zaba_gonia 17.05.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czaiłaś się czy szczał przypadkowy Ci wyszedł? e tam.............nikt nie szczał ,najwyżej sikał witam podeszczowo Ziaba -Brawo cześć Ewo! Szukasz majtek dla mnie???? W lecie nie noszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.05.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Tu będzie streszczenie. Teraz nie chce mi sie pisać Fajny jest ten Twój nowy awatarek. Takie ujęcie en face tylko dlaczego głowę masz uciętą? Półmózg chciałes powiedzieć????? Nigdy bym tak nie powiedział przecież wiesz Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 słońce Ty moje. Pychota moze by tak troche tej wałówy do Kraka................... za tydzień mój synek jedzie do Kraka podesłać Ci coś ? śmiało dzizis a co możesz mieć? bo to co masz to pewnie do tej pory też nóg dostanie e tam .....specjalnie coś upitraszę Zawsze coś córci do Kraka podsyłam ,a to żurek ,a to polewkę ,albo korminadle ..... to co mi tam..też Ci paczkę przygotuję ..... może sama przyjadę -korci mnie okrutnie -wyjechać i pobyć z dzieciakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.05.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Miłe Panie pozwolą, że się pożegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witaj Ewka cześć Przystojniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czaiłaś się czy szczał przypadkowy Ci wyszedł? e tam.............nikt nie szczał ,najwyżej sikał witam podeszczowo Ziaba -Brawo cześć Ewo! Szukasz majtek dla mnie???? W lecie nie noszę żaby chyba wogóle nie noszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.05.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czaiłaś się czy szczał przypadkowy Ci wyszedł? e tam.............nikt nie szczał ,najwyżej sikał witam podeszczowo Ziaba -Brawo cześć Ewo! Szukasz majtek dla mnie???? W lecie nie noszę żaby chyba wogóle nie noszą noooo Idę coś pożrec, ajk Olcia mówi.... Właśnie co z nią????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 i ja spadam ...........kapustkę idę sadzić nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.05.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 słońce Ty moje. Pychota moze by tak troche tej wałówy do Kraka................... za tydzień mój synek jedzie do Kraka podesłać Ci coś ? śmiało dzizis a co możesz mieć? bo to co masz to pewnie do tej pory też nóg dostanie e tam .....specjalnie coś upitraszę Zawsze coś córci do Kraka podsyłam ,a to żurek ,a to polewkę ,albo korminadle ..... to co mi tam..też Ci paczkę przygotuję ..... może sama przyjadę -korci mnie okrutnie -wyjechać i pobyć z dzieciakami to ja proszę o korminadle ciekawe co to może byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.05.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 i ja spadam ...........kapustkę idę sadzić nara jaką białą? czerwoną? czy taka na skalniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 słońce Ty moje. Pychota moze by tak troche tej wałówy do Kraka................... za tydzień mój synek jedzie do Kraka podesłać Ci coś ? śmiało dzizis a co możesz mieć? bo to co masz to pewnie do tej pory też nóg dostanie e tam .....specjalnie coś upitraszę Zawsze coś córci do Kraka podsyłam ,a to żurek ,a to polewkę ,albo korminadle ..... to co mi tam..też Ci paczkę przygotuję ..... może sama przyjadę -korci mnie okrutnie -wyjechać i pobyć z dzieciakami to ja proszę o korminadle ciekawe co to może byc to są kotlety mielone a polewkę z maślance znasz? pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 i ja spadam ...........kapustkę idę sadzić nara jaką białą? czerwoną? czy taka na skalniak białą wczesną ...wczoraj sadziłam kalafiory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.05.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 a ja witam juz z domu - lepiej mi... pokrzyczalam na szefa.... powiedzial ze jak faktycznie klepniemy 60 domow (słownie :szescdziesiat ) to bedzie premia łaskawca pfffff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.05.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 no nie Ewka, jestes niesamowita. Poprosze o zdjęcia ogródka warzywnego oczywiscie, że nie znam tej potrawy, ale tez prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 no nie Ewka, jestes niesamowita. Poprosze o zdjęcia ogródka warzywnego oczywiscie, że nie znam tej potrawy, ale tez prosze ogródka warzywnego na mojej działeczce niet ale mój teśc -kochany uprawia niedaleko mnie druga działkę ( 8a) i tam sobie wygospodarowałam małą grządkę na kapustne całe lata mieliśmy ogródek działkowy 4 a ....ale teraz nie ma kto na nim pracować i obsialiśmy wszystko trawą a na polewke Cię kiedyś zaprosze jest pyszna ....ale nie każdy potrafi zrobić ją dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 a ja witam juz z domu - lepiej mi... pokrzyczalam na szefa.... powiedzial ze jak faktycznie klepniemy 60 domow (słownie :szescdziesiat ) to bedzie premia łaskawca pfffff... no to masz widoki na dobre zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam babeczki witam verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Głodnam, a wy tu o jakiś przysmakach gadacie[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.05.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam babeczki witaj Verunia zwolnij trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts