Nefer 20.05.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Ekipę brukarską mam znakomitą liczy od 2 do 4 osób. Oto co zrobili przez cały dzisiejszy dzień (czyli after): http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/001mb.jpg Zostałam porażona tempem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.05.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Cześć Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Dobry Dobry wszem i wobec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.05.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Ekipę brukarską mam znakomitą liczy od 2 do 4 osób. Oto co zrobili przez cały dzisiejszy dzień (czyli after): http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/001mb.jpg Zostałam porażona tempem Nefer - spokojnie, oddychaj głęboko .... lepiej już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Czesc wszystkim dzieki za gratki, rzeczywiscie troche mnie nie bylo mieszkam juz w domku Cześć Jacuś, No i jak w nowym domku ??? Czesc Dagus A jakos nie bylo sie kiedy nacieszyc a wogole po przejsciu z 47 m na 188 m to ten dom jakis taki wielki i pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 To ja mam konkurs dla Was: czego uczy się w tej sali z tymi dużymi oknami? przygotowanie do życia w rodzinie.... śpiewu i tańca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 To ja mam konkurs dla Was: czego uczy się w tej sali z tymi dużymi oknami? przygotowanie do życia w rodzinie.... blisko....techniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Ekipę brukarską mam znakomitą liczy od 2 do 4 osób. Oto co zrobili przez cały dzisiejszy dzień (czyli after): http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/001mb.jpg Zostałam porażona tempem Nefer - spokojnie, oddychaj głęboko .... lepiej już? Już ciut lepiej - jesooooo ja popełniłabym morderstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Czesc wszystkim dzieki za gratki, rzeczywiscie troche mnie nie bylo mieszkam juz w domku Cześć Jacuś, No i jak w nowym domku ??? Czesc Dagus A jakos nie bylo sie kiedy nacieszyc a wogole po przejsciu z 47 m na 188 m to ten dom jakis taki wielki i pusty i tak się z czasem zagraci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Czesc wszystkim dzieki za gratki, rzeczywiscie troche mnie nie bylo mieszkam juz w domku Cześć Jacuś, No i jak w nowym domku ??? Czesc Dagus A jakos nie bylo sie kiedy nacieszyc a wogole po przejsciu z 47 m na 188 m to ten dom jakis taki wielki i pusty Ale już wszystko macie za sobą jak rozumiem ( w kwestiach "technicznych"). Piękny dom, piękny metraż. Jeszcze powspominasz te czasy, kiedy był taki pusty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Czesc wszystkim dzieki za gratki, rzeczywiscie troche mnie nie bylo mieszkam juz w domku Cześć Jacuś, No i jak w nowym domku ??? Czesc Dagus A jakos nie bylo sie kiedy nacieszyc a wogole po przejsciu z 47 m na 188 m to ten dom jakis taki wielki i pusty i tak się z czasem zagraci wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Czesc wszystkim dzieki za gratki, rzeczywiscie troche mnie nie bylo mieszkam juz w domku Cześć Jacuś, No i jak w nowym domku ??? Czesc Dagus A jakos nie bylo sie kiedy nacieszyc a wogole po przejsciu z 47 m na 188 m to ten dom jakis taki wielki i pusty Jajcek - najlepszego w nowym domu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 To ja mam konkurs dla Was: czego uczy się w tej sali z tymi dużymi oknami? przygotowanie do życia w rodzinie.... blisko....techniki ...techniki życia w rodzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Żaba gdzieś zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Jajcek drzewko szczęścia do nowego domkuhttp://www.twojekwiaty.pl/photo/481.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Chciałam wkleic fotke z zadadką, ale jej nie znalazłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 To ja mam konkurs dla Was: czego uczy się w tej sali z tymi dużymi oknami? przygotowanie do życia w rodzinie.... blisko....techniki ...techniki życia w rodzinie? za ścianą jest kantorek wfistów, nie wiem czego tam uczą bo muszę przejść na salę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Chciałam wkleic fotke z zadadką, ale jej nie znalazłam.... a co to zadadka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Chciałam wkleic fotke z zadadką, ale jej nie znalazłam.... a co to zadadka ? Żaba d od g odziela f ten poślizg spowodowany piwkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Czesc wszystkim dzieki za gratki, rzeczywiscie troche mnie nie bylo mieszkam juz w domku Cześć Jacuś, No i jak w nowym domku ??? Czesc Dagus A jakos nie bylo sie kiedy nacieszyc a wogole po przejsciu z 47 m na 188 m to ten dom jakis taki wielki i pusty Jajcek - najlepszego w nowym domu życzę Jajcek drzewko szczęścia do nowego domku http://www.twojekwiaty.pl/photo/481.jpg Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts