrobę to Hepatil albo pichol i pachol jak moja prababcia mawiała tzn. terpichol i terpachol - teraz juz chyba nie ma zawsze można też potrenować przed wyjazdem Trening jest zawsze wskazany trzeba dbać o kondycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 17.05.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Na wątrobę to Hepatil albo pichol i pachol jak moja prababcia mawiała tzn. terpichol i terpachol - teraz juz chyba nie ma zawsze można też potrenować przed wyjazdem Trening jest zawsze wskazany co prawda nigdzie się na razie nie wybieram, ale treningg mogę zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 dlaczego nie chce? Za gorąco? czy nie miałby kto kosić trawniczka? właśnie to drugie no to się zaczęło ....... kolejne wakacje na tarasie ....nie narzekam ,ale tydzień pod palmami ....ech ....pomarzyć .Obiecuje mi ,że w przyszłym roku na dwa tygodnie pojedziemy ....obiecanki cacanki Tak to jest.. Ponoć po wybudowaniu domku wakacje pozostaja na tarasie, a palmy dla .. blokersów... chyba to prawda.....jak mieszkaliśmy w bloku łatwiej było wyjeżdżać ,teraz jest obawa czy synek ( dorosły chłop przecież ) podleje należycie ,skosi jak zajdzie potrzeba ,obejdzie 5 razy na dzień cały dom? ............ ....ni ma lekko i czy chaty nie rozniesie chyba nie ......mógłby trochę zaszaleć ,a On z nosem w papierach ....pracocholik jeden ....nawet synowej nie chce mi poszukać ( 23 lata ) Ewka nie martw się jak znajdzie to ci przyprowadzi od razu z dzidziusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 17.05.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 dlaczego nie chce? Za gorąco? czy nie miałby kto kosić trawniczka? właśnie to drugie no to się zaczęło ....... kolejne wakacje na tarasie ....nie narzekam ,ale tydzień pod palmami ....ech ....pomarzyć .Obiecuje mi ,że w przyszłym roku na dwa tygodnie pojedziemy ....obiecanki cacanki Tak to jest.. Ponoć po wybudowaniu domku wakacje pozostaja na tarasie, a palmy dla .. blokersów... chyba to prawda.....jak mieszkaliśmy w bloku łatwiej było wyjeżdżać ,teraz jest obawa czy synek ( dorosły chłop przecież ) podleje należycie ,skosi jak zajdzie potrzeba ,obejdzie 5 razy na dzień cały dom? ............ ....ni ma lekko i czy chaty nie rozniesie chyba nie ......mógłby trochę zaszaleć ,a On z nosem w papierach ....pracocholik jeden ....nawet synowej nie chce mi poszukać ( 23 lata ) Ewka nie martw się jak znajdzie to ci przyprowadzi od razu z dzidziusiem Ewka pisała, że chaciałaby by być babcią także na pewno się nie zmartwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 dlaczego nie chce? Za gorąco? czy nie miałby kto kosić trawniczka? właśnie to drugie no to się zaczęło ....... kolejne wakacje na tarasie ....nie narzekam ,ale tydzień pod palmami ....ech ....pomarzyć .Obiecuje mi ,że w przyszłym roku na dwa tygodnie pojedziemy ....obiecanki cacanki Tak to jest.. Ponoć po wybudowaniu domku wakacje pozostaja na tarasie, a palmy dla .. blokersów... chyba to prawda.....jak mieszkaliśmy w bloku łatwiej było wyjeżdżać ,teraz jest obawa czy synek ( dorosły chłop przecież ) podleje należycie ,skosi jak zajdzie potrzeba ,obejdzie 5 razy na dzień cały dom? ............ ....ni ma lekko i czy chaty nie rozniesie chyba nie ......mógłby trochę zaszaleć ,a On z nosem w papierach ....pracocholik jeden ....nawet synowej nie chce mi poszukać ( 23 lata ) Ewka nie martw się jak znajdzie to ci przyprowadzi od razu z dzidziusiem Ewka pisała, że chaciałaby by być babcią także na pewno się nie zmartwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts