tola 17.05.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 no to dajcie kasę tylko bez przesady kto kasę rozdaje i kto jest ostatni w kolejce?...ja moge wziąć nawet z przesadą Dzieńdoberek, podlasie pozdrawia RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.05.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 czesc tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.05.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Jeszcze nie wiemy a to chłopiec czy dziewczynka? bo zapomniałam pytaliście się rodziców co potrzebuje? Dziewczyna, pytaliśmy sie i raczej stawiają na kasę no to dajcie kasę tylko bez przesady No własnie, gdzie jest granica, 300zł to jak na moje już przesada, a tymczasem 'daje się' więcej pewno do niedzielnego poranka nie będziemy wiedzieli ile damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.05.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 słońce Ty moje. Pychota moze by tak troche tej wałówy do Kraka................... za tydzień mój synek jedzie do Kraka podesłać Ci coś ? śmiało dzizis a co możesz mieć? bo to co masz to pewnie do tej pory też nóg dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 no to dajcie kasę tylko bez przesady kto kasę rozdaje i kto jest ostatni w kolejce?...ja moge wziąć nawet z przesadą Dzieńdoberek, podlasie pozdrawia RW ja w sumie też tylko sponsora nie ma pozdrowionka Tolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.05.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Jeszcze nie wiemy a to chłopiec czy dziewczynka? bo zapomniałam pytaliście się rodziców co potrzebuje? Dziewczyna, pytaliśmy sie i raczej stawiają na kasę no to dajcie kasę tylko bez przesady No własnie, gdzie jest granica, 300zł to jak na moje już przesada, a tymczasem 'daje się' więcej pewno do niedzielnego poranka nie będziemy wiedzieli ile damy tyle ile Was stać. Tzn 200zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.05.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Jeszcze nie wiemy a to chłopiec czy dziewczynka? bo zapomniałam pytaliście się rodziców co potrzebuje? Dziewczyna, pytaliśmy sie i raczej stawiają na kasę no to dajcie kasę tylko bez przesady No własnie, gdzie jest granica, 300zł to jak na moje już przesada, a tymczasem 'daje się' więcej pewno do niedzielnego poranka nie będziemy wiedzieli ile damy Kasia ja tez uważam ze te 300 to granica choc pewnie prezent drozszy by był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Jeszcze nie wiemy a to chłopiec czy dziewczynka? bo zapomniałam pytaliście się rodziców co potrzebuje? Dziewczyna, pytaliśmy sie i raczej stawiają na kasę no to dajcie kasę tylko bez przesady No własnie, gdzie jest granica, 300zł to jak na moje już przesada, a tymczasem 'daje się' więcej pewno do niedzielnego poranka nie będziemy wiedzieli ile damy Kasiu nie patrz ile się daje tylko daj tyle ile ty uważasz i na ile cie stać. Gdyby moja siostra (chrzestna) miała ciężką sytuację materialną a chciałaby wyrwać się z rowerem to na pewno bym ją pogoniła i kazała kupić coś co nie nadwyręży jej budżetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.05.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Słonecznego, pięknego dnia życzę wszystkim i zmykam, do zobaczyska wieczorem. Monka gratki punkcika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.05.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Jeszcze nie wiemy a to chłopiec czy dziewczynka? bo zapomniałam pytaliście się rodziców co potrzebuje? Dziewczyna, pytaliśmy sie i raczej stawiają na kasę no to dajcie kasę tylko bez przesady No własnie, gdzie jest granica, 300zł to jak na moje już przesada, a tymczasem 'daje się' więcej pewno do niedzielnego poranka nie będziemy wiedzieli ile damy Kasiu nie patrz ile się daje tylko daj tyle ile ty uważasz i na ile cie stać. Gdyby moja siostra (chrzestna) miała ciężką sytuację materialną a chciałaby wyrwać się z rowerem to na pewno bym ją pogoniła i kazała kupić coś co nie nadwyręży jej budżetu. Monka mądrze gadasz... bardzo mądrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdizet 17.05.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Ten watek rozszerzaa sie szybciej niz epidemia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.05.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Jeszcze nie wiemy a to chłopiec czy dziewczynka? bo zapomniałam pytaliście się rodziców co potrzebuje? Dziewczyna, pytaliśmy sie i raczej stawiają na kasę no to dajcie kasę tylko bez przesady No własnie, gdzie jest granica, 300zł to jak na moje już przesada, a tymczasem 'daje się' więcej pewno do niedzielnego poranka nie będziemy wiedzieli ile damy Kasiu nie patrz ile się daje tylko daj tyle ile ty uważasz i na ile cie stać. Gdyby moja siostra (chrzestna) miała ciężką sytuację materialną a chciałaby wyrwać się z rowerem to na pewno bym ją pogoniła i kazała kupić coś co nie nadwyręży jej budżetu. Chyba tak zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.05.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Ten watek rozszerzaa sie szybciej niz epidemia;) I jest paskudnie niebezpieczny ale jaki sympatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdizet 17.05.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Dl akzdego cos milego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.05.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Maialam Dzis Bardzo Bardzo Waznych Klientów osiedle chca klepnac domkow jednorodzinnych ok 60 sztuk( ) przysiegam ze jak ich przytrzymam i zaklepie a ten (piiiiiiipppp!!!! tu brzydki wyraz) szef mi nie da podwyzki to rzucam wszystko w cholere i otwieram wlasna firme!!!! (dzis mial brudne paznokcie i gadal z nimi - normalnie tak mi wstyd bylo za niego ze.... wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.05.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witaj w klubie czekających na ... Ja jak nie dostanę porządnej premii za maj za pracę na 3 stanowiskach, to zwolnić się nie zwolnię, ale następnym razem będę miała wszystko w pompie [to ja mam pompę ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 17.05.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witaj w klubie czekających na ... Ja jak nie dostanę porządnej premii za maj za pracę na 3 stanowiskach, to zwolnić się nie zwolnię, ale następnym razem będę miała wszystko w pompie [to ja mam pompę ] dziewczyny dajcie na luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.05.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witaj w klubie czekających na ... Ja jak nie dostanę porządnej premii za maj za pracę na 3 stanowiskach, to zwolnić się nie zwolnię, ale następnym razem będę miała wszystko w pompie [to ja mam pompę ] dziewczyny dajcie na luz Jestem w taki stanie, że nawet wczoraj wypiłam 1/3 piwa ja ta która nie pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.05.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witaj w klubie czekających na ... Ja jak nie dostanę porządnej premii za maj za pracę na 3 stanowiskach, to zwolnić się nie zwolnię, ale następnym razem będę miała wszystko w pompie [to ja mam pompę ] dziewczyny dajcie na luz Nie nie dam na luz - nie powiem ci ile zarabiam "na etacie" bo bys mnie zabil smiechem (prywatna firma w warszawie buhahaha), nie powiem ci ile dni poniej niz jest to ustawowo nakazane jest mi wyplacana pensja, nie powiem ci ile zarabiam na papierku a ile (do lapki zeby mniej placic skladek - rozumiem ze koszty sa duze ale iekawe czy moja emerytura zrozumie za x lat ) nie powiem ci ze od 3 lat nie dostalam podwyzki , i nie powiem ci ze siedzac (bardzo czesto po godzinach) nie mam z tego ani dodatkowej złotówki.... w sumie to jestem idiotka ze jeszcze tu pracuje, moze dlatego ze bardzo lubie swoja prace i pracuje ze swietnymi ludzmi moze dlatego ze boje sie ze wpadne w gorsze bagienko i gorszego pracodawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.05.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witaj w klubie czekających na ... Ja jak nie dostanę porządnej premii za maj za pracę na 3 stanowiskach, to zwolnić się nie zwolnię, ale następnym razem będę miała wszystko w pompie [to ja mam pompę ] dziewczyny dajcie na luz Nie nie dam na luz - nie powiem ci ile zarabiam "na etacie" bo bys mnie zabil smiechem (prywatna firma w warszawie buhahaha), nie powiem ci ile dni poniej niz jest to ustawowo nakazane jest mi wyplacana pensja, nie powiem ci ile zarabiam na papierku a ile (do lapki zeby mniej placic skladek - rozumiem ze koszty sa duze ale iekawe czy moja emerytura zrozumie za x lat ) nie powiem ci ze od 3 lat nie dostalam podwyzki , i nie powiem ci ze siedzac (bardzo czesto po godzinach) nie mam z tego ani dodatkowej złotówki.... w sumie to jestem idiotka ze jeszcze tu pracuje, moze dlatego ze bardzo lubie swoja prace i pracuje ze swietnymi ludzmi moze dlatego ze boje sie ze wpadne w gorsze bagienko i gorszego pracodawce Ja tak miałam w poprzedniej firmie, 5 lat tam pracowałam charytatywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts