SławekD-żonka 19.05.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Jedni przychodzą - cześć Nefer - inni wychodzą miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.05.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 zagladam w biegu. Widzę, że wszystko OK. No pewnie Pani Manager!!! mam dzień świra najlepsza była pewna ........ Rozsiadła się i oznajmia, mnie to właściwie wszystko znięchęca do do tego wyjazdu / przyszła dopłacac do imprezy/. Jak ja widzę, to mam ochot@#$%^& eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 zagladam w biegu. Widzę, że wszystko OK. No pewnie Pani Manager!!! mam dzień świra najlepsza była pewna ........ Rozsiadła się i oznajmia, mnie to właściwie wszystko znięchęca do do tego wyjazdu / przyszła dopłacac do imprezy/. Jak ja widzę, to mam ochot@#$%^& eh Klienci różni bywają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.05.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Właśnie wróciłam z ogródka. Miałam plewić. Komary mnie zaatakowały!!!!! Jestem pogryziona wszędzie.... Czy u Was tez tyle komarów????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.05.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Przeczytałem, że statystyczny Polak wypija coś 8 litrów spirytusu rocznie. Ja piję praktycznie codziennie jedno piwko 0,5 litra co oznacza 25 ml czystego spirytusu. To razy 365 dni daje 9,125 litra rocznie czyli jestem ponad przeciętny pijak. Załamałem się kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.05.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 zagladam w biegu. Widzę, że wszystko OK. No pewnie Pani Manager!!! mam dzień świra najlepsza była pewna ........ Rozsiadła się i oznajmia, mnie to właściwie wszystko znięchęca do do tego wyjazdu / przyszła dopłacac do imprezy/. Jak ja widzę, to mam ochot@#$%^& eh Klienci różni bywają... różniaści. U nas często jest wesoło Wariaci tez przychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.05.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Przeczytałem, że statystyczny Polak wypija coś 8 litrów spirytusu rocznie. Ja piję praktycznie codziennie jedno piwko 0,5 litra co oznacza 25 ml czystego spirytusu. To razy 365 dni daje 9,125 litra rocznie czyli jestem ponad przeciętny pijak. Załamałem się kompletnie brzuch Ci urosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.05.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Właśnie wróciłam z ogródka. Miałam plewić. Komary mnie zaatakowały!!!!! Jestem pogryziona wszędzie.... Czy u Was tez tyle komarów????? nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.05.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Właśnie wróciłam z ogródka. Miałam plewić. Komary mnie zaatakowały!!!!! Jestem pogryziona wszędzie.... Czy u Was tez tyle komarów????? u mnie? nie wiem, dopiero jutro bede plewić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam Właśnie odwiedziła mnie Ew-ka z Heniem. Bardzo sympatyczni oboje. Miło nam się gadało, szkoda że już musieli jechać dalej. Fajnie się tak spotkać w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.05.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam Właśnie odwiedziła mnie Ew-ka z Heniem. Bardzo sympatyczni oboje. Miło nam się gadało, szkoda że już musieli jechać dalej. Fajnie się tak spotkać w realu fajnie masz Inzynier, nie rozpychaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.05.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Przeczytałem, że statystyczny Polak wypija coś 8 litrów spirytusu rocznie. Ja piję praktycznie codziennie jedno piwko 0,5 litra co oznacza 25 ml czystego spirytusu. To razy 365 dni daje 9,125 litra rocznie czyli jestem ponad przeciętny pijak. Załamałem się kompletnie brzuch Ci urosnie Na razie nie urósł mi jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Właśnie wróciłam z ogródka. Miałam plewić. Komary mnie zaatakowały!!!!! Jestem pogryziona wszędzie.... Czy u Was tez tyle komarów????? nie wierzę Mamoń Normalnie cię nie poznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.05.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Właśnie wróciłam z ogródka. Miałam plewić. Komary mnie zaatakowały!!!!! Jestem pogryziona wszędzie.... Czy u Was tez tyle komarów????? nie wierzę Mamoń Normalnie cię nie poznałam Nic dziwnego bo się jeszcze nie widzieliśmy Ale chyba nie chcesz powiedzieć, że punkta ustrzeliłem dlatego, że mnie nie poznałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.05.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Właśnie wróciłam z ogródka. Miałam plewić. Komary mnie zaatakowały!!!!! Jestem pogryziona wszędzie.... Czy u Was tez tyle komarów????? Nie udało Ci się nic wyplewić? A humor dopisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Właśnie wróciłam z ogródka. Miałam plewić. Komary mnie zaatakowały!!!!! Jestem pogryziona wszędzie.... Czy u Was tez tyle komarów????? nie wierzę Mamoń Normalnie cię nie poznałam Nic dziwnego bo się jeszcze nie widzieliśmy Ale chyba nie chcesz powiedzieć, że punkta ustrzeliłem dlatego, że mnie nie poznałaś? zaskoczenie to najlepsza broń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.05.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Przeczytałem, że statystyczny Polak wypija coś 8 litrów spirytusu rocznie. Ja piję praktycznie codziennie jedno piwko 0,5 litra co oznacza 25 ml czystego spirytusu. To razy 365 dni daje 9,125 litra rocznie czyli jestem ponad przeciętny pijak. Załamałem się kompletnie no to i ja mam problem.. czesć Mamońku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Przeczytałem, że statystyczny Polak wypija coś 8 litrów spirytusu rocznie. Ja piję praktycznie codziennie jedno piwko 0,5 litra co oznacza 25 ml czystego spirytusu. To razy 365 dni daje 9,125 litra rocznie czyli jestem ponad przeciętny pijak. Załamałem się kompletnie no to i ja mam problem.. czesć Mamońku AAaa... coś zamierzacie z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.05.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Właśnie wróciłam z ogródka. Miałam plewić. Komary mnie zaatakowały!!!!! Jestem pogryziona wszędzie.... Czy u Was tez tyle komarów????? Nie udało Ci się nic wyplewić? A humor dopisuje? Troche mleczy wyrwałam , ale jak mnie komar w pupę ugryzł, to rzuciłam to wszystko w chol.. Dopisuje, dopisuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.05.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Przeczytałem, że statystyczny Polak wypija coś 8 litrów spirytusu rocznie. Ja piję praktycznie codziennie jedno piwko 0,5 litra co oznacza 25 ml czystego spirytusu. To razy 365 dni daje 9,125 litra rocznie czyli jestem ponad przeciętny pijak. Załamałem się kompletnie no to i ja mam problem.. czesć Mamońku AAaa... coś zamierzacie z tym zrobić AA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts