Ew-ka 18.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ew-ka, Żaba i duende - może jakiś klub założycie, bo jesteście z tych samych okolic jak myślę tak tak fan club inż. Mamonia jestem za Marcin -Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 18.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ew-ka, Żaba i duende - może jakiś klub założycie, bo jesteście z tych samych okolic jak myślę Już pisze petycję do ministerstwa jakiegośtam aby przyłączyć Puławy do Opolszczyzny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ew-ka, Żaba i duende - może jakiś klub założycie, bo jesteście z tych samych okolic jak myślę żaba jakieś .....hmmm.....150 km albo i więcej ..........a duende bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ew-ka, Żaba i duende - może jakiś klub założycie, bo jesteście z tych samych okolic jak myślę Już pisze petycję do ministerstwa jakiegośtam aby przyłączyć Puławy do Opolszczyzny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ew-ka, Żaba i duende - może jakiś klub założycie, bo jesteście z tych samych okolic jak myślę Już pisze petycję do ministerstwa jakiegośtam aby przyłączyć Puławy do Opolszczyzny!!! coś pokręciłaś żabka jest z Oławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 18.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ew-ka, Żaba i duende - może jakiś klub założycie, bo jesteście z tych samych okolic jak myślę Już pisze petycję do ministerstwa jakiegośtam aby przyłączyć Puławy do Opolszczyzny!!! coś pokręciłaś żabka jest z Oławy ale verunia jest z Puław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Mamońku pisz streszczenie o zielonej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Pamiętacie jak straszyli mnie zwolnieniem? Wtedy powiedziałam - to prosze bardzo, możecie mnie zwolnić. I sie przestraszyli że sama się zwolnię . Dziś kierownik wypytywał mnie o samopoczucie, czy nie jestem zdenerwowana, że to wszystko niepotrzebne było itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 18.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Pamiętacie jak straszyli mnie zwolnieniem? Wtedy powiedziałam - to prosze bardzo, możecie mnie zwolnić. I sie przestraszyli że sama się zwolnię . Dziś kierownik wypytywał mnie o samopoczucie, czy nie jestem zdenerwowana, że to wszystko niepotrzebne było itp a czyste paznokcie miał jak Cię pytał?? i co powiedziałaś? miałaś okazję powiedzieć co myślisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Pamiętacie jak straszyli mnie zwolnieniem? Wtedy powiedziałam - to prosze bardzo, możecie mnie zwolnić. I sie przestraszyli że sama się zwolnię . Dziś kierownik wypytywał mnie o samopoczucie, czy nie jestem zdenerwowana, że to wszystko niepotrzebne było itp nerwy ....niepotrzebne nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Pamiętacie jak straszyli mnie zwolnieniem? Wtedy powiedziałam - to prosze bardzo, możecie mnie zwolnić. I sie przestraszyli że sama się zwolnię . Dziś kierownik wypytywał mnie o samopoczucie, czy nie jestem zdenerwowana, że to wszystko niepotrzebne było itp a czyste paznokcie miał jak Cię pytał?? i co powiedziałaś? miałaś okazję powiedzieć co myślisz... Powiedziałam tylko ze czuję świetnie, a paznokcie to ma czyste Niedoszły ksiądz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 18.05.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Pamiętacie jak straszyli mnie zwolnieniem? Wtedy powiedziałam - to prosze bardzo, możecie mnie zwolnić. I sie przestraszyli że sama się zwolnię . Dziś kierownik wypytywał mnie o samopoczucie, czy nie jestem zdenerwowana, że to wszystko niepotrzebne było itp a czyste paznokcie miał jak Cię pytał?? i co powiedziałaś? miałaś okazję powiedzieć co myślisz... Powiedziałam tylko ze czuję świetnie, a paznokcie to ma czyste Niedoszły ksiądz nie nadawał sie na księdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Pamiętacie jak straszyli mnie zwolnieniem? Wtedy powiedziałam - to prosze bardzo, możecie mnie zwolnić. I sie przestraszyli że sama się zwolnię . Dziś kierownik wypytywał mnie o samopoczucie, czy nie jestem zdenerwowana, że to wszystko niepotrzebne było itp a czyste paznokcie miał jak Cię pytał?? i co powiedziałaś? miałaś okazję powiedzieć co myślisz... Powiedziałam tylko ze czuję świetnie, a paznokcie to ma czyste Niedoszły ksiądz nie nadawał sie na księdza? na księdza to nie wiem, ale na kierownika to na pewno się nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 18.05.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Pamiętacie jak straszyli mnie zwolnieniem? Wtedy powiedziałam - to prosze bardzo, możecie mnie zwolnić. I sie przestraszyli że sama się zwolnię . Dziś kierownik wypytywał mnie o samopoczucie, czy nie jestem zdenerwowana, że to wszystko niepotrzebne było itp a czyste paznokcie miał jak Cię pytał?? i co powiedziałaś? miałaś okazję powiedzieć co myślisz... Powiedziałam tylko ze czuję świetnie, a paznokcie to ma czyste Niedoszły ksiądz nie nadawał sie na księdza? na księdza to nie wiem, ale na kierownika to na pewno się nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Pożegnam się juz dzisiaj, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 mam kolegę księdza .....ale przystojniacha Kiedyś przyszedł do mnie do pracy w krótkich spodniach ,opalony ,wypachniony ( ubiegłoroczne lato ) ....moja pracownica mało z krzesła nie spadła ale jak po wyjściu uświadomiłam jej kim jest -to mina jej zrzedła -westchnęła tylko -szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 18.05.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 mam kolegę księdza .....ale przystojniacha Kiedyś przyszedł do mnie do pracy w krótkich spodniach ,opalony ,wypachniony ( ubiegłoroczne lato ) ....moja pracownica mało z krzesła nie spadła ale jak po wyjściu uświadomiłam jej kim jest -to mina jej zrzedła -westchnęła tylko -szkoda szkooda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Wpadam i wypadam Dobrej nocki wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 18.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 pożegnam Was już dzisiaj.dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 to ja też mówię dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts