SławekD-żonka 19.05.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Kasia - gratulacje Zdjęcia pewnie dorzucę do albumu za jakiś czas, jak na ostatnim kawałku wysieję trawę. Póki co, każdego ranka zachwycam się widokiem z kuchni na kwitnące magnolie Dzięki A daj nam się tez pozachwycać kwitnącymi magnoliami cooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.05.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Cześć wszystkim ja tylko na momencik Kasiu - przyznaję, że nie zaglądam do swoich komentarzy więc po miesiącu dopiero dotarło do mnie, że szukasz skrzynki gazowej. My kupiliśmy skrzynkę firmy KEN bodajże. Jest z tworzywa sztucznego, występuje w kilku kolorach np. w ładnym klinkierowym, kosztuje około 200 - 250 złotych nie pamiętam naprawdę za dokładnie. Do kupienia w sklepie na Grobli oraz w na ul. Północnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.05.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Cześć wszystkim Miłego dnia O, Mamoń zmienił awatar prawdę mówiąc, miałem już dosyc oglądania jego podzelowanych butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.05.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 To streszczenium: - poprzednią stronę otworzył Inżynier a zamknął Kze - cos tam było, a na koniec pojawił się zapracowany Markus Ale wypchałam się pakułami straszliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ale fajna mam dziś prace: maluję figury w MS Visio... Podoba mi się taka robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.05.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Cześc klikacze! Widzieliście Nowego Mamonia???? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Widzieliśmy!! Zmienił image... Cześć Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.05.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A mój kot dzisaij upolował ogromnego szczura i przyniósł nam pod drzwi o 5 rano. podobno koty przynosza swoja zdobycz, żeby się podzielić.... Własnie gotuję tego szczura ...będzie wsad do pomidorowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Cześc klikacze! Widzieliście Nowego Mamonia???? : Taki jakiś dziwny - taki poukładany, grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Widzieliśmy!! Zmienił image... Cześć Żaba Czesc kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.05.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A mój kot dzisaij upolował ogromnego szczura i przyniósł nam pod drzwi o 5 rano. podobno koty przynosza swoja zdobycz, żeby się podzielić.... Własnie gotuję tego szczura ...będzie wsad do pomidorowej... Ze względu na kształt szczura powinna też wyjść niezła "zupa ogonowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Cześć wszystkim ja tylko na momencik Kasiu - przyznaję, że nie zaglądam do swoich komentarzy więc po miesiącu dopiero dotarło do mnie, że szukasz skrzynki gazowej. My kupiliśmy skrzynkę firmy KEN bodajże. Jest z tworzywa sztucznego, występuje w kilku kolorach np. w ładnym klinkierowym, kosztuje około 200 - 250 złotych nie pamiętam naprawdę za dokładnie. Do kupienia w sklepie na Grobli oraz w na ul. Północnej... Oj jaki wstyd Ja myślałam, że skrzynkę masz z blachówy, a tu takie miłe zaskoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Cześc klikacze! Widzieliście Nowego Mamonia???? : Taki jakiś dziwny - taki poukładany, grzeczny Skoro został Liderum to i stał się grzeczny i poukładany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A mój kot dzisaij upolował ogromnego szczura i przyniósł nam pod drzwi o 5 rano. podobno koty przynosza swoja zdobycz, żeby się podzielić.... Własnie gotuję tego szczura ...będzie wsad do pomidorowej... Ze względu na kształt szczura powinna też wyjść niezła "zupa ogonowa" A nie szczurowa? A słyszeliście jak Wietnamczyk wrócił do swojej ojczyzny i na widok szczura u siebie w domu krzyczy: -O! Kurciak, kurciak..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 19.05.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam wszystkich klikaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A mój kot dzisaij upolował ogromnego szczura i przyniósł nam pod drzwi o 5 rano. podobno koty przynosza swoja zdobycz, żeby się podzielić.... Własnie gotuję tego szczura ...będzie wsad do pomidorowej... Ze względu na kształt szczura powinna też wyjść niezła "zupa ogonowa" A nie szczurowa? A słyszeliście jak Wietnamczyk wrócił do swojej ojczyzny i na widok szczura u siebie w domu krzyczy: -O! Kurciak, kurciak..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 19.05.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A mój kot dzisaij upolował ogromnego szczura i przyniósł nam pod drzwi o 5 rano. podobno koty przynosza swoja zdobycz, żeby się podzielić.... Własnie gotuję tego szczura ...będzie wsad do pomidorowej... Ze względu na kształt szczura powinna też wyjść niezła "zupa ogonowa" A nie szczurowa? A słyszeliście jak Wietnamczyk wrócił do swojej ojczyzny i na widok szczura u siebie w domu krzyczy: -O! Kurciak, kurciak..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 19.05.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A mój kot dzisaij upolował ogromnego szczura i przyniósł nam pod drzwi o 5 rano. podobno koty przynosza swoja zdobycz, żeby się podzielić.... Własnie gotuję tego szczura ...będzie wsad do pomidorowej... tylko nie mów Mirasowi i chłopakom na czym ta pomidorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam wszystkich klikaczy Cześć Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Cześc klikacze! Widzieliście Nowego Mamonia???? : nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts