monka 19.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A ja jakoś myślałam, że jednak blondynka ....dlaczego ??????????????? To jest tekst bez podtekstów :) nie wiem ...może intuicja nie mam kompleksów z tego powodu no i czasami zdaża mi sie zachować jak klasyczna blondi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A ja jakoś myślałam, że jednak blondynka ....dlaczego ??????????????? To jest tekst bez podtekstów :) nie wiem ...może intuicja nie mam kompleksów z tego powodu no i czasami zdaża mi sie zachować jak klasyczna blondi Oj, mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Słuchajcie, martywi mnie nieobecnośc Olki.... Zawołajmy ją...może nas czyta... Olcia chodź do nas!!!!!! No właśnie co z Olką? nikt nic nie wie? też się martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Zielonooka żyje - jest na "Dochodzą do końca.." zyje zyje... sluchajcie , poszlam na poczte, prosze ja was w stanie lekko hmm...wesolym i szok pzrezylam - 2 ludzi a zwykle dzikie tumy nawet po 23 (bo to calodobaowa poczta polska) od razu do okienka usmiech paczuszka... az wytrzezwiala m z tego szoku ;] a wogole widze ze sie watek "geby zrobił":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Chyba źle podałaś linka bo zdjęcia nima specjalnie dla ciebie pokaże jeszcze raz http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/daa563112df0eba8.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/22adc69084569b8d.html Twój awatar i mnie wprowadził w błąd. Widząc blondi zdziwiłem się niepomiernie. A wstydać się niemaczego Kim jest ta młodziutka osóbka na drugiej fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Zielonooka żyje - jest na "Dochodzą do końca.." zyje zyje... sluchajcie , poszlam na poczte, prosze ja was w stanie lekko hmm...wesolym i szok pzrezylam - 2 ludzi a zwykle dzikie tumy nawet po 23 (bo to calodobaowa poczta polska) od razu do okienka usmiech paczuszka... az wytrzezwiala m z tego szoku ;] a wogole widze ze sie watek "geby zrobił":) Ty sobie poczytaj jak na poprzedniej stronie Ci tyłek obrobiliśmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 juz lece czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 No to jak wszyscy.... nienawidzę być fotografowana, ale na ślubach to tak fajnie mieć pamiątkę.... [/img] miło cię widzieć po raz drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A jak myślicie? Ja jestem blondi czy brunetka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 No to jak wszyscy.... nienawidzę być fotografowana, ale na ślubach to tak fajnie mieć pamiątkę.... [/img] miło cię widzieć po raz drugi Już skasowane - nie ma - poszło (boshhhhhhhhhhh nie wiem skąd ta awersja ..... Mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś jeszcze "na żywca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Chyba źle podałaś linka bo zdjęcia nima specjalnie dla ciebie pokaże jeszcze raz Twój awatar i mnie wprowadził w błąd. Widząc blondi zdziwiłem się niepomiernie. A wstydać się niemaczego Kim jest ta młodziutka osóbka na drugiej fotce? a wstydam sie bo nie mam tak naprawdę jakiegoś fajnego zdjęcia do pokazania, zawsze robie za nadwornego fotografa i strzelam fotki innym. A na tych taka zmarszczona od słońca wyszłam no ale innych do pokazania nie mam a na zdjęciu ze mna jest moja córka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 ok, no poczytalam , na poczte poszlam przeciez mowilam... zuli u mnie na osiedlu nie ma... tak sobie szlam szlam...spojarzalam w gwiazy zamyslilam sie... i ciut czasu uplynelo... ps. widze ze kolega Sellimm-killim zawital? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Chyba źle podałaś linka bo zdjęcia nima specjalnie dla ciebie pokaże jeszcze raz http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/daa563112df0eba8.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/22adc69084569b8d.html Twój awatar i mnie wprowadził w błąd. Widząc blondi zdziwiłem się niepomiernie. A wstydać się niemaczego Kim jest ta młodziutka osóbka na drugiej fotce? no nie....zakochał się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A jak myślicie? Ja jestem blondi czy brunetka? łysa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A jak myślicie? Ja jestem blondi czy brunetka? verunia ja cie widziałam na fotce to nie podpowiadam innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A jak myślicie? Ja jestem blondi czy brunetka? szczelam....szatynka ciemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A jak myślicie? Ja jestem blondi czy brunetka? łysa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A jak myślicie? Ja jestem blondi czy brunetka? szatyka ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 No to jak wszyscy.... nienawidzę być fotografowana, ale na ślubach to tak fajnie mieć pamiątkę.... [/img] miło cię widzieć po raz drugi Już skasowane - nie ma - poszło (boshhhhhhhhhhh nie wiem skąd ta awersja ..... Mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś jeszcze "na żywca" i ja mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.05.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A jak myślicie? Ja jestem blondi czy brunetka? łysa? Imbryczku - mam nadzieję, że się nie gniewasz A pokażesz nam swe oblicze nadobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts