monka 19.05.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Teska jedziesz jutro na ognisko? moze podjade.....a na ktora??/ no i bedziesz?? no własnie nie wiem na którą Tomek pisal że będzie na działce od 12 a ja raczej nie będę bo o 17,30 muszę się stawić w Kościele...dziecię biały tydzień ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.05.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 prosze... http://www.haabaa.com/infopool/images/6/69/Drinki.jpg albo: http://www.spirituosenworld.de/produkte/cognac/details/remy_louisXIII_gr.jpg albo tez: http://digilander.libero.it/ramengox/Tequila/Tequila.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Teska jedziesz jutro na ognisko? moze podjade.....a na ktora??/ no i bedziesz?? no własnie nie wiem na którą Tomek pisal że będzie na działce od 12 a ja raczej nie będę bo o 17,30 muszę się stawić w Kościele...dziecię biały tydzień ma moze podjade ot tak..poznac Tomadyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 prosze... http://www.haabaa.com/infopool/images/6/69/Drinki.jpg albo: http://www.spirituosenworld.de/produkte/cognac/details/remy_louisXIII_gr.jpg albo tez: http://digilander.libero.it/ramengox/Tequila/Tequila.jpg Imprezzzzzzzzzzzka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 prosze... http://www.haabaa.com/infopool/images/6/69/Drinki.jpg albo: http://www.spirituosenworld.de/produkte/cognac/details/remy_louisXIII_gr.jpg albo tez: http://digilander.libero.it/ramengox/Tequila/Tequila.jpg oj oj tequile uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ojoj jak dla mnie teqila w ten sposób serwowana odpada no ale panowie to się ucieszą ale z pierwszej foty cóś wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Teska jedziesz jutro na ognisko? moze podjade.....a na ktora??/ no i bedziesz?? no własnie nie wiem na którą Tomek pisal że będzie na działce od 12 a ja raczej nie będę bo o 17,30 muszę się stawić w Kościele...dziecię biały tydzień ma moze podjade ot tak..poznac Tomadyne no też bym poszła ale jak późno popołudniu to odpada i w dodatku nie mam czym się dostać do niego. Rower nie bardzo mi pasuje przy takiej pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Teska jedziesz jutro na ognisko? moze podjade.....a na ktora??/ no i bedziesz?? no własnie nie wiem na którą Tomek pisal że będzie na działce od 12 a ja raczej nie będę bo o 17,30 muszę się stawić w Kościele...dziecię biały tydzień ma moze podjade ot tak..poznac Tomadyne no też bym poszła ale jak późno popołudniu to odpada i w dodatku nie mam czym się dostać do niego. Rower nie bardzo mi pasuje przy takiej pogodzie monka....a skad jedziesz jak cos? ja po poludniu tez nie bardzo...bo wybieram sie do Iwonki i Adasia na dzialke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 monka....a skad jedziesz jak cos? ja po poludniu tez nie bardzo...bo wybieram sie do Iwonki i Adasia na dzialke... z Mierzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 monka....a skad jedziesz jak cos? ja po poludniu tez nie bardzo...bo wybieram sie do Iwonki i Adasia na dzialke... z Mierzyna to moze podjedziemy razem....jakby nam spasowal czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 monka....a skad jedziesz jak cos? ja po poludniu tez nie bardzo...bo wybieram sie do Iwonki i Adasia na dzialke... z Mierzyna to moze podjedziemy razem....jakby nam spasowal czas? no własnie jakby spasował...bo tak szczerze mówiąc to nie wiem czy mi coś jutro nie wyskoczy i okaże sie że z planów nici No i jeszcze nie wiadomo jak pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 monka....a skad jedziesz jak cos? ja po poludniu tez nie bardzo...bo wybieram sie do Iwonki i Adasia na dzialke... z Mierzyna to moze podjedziemy razem....jakby nam spasowal czas? Monka jedź - ty wypijesz a Teska zwłoki odwiezie do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 monka....a skad jedziesz jak cos? ja po poludniu tez nie bardzo...bo wybieram sie do Iwonki i Adasia na dzialke... z Mierzyna to moze podjedziemy razem....jakby nam spasowal czas? Monka jedź - ty wypijesz a Teska zwłoki odwiezie do domku hahaha nie da rady...co najwyzej ja moge pic monka idzie do kosciola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 monka....a skad jedziesz jak cos? ja po poludniu tez nie bardzo...bo wybieram sie do Iwonki i Adasia na dzialke... z Mierzyna to moze podjedziemy razem....jakby nam spasowal czas? Monka jedź - ty wypijesz a Teska zwłoki odwiezie do domku no na świeżym powietrzu szybciej w dyńkę wali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 monka....a skad jedziesz jak cos? ja po poludniu tez nie bardzo...bo wybieram sie do Iwonki i Adasia na dzialke... z Mierzyna to moze podjedziemy razem....jakby nam spasowal czas? Monka jedź - ty wypijesz a Teska zwłoki odwiezie do domku hahaha nie da rady...co najwyzej ja moge pic monka idzie do kosciola No to będzie fajnie na mszy :) Bóg mówi: Radujcie się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 monka....a skad jedziesz jak cos? ja po poludniu tez nie bardzo...bo wybieram sie do Iwonki i Adasia na dzialke... z Mierzyna to moze podjedziemy razem....jakby nam spasowal czas? Monka jedź - ty wypijesz a Teska zwłoki odwiezie do domku hahaha nie da rady...co najwyzej ja moge pic monka idzie do kosciola No to będzie fajnie na mszy :) Bóg mówi: Radujcie się !!! gorzej jak przysnę i wpadnę pod ławkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 monka....a skad jedziesz jak cos? ja po poludniu tez nie bardzo...bo wybieram sie do Iwonki i Adasia na dzialke... z Mierzyna to moze podjedziemy razem....jakby nam spasowal czas? Monka jedź - ty wypijesz a Teska zwłoki odwiezie do domku no na świeżym powietrzu szybciej w dyńkę wali hmm....cos w tym jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 monka....a skad jedziesz jak cos? ja po poludniu tez nie bardzo...bo wybieram sie do Iwonki i Adasia na dzialke... z Mierzyna to moze podjedziemy razem....jakby nam spasowal czas? Monka jedź - ty wypijesz a Teska zwłoki odwiezie do domku hahaha nie da rady...co najwyzej ja moge pic monka idzie do kosciola No to będzie fajnie na mszy :) Bóg mówi: Radujcie się !!! gorzej jak przysnę i wpadnę pod ławkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 monka....a skad jedziesz jak cos? ja po poludniu tez nie bardzo...bo wybieram sie do Iwonki i Adasia na dzialke... z Mierzyna to moze podjedziemy razem....jakby nam spasowal czas? Monka jedź - ty wypijesz a Teska zwłoki odwiezie do domku hahaha nie da rady...co najwyzej ja moge pic monka idzie do kosciola No to będzie fajnie na mszy :) Bóg mówi: Radujcie się !!! gorzej jak przysnę i wpadnę pod ławkę Są znane takie przypadki - luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 no nic...spadam na kanapke....pogapic sie w tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts