kze 19.05.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Cześć Kasia!! Co słychać? Cześć Krzyś Po staremu, nie możemy jakoś kupic skrzynek do gazu Coś nam nie po drodze i pod górkę To słabo.. A czemu nie możecie? Dostałęm wycenę na reku i GWC. Liczyłem, że będzie 15tyś, a kosztorys jest na .. 13,5tyś Wracam znowu naścieżke znajdowania oszczędności w budżecie.. Bo ostatnio to nic nie mogłem zaoszczędzić... A kosztorys na hydraulikę jest nawet większy od zakładanego o ok. 2tyś... Ładnie ładnie 1,5tys Dzięki. Musiałem jakoś zrekompensować sobie zwiekszenie wydatków na hydraulikę. Dobrze, że dach wyszedł taniej niż liczyłem... Nie ma to jak promocje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.05.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Markus kopę lat! Jakoś zapracowany ostatnio byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Markus kopę lat! Jakoś zapracowany ostatnio byłem witaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Cześć Kasia!! Co słychać? Cześć Krzyś Po staremu, nie możemy jakoś kupic skrzynek do gazu Coś nam nie po drodze i pod górkę To słabo.. A czemu nie możecie? Dostałęm wycenę na reku i GWC. Liczyłem, że będzie 15tyś, a kosztorys jest na .. 13,5tyś Wracam znowu naścieżke znajdowania oszczędności w budżecie.. Bo ostatnio to nic nie mogłem zaoszczędzić... A kosztorys na hydraulikę jest nawet większy od zakładanego o ok. 2tyś... Ładnie ładnie 1,5tys Dzięki. Musiałem jakoś zrekompensować sobie zwiekszenie wydatków na hydraulikę. Dobrze, że dach wyszedł taniej niż liczyłem... Nie ma to jak promocje... Czasami trafi się okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Wszystko wskazuje na to, że jutro nareszcie skończę prace ziemne na działce. Skrótowo rzecz ujmując polegało to na oczyszczeniu z chwastów i wytaczkowaniu poza posesję (głównie na drogę) wierzchniej warstwy ziemi z terenu całej działki oraz powrotnym wtaczkowaniu około 80 ton czarnoziemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Markus kopę lat! Jakoś zapracowany ostatnio byłem Witam w klubie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Cześć Kasia!! Co słychać? Cześć Krzyś Po staremu, nie możemy jakoś kupic skrzynek do gazu Coś nam nie po drodze i pod górkę To słabo.. A czemu nie możecie? Dostałęm wycenę na reku i GWC. Liczyłem, że będzie 15tyś, a kosztorys jest na .. 13,5tyś Wracam znowu naścieżke znajdowania oszczędności w budżecie.. Bo ostatnio to nic nie mogłem zaoszczędzić... A kosztorys na hydraulikę jest nawet większy od zakładanego o ok. 2tyś... Ładnie ładnie 1,5tys Dzięki. Musiałem jakoś zrekompensować sobie zwiekszenie wydatków na hydraulikę. Dobrze, że dach wyszedł taniej niż liczyłem... Nie ma to jak promocje... Czasami trafi się okazja Okazja + znajomosci... Bo bez tego to Ci handlarze i robotnicy to moga tak ciąć po kieszeni, że aż boli.. I ciagle mówią, że ceny fabryczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Wszystko wskazuje na to, że jutro nareszcie skończę prace ziemne na działce. Skrótowo rzecz ujmując polegało to na oczyszczeniu z chwastów i wytaczkowaniu poza posesję (głównie na drogę) wierzchniej warstwy ziemi z terenu całej działki oraz powrotnym wtaczkowaniu około 80 ton czarnoziemu Toś się narobił ale jaki efekt na pewno A zdjecia będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Cześć Kasia!! Co słychać? Cześć Krzyś Po staremu, nie możemy jakoś kupic skrzynek do gazu Coś nam nie po drodze i pod górkę To słabo.. A czemu nie możecie? Dostałęm wycenę na reku i GWC. Liczyłem, że będzie 15tyś, a kosztorys jest na .. 13,5tyś Wracam znowu naścieżke znajdowania oszczędności w budżecie.. Bo ostatnio to nic nie mogłem zaoszczędzić... A kosztorys na hydraulikę jest nawet większy od zakładanego o ok. 2tyś... Ładnie ładnie 1,5tys Dzięki. Musiałem jakoś zrekompensować sobie zwiekszenie wydatków na hydraulikę. Dobrze, że dach wyszedł taniej niż liczyłem... Nie ma to jak promocje... Czasami trafi się okazja Okazja + znajomosci... Bo bez tego to Ci handlarze i robotnicy to moga tak ciąć po kieszeni, że aż boli.. I ciagle mówią, że ceny fabryczne.. No i wdzięk osobisty -> czytaj siła perswazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ło matko, nowa strona i streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Wszystko wskazuje na to, że jutro nareszcie skończę prace ziemne na działce. Skrótowo rzecz ujmując polegało to na oczyszczeniu z chwastów i wytaczkowaniu poza posesję (głównie na drogę) wierzchniej warstwy ziemi z terenu całej działki oraz powrotnym wtaczkowaniu około 80 ton czarnoziemu No to gratuluję! Nie ma to jak uporządkowana działka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Cześć Kasia!! Co słychać? Cześć Krzyś Po staremu, nie możemy jakoś kupic skrzynek do gazu Coś nam nie po drodze i pod górkę To słabo.. A czemu nie możecie? Dostałęm wycenę na reku i GWC. Liczyłem, że będzie 15tyś, a kosztorys jest na .. 13,5tyś Wracam znowu naścieżke znajdowania oszczędności w budżecie.. Bo ostatnio to nic nie mogłem zaoszczędzić... A kosztorys na hydraulikę jest nawet większy od zakładanego o ok. 2tyś... Ładnie ładnie 1,5tys Dzięki. Musiałem jakoś zrekompensować sobie zwiekszenie wydatków na hydraulikę. Dobrze, że dach wyszedł taniej niż liczyłem... Nie ma to jak promocje... Czasami trafi się okazja Okazja + znajomosci... Bo bez tego to Ci handlarze i robotnicy to moga tak ciąć po kieszeni, że aż boli.. I ciagle mówią, że ceny fabryczne.. No i wdzięk osobisty -> czytaj siła perswazji Jeśli chodzi o dach to łatwo szły upusty, bo sprzedawca był uprzedzony, żeby traktował mnie z odpowiednimi rabatami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 To streszczenium: - poprzednią stronę otworzył Inżynier a zamknął Kze - cos tam było, a na koniec pojawił się zapracowany Markus Ale wypchałam się pakułami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 2192. Jajcek - 1993. SławekD-żonka - 1674. kze - 1305. Joanna i Janusz - 1276. Whisper - 1197. Kasztanka - 908. maksiu - 799. Majka - 7710. verunia - 7511. fizyk - 7312. Teska - 5913. Olkalybowa - 5814. Sonika - 5115. badi - 4216. Moniś - 3617. facio, Aga J.G, andrzejka - 3520. monka - 3321. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2424. Trini - 2025. marcel2000 - 1926. Witos, Funia - 1828. Nefer - 1629. Agniesia - 1430. joola - 1331. andre59 Tola - 1132. Jane, - 1034. Wojty, kasia64, karolka - 937. Sylvia1 - 838. Ew-ka, kolia, Zielonooka - 741. Januszz, tabaluga1 - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty - 547. Ewuś, duende - 449. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 353. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 257. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek -1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Cześć Kasia!! Co słychać? Cześć Krzyś Po staremu, nie możemy jakoś kupic skrzynek do gazu Coś nam nie po drodze i pod górkę To słabo.. A czemu nie możecie? Dostałęm wycenę na reku i GWC. Liczyłem, że będzie 15tyś, a kosztorys jest na .. 13,5tyś Wracam znowu naścieżke znajdowania oszczędności w budżecie.. Bo ostatnio to nic nie mogłem zaoszczędzić... A kosztorys na hydraulikę jest nawet większy od zakładanego o ok. 2tyś... Ładnie ładnie 1,5tys Dzięki. Musiałem jakoś zrekompensować sobie zwiekszenie wydatków na hydraulikę. Dobrze, że dach wyszedł taniej niż liczyłem... Nie ma to jak promocje... Czasami trafi się okazja Okazja + znajomosci... Bo bez tego to Ci handlarze i robotnicy to moga tak ciąć po kieszeni, że aż boli.. I ciagle mówią, że ceny fabryczne.. No i wdzięk osobisty -> czytaj siła perswazji Jeśli chodzi o dach to łatwo szły upusty, bo sprzedawca był uprzedzony, żeby traktował mnie z odpowiednimi rabatami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ło matko, nowa strona i streszczenie Masz przywilej napisania.. Przywilej niezbywalny i wykonywany bez pośrednictwa osób trzecich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 To streszczenium: - poprzednią stronę otworzył Inżynier a zamknął Kze - cos tam było, a na koniec pojawił się zapracowany Markus Ale wypchałam się pakułami No ciuteczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.05.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Kasia - gratulacje Zdjęcia pewnie dorzucę do albumu za jakiś czas, jak na ostatnim kawałku wysieję trawę. Póki co, każdego ranka zachwycam się widokiem z kuchni na kwitnące magnolie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ło matko, nowa strona i streszczenie Masz przywilej napisania.. Przywilej niezbywalny i wykonywany bez pośrednictwa osób trzecich.... Wiedziałam, że napiszesz coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 To streszczenium: - poprzednią stronę otworzył Inżynier a zamknął Kze - cos tam było, a na koniec pojawił się zapracowany Markus Ale wypchałam się pakułami No ciuteczkę... Taki dzień dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts