Nefer 21.05.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Witajcie siostry Cze Wielki Bracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 A tobie jak minęła niedziela? Głównie sklepy syn jedzie na spływ kajakowy.. Na mazury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.05.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 oki to ja po spotkaniu z panią rzeczoznawca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 A tobie jak minęła niedziela? Głównie sklepy syn jedzie na spływ kajakowy.. Na mazury? Tak, Krutynią PIknie - 5 dni w dziczy Już sobie kupił scyzoryk - choć chciał bagnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 oki to ja po spotkaniu z panią rzeczoznawca... I jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 A tobie jak minęła niedziela? Głównie sklepy syn jedzie na spływ kajakowy.. Na mazury? Tak, Krutynią PIknie - 5 dni w dziczy Już sobie kupił scyzoryk - choć chciał bagnet Płynęłam kawałek Krutynią, cudnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.05.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Biegnę coś chapnąć Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Biegnę coś chapnąć Na razie Aleś się z nami nagadał Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.05.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 oki to ja po spotkaniu z panią rzeczoznawca... I jak ? no ok wycena na czwaretek powinna być. pytanei czy wyjdize kwota jaka potrzebujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 oki to ja po spotkaniu z panią rzeczoznawca... I jak ? no ok wycena na czwaretek powinna być. pytanei czy wyjdize kwota jaka potrzebujemy... A jak nadgarstek męża? To był chyba Twój mąż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.05.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 oki to ja po spotkaniu z panią rzeczoznawca... I jak ? no ok wycena na czwaretek powinna być. pytanei czy wyjdize kwota jaka potrzebujemy... A jak nadgarstek męża? To był chyba Twój mąż ... Nefer był i jest moim męzem było lepiej a teraz go nadwyręzył jeżdząc w sobote z dzeićmi autem i wlacząc z wqejściem do garażu i znowu boli... opuchlizna zeszła wyszły piękne siniaki...jak dlaej będize bolało to go siła do lekarza zaciągne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 oki to ja po spotkaniu z panią rzeczoznawca... I jak ? no ok wycena na czwaretek powinna być. pytanei czy wyjdize kwota jaka potrzebujemy... A jak nadgarstek męża? To był chyba Twój mąż ... Nefer był i jest moim męzem było lepiej a teraz go nadwyręzył jeżdząc w sobote z dzeićmi autem i wlacząc z wqejściem do garażu i znowu boli... opuchlizna zeszła wyszły piękne siniaki...jak dlaej będize bolało to go siła do lekarza zaciągne... A jak są siniaki to luz - znaczy poszła torebka stawowa - wszystko w normie. Jakby pękła kość to opuchlizna by nie zeszła Będzie żył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.05.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 no bedzie... tylko pytanie ile to moze jeszcze bolec? a wiesz ze twoja rada z mascia byla super pomyslem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 no bedzie... tylko pytanie ile to moze jeszcze bolec? a wiesz ze twoja rada z mascia byla super pomyslem? Sylvunia, ja od 15 lat "leczę" zawodników judo - a to bardzo urazowy sport... zawody, treningi ... normalne.. Cieszę się że pomogło. W domu zawsze tzreba mieć Altacet w maści, jakis Voltaren albo Fastum i ten Cold-Pack o którym Ci pisałam - ten żel do chłodzenia - zmniesza znacznie opuchliznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 a boleć będzie ze 2 miesiące jak będzie uważał na urazy. Mnie boli ręka z naciągniętym ścięgnem od zimy, od odśnieżania biura do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.05.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Biegnę coś chapnąć Na razie Aleś się z nami nagadał Pa Już jestem ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.05.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Witam w niedzielę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.05.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 ale jestem obżarta Na komunii byłam, a jedzenia było jak na weselu Na rowerek raz ! nie mam siły, brzuch mi się powiększył 2 razy a to dobre winko, czerwone wytrawne I ta porada mi pasuje Wiedziałam ....:) chyba też się skuszę, choć na komunii nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.05.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Witam w niedzielę... Cześć Joasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.05.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 oki to ja po spotkaniu z panią rzeczoznawca... u nas rzeczoznawca był w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts