inż. Mamoń 20.05.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 gratki jajcek, jednak jesteś lepszy Verunia nie wymiękaj ino bierz się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.05.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 To ja chyba też po piwko skoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.05.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 fajnie sie z Wami konwesuje... teraz juz spokojnie możemy pokonwesować r mi nie działa bo 3 piwo piję a tak poza tym to pisałam to jeszcze na poprzedniej stronie, wiwat mój szybki net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 gratki jajcek, jednak jesteś lepszy Verunia nie wymiękaj ino bierz się do roboty Ja to dzisiaj co innego mam do roboty, mąż wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 A jak się wychylę z okna mojego gabinetu to widzę nowy ogród sąsiadki w stylu neoromantycznym. Zupełnie po lewej wyłania się całkiem ładny i okazały jesion. http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/006ma.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 gratki jajcek, jednak jesteś lepszy Verunia nie wymiękaj ino bierz się do roboty Ja to dzisiaj co innego mam do roboty, mąż wraca to tym bardziej bierz sie do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 gratki jajcek, jednak jesteś lepszy Verunia nie wymiękaj ino bierz się do roboty Ja to dzisiaj co innego mam do roboty, mąż wraca a Ty jeszcze tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mamoń, pokaż swój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 ciekawe czy pamietam jak sie strzela ? jak się strzela to pamiętasz, ale o streszczeniach to jakoś słabo, no chyba, że się cos zmieniło w końcu nie byłam tu aż 4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 gratki jajcek, jednak jesteś lepszy Verunia nie wymiękaj ino bierz się do roboty Ja to dzisiaj co innego mam do roboty, mąż wraca a Ty jeszcze tutaj Bo będzie za poł godziny dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 gratki jajcek, jednak jesteś lepszy Verunia nie wymiękaj ino bierz się do roboty Ja to dzisiaj co innego mam do roboty, mąż wraca a Ty jeszcze tutaj Bo będzie za poł godziny dopiero A juz się wykąpałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 gratki jajcek, jednak jesteś lepszy Verunia nie wymiękaj ino bierz się do roboty Ja to dzisiaj co innego mam do roboty, mąż wraca a Ty jeszcze tutaj Bo będzie za poł godziny dopiero A juz się wykąpałaś???? yes, kąpiel w pianie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 ciekawe czy pamietam jak sie strzela ? jak się strzela to pamiętasz, ale o streszczeniach to jakoś słabo, no chyba, że się cos zmieniło w końcu nie byłam tu aż 4 dni mnie nie bylo dluzej, a zeby napisac streszczenie musze wiedziec co sie dzialo, a mam czytania na cala noc chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 gratki jajcek, jednak jesteś lepszy Verunia nie wymiękaj ino bierz się do roboty Ja to dzisiaj co innego mam do roboty, mąż wraca a Ty jeszcze tutaj Bo będzie za poł godziny dopiero A juz się wykąpałaś???? yes, kąpiel w pianie była to ja poproszę raz za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 A ja sie troszkę kłócę w "Kod da Vinci" ale tylko trochę - jak ja kocham te rozmowy o religii prowadzące do niczego poza uporządkowaniem własnego świata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 ciekawe czy pamietam jak sie strzela ? jak się strzela to pamiętasz, ale o streszczeniach to jakoś słabo, no chyba, że się cos zmieniło w końcu nie byłam tu aż 4 dni mnie nie bylo dluzej, a zeby napisac streszczenie musze wiedziec co sie dzialo, a mam czytania na cala noc chyba Jedną stronę czytasz całą noc? No co Ty Jajcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mamoń, pokaż swój domek tak wygląda od strony ogrodu zza wielkiej góry humusu... http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/003mc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 ciekawe czy pamietam jak sie strzela ? jak się strzela to pamiętasz, ale o streszczeniach to jakoś słabo, no chyba, że się cos zmieniło w końcu nie byłam tu aż 4 dni mnie nie bylo dluzej, a zeby napisac streszczenie musze wiedziec co sie dzialo, a mam czytania na cala noc chyba Jedną stronę czytasz całą noc? No co Ty Jajcek ja chce wszystko nadrobic a nie wybiorczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Śliczny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mamoń, pokaż swój domek tak wygląda od strony ogrodu zza wielkiej góry humusu... http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/003mc.jpg Ładna gorka humusu To za tą łysą z wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts