Marcel2000 17.05.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 ja na razie takiego problemu nie mam , mój syn w wieku przedszkolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 ja na razie takiego problemu nie mam , mój syn w wieku przedszkolnym Kiedyś urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Monka a jak tam po komunii ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 ja na razie takiego problemu nie mam , mój syn w wieku przedszkolnym Kiedyś urośnie nawet nie masz pojęcia jak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Monka a jak tam po komunii ??? a dziękuje w porządku nalatałam sie jak głupia w kuchni i przy gościach ale w ogólnym rozrachunku nie było najgorzej. Dziecię też zadowolone, dostało rower, który od razu dosiadła rolki, odtwarzacz MP3 no i kaskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.05.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 czesc.. pani posrednik z mBanku poprosiła o doniesienie kilku dokumentów o których wczesniej zapomniała powiedzieć, wiec dzis rano biegałam po urzędach załatwiając: wyciag aktualny z KW wyciag z rejestru gruntów wyciag z konta za poprzednie 3 mies i tu ciekawostka prosże zgadnąć kiedy otrzymam w.w dokumenty? a jeszcze do załatwienia jest wycena i opinia z BPH gdzie mamy kredyt na działkę powinny być szybko wyciąg z kw u nas po 7 dniach ale jak poprosisz to szybciej dają wyciąg z rej. gruntów od ręki od reki do razu wszystko jedynie opinia zbanku na poniedizałek ma byc no i rzeczoznawce załtawic na express Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Monka a jak tam po komunii ??? a dziękuje w porządku nalatałam sie jak głupia w kuchni i przy gościach ale w ogólnym rozrachunku nie było najgorzej. Dziecię też zadowolone, dostało rower, który od razu dosiadła rolki, odtwarzacz MP3 no i kaskę. To fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 czesc.. pani posrednik z mBanku poprosiła o doniesienie kilku dokumentów o których wczesniej zapomniała powiedzieć, wiec dzis rano biegałam po urzędach załatwiając: wyciag aktualny z KW wyciag z rejestru gruntów wyciag z konta za poprzednie 3 mies i tu ciekawostka prosże zgadnąć kiedy otrzymam w.w dokumenty? a jeszcze do załatwienia jest wycena i opinia z BPH gdzie mamy kredyt na działkę powinny być szybko wyciąg z kw u nas po 7 dniach ale jak poprosisz to szybciej dają wyciąg z rej. gruntów od ręki od reki do razu wszystko jedynie opinia zbanku na poniedizałek ma byc no i rzeczoznawce załtawic na express no to super to kiedy zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 A teraz zmykam też postać przy garach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Monka gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Monka gratki dzięki już nie pamietam kiedy punkta trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 RANKINGUM REKORDUM 1. inż. Mamoń - 216 2. Jajcek - 199 3. SławekD-żonka - 166 4. kze - 130 5. Joanna i Janusz - 127 6. Whisper - 119 7. Kasztanka - 90 8. maksiu - 79 9. Majka - 77 10. verunia - 74 11. fizyk - 73 12. Teska - 59 13. Olkalybowa - 58 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. Moniś - 36 17. facio, Aga J.G, andrzejka - 35 20. monka - 33 21. markus_gdynia - 28 22. Jezier - 27 23. zaba_gonia - 23 24. Trini - 20 25. marcel2000 - 19 26. Witos, Funia - 18 28. Nefer - 16 29. Agniesia - 14 30. joola - 13 31. andre59 Tola - 11 32. Jane, - 10 34. Wojty, kasia64, karolka - 9 37. Sylvia1 - 8 38. Ew-ka, kolia Zielonooka- 7 39. Januszz, tabaluga1, - 6 43. ania, lafcadio, edzia, Paty - 5 47. Ewuś, duende - 4 48. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, - 3 53. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2 57. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek -1 Streszczenie: rozpoczęła Joanna zniesmaczona stanem pogody, potem było o wycieczce Majki i związanych z nią komplikacji wątrobowych Ewka pożaliła się że Heniu nie zabierze jej do ciepłych krajów a synek pracocholik nie ma czasu szukać synowej, pięknym uśmiechem stronkę zakończyła Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.05.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 w czerwcu ogrodzenie i studnia w lipcu budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.05.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czy ktoś kawę może robi, a może jeszcze ciacho upiekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.05.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam! Ledwo żyję.. Za duzo rzeczy naraz.. A u Was? Masakra obiecałam pomoc księgowej w edytowaniu jej pracy licencjackiej i jestem minimalna znajomość Worda wymiekam i ide dalej walczyc. Do juterka U mnie też masakra Zapomniałam nastawić budzik i spoźniłam się na pociąg do Warszawy, Chcąc nie chcąc wsiadłam w samochod i pierwszy raz do tej Warszawy sama z corką choć zawsze tego sie panicznie bałam (nie jest tak źle ). Na Nowym Świecie się pogubiłam bo jakieś remonty a chciałam na Miodową, no i te cholerne korki. Śpoźniłam się na wizytę u doktorki całe 1,5 godziny i okazało się że jest już zbyt poźno aby można było coś zrobić przy tych zębach Oli. Potem szybko na Lidleya bo tam druga wizyta była umowina. Zdążylismy , ale godzinę oczekiwania a potem się okazało że niepotrzebnie, bo trzeba było najpierw zrobić odbudowę zęba na pierwszej wizycie. Jeszcze między czasie kierownik do mnie dzwoni że dyrektor wkurzony że jestem na urlopie bez jego wiedzy (podpis kierownika miałam ) i zagroził mi zwolnieniem z pracy. A niech mnie zwalnia ch.j jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 czesc.. pani posrednik z mBanku poprosiła o doniesienie kilku dokumentów o których wczesniej zapomniała powiedzieć, wiec dzis rano biegałam po urzędach załatwiając: wyciag aktualny z KW wyciag z rejestru gruntów wyciag z konta za poprzednie 3 mies i tu ciekawostka prosże zgadnąć kiedy otrzymam w.w dokumenty? a jeszcze do załatwienia jest wycena i opinia z BPH gdzie mamy kredyt na działkę To standard w bankach... Stawiam, że 2 tygodnie czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 czesc.. pani posrednik z mBanku poprosiła o doniesienie kilku dokumentów o których wczesniej zapomniała powiedzieć, wiec dzis rano biegałam po urzędach załatwiając: wyciag aktualny z KW wyciag z rejestru gruntów wyciag z konta za poprzednie 3 mies i tu ciekawostka prosże zgadnąć kiedy otrzymam w.w dokumenty? a jeszcze do załatwienia jest wycena i opinia z BPH gdzie mamy kredyt na działkę powinny być szybko wyciąg z kw u nas po 7 dniach ale jak poprosisz to szybciej dają wyciąg z rej. gruntów od ręki od reki do razu wszystko jedynie opinia zbanku na poniedizałek ma byc no i rzeczoznawce załtawic na express no to super to kiedy zaczynacie? Rzeczywiście super!!! Widać idzie ku lepszemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Monka - gratki, gratki!! Verunia - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.05.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Wiam się i lecę dalej Cześć nadal biegasz jako sekretarka? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czy ktoś kawę może robi, a może jeszcze ciacho upiekł mi zostało ciacho z imprezki http://www.kulinaria.pl/foto/98-09-17.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts