inż. Mamoń 18.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 to może już dosyć herbatki? duende - na dzisiaj dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 18.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 to może już dosyć herbatki? duende - na dzisiaj dziękujemy ja też mam już dosyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 \Dobry wieczór co pijecie ? oooooo.......widzę zielOną herbatę i piwo ...........wybieram .....PIWO !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 18.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 \Dobry wieczór co pijecie ? oooooo.......widzę zielOną herbatę i piwo ...........wybieram .....PIWO !!!!! witaj Ew-ka ! tak myślałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 \Dobry wieczór co pijecie ? oooooo.......widzę zielOną herbatę i piwo ...........wybieram .....PIWO !!!!! Ja też piję piwo, właśnie kończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 zajrzałam zna chwilkę .....rano czeka mnie długa podróż i spotkanie z verunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 witam , coś dzisiaj niemrawo się tu rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 \Dobry wieczór co pijecie ? oooooo.......widzę zielOną herbatę i piwo ...........wybieram .....PIWO !!!!! Ja też piję piwo, właśnie kończę A może jeszcze jedno piwko sobie walnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 witam duende i inżyniera samemu piwko pić ? tak dobrze nie smakuje jak w towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 zajrzałam zna chwilkę .....rano czeka mnie długa podróż i spotkanie z verunią Ew-ka Trawka wystrzyżona, tarasik zamieciony, pifko kupione- czekam na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 witam , coś dzisiaj niemrawo się tu rusza Verunia - palec Ci się omsknął czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 witam , coś dzisiaj niemrawo się tu rusza Verunia - palec Ci się omsknął czy jak? Ja tak z doskoku, nawet nie sprawdziłam licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 18.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 witam duende i inżyniera samemu piwko pić ? tak dobrze nie smakuje jak w towarzystwie Ew-ka, masz może godnych polecenia fachowców, którzy dokończyliby mi budowę? Pilnie potrzebuje wylać posadzki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 witam , coś dzisiaj niemrawo się tu rusza Verunia - palec Ci się omsknął czy jak? Ja tak z doskoku, nawet nie sprawdziłam licznika całkiem jak nie verunia imbrykos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 zajrzałam zna chwilkę .....rano czeka mnie długa podróż i spotkanie z verunią Ew-ka Trawka wystrzyżona, tarasik zamieciony, pifko kupione- czekam na ciebie już się cieszę prezent kupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ew-ka, Żaba i duende - może jakiś klub założycie, bo jesteście z tych samych okolic jak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 18.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ew-ka, Żaba i duende - może jakiś klub założycie, bo jesteście z tych samych okolic jak myślę tak tak fan club inż. Mamonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 witam duende i inżyniera samemu piwko pić ? tak dobrze nie smakuje jak w towarzystwie Ew-ka, masz może godnych polecenia fachowców, którzy dokończyliby mi budowę? Pilnie potrzebuje wylać posadzki... miałam dobrą ekipę do posadzek ,ale namiary dam Ci po niedzieli jak wróce z wojaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ew-ka, Żaba i duende - może jakiś klub założycie, bo jesteście z tych samych okolic jak myślę Przestań Mamoń rozbijać nasz jedyny niepowtarzalny klub RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 18.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 witam duende i inżyniera samemu piwko pić ? tak dobrze nie smakuje jak w towarzystwie Ew-ka, masz może godnych polecenia fachowców, którzy dokończyliby mi budowę? Pilnie potrzebuje wylać posadzki... miałam dobrą ekipę do posadzek ,ale namiary dam Ci po niedzieli jak wróce z wojaży to czekam. moja budowa i tak już ma opóźnienie - wprowadzać sie miałam w marcu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts