Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A tobie jak minęła niedziela?

Głównie sklepy :( syn jedzie na spływ kajakowy..

Na mazury?

Tak, Krutynią :) PIknie - 5 dni w dziczy :) Już sobie kupił scyzoryk - choć chciał bagnet :)

Płynęłam kawałek Krutynią, cudnie jest.

oki to ja po spotkaniu z panią rzeczoznawca...

I jak ?

no ok wycena na czwaretek powinna być. pytanei czy wyjdize kwota jaka potrzebujemy...

A jak nadgarstek męża? To był chyba Twój mąż ... :oops:

Nefer był i jest moim męzem było lepiej a teraz go nadwyręzył jeżdząc w sobote z dzeićmi autem i wlacząc z wqejściem do garażu i znowu boli... opuchlizna zeszła wyszły piękne siniaki...jak dlaej będize bolało to go siła do lekarza zaciągne... :roll:

oki to ja po spotkaniu z panią rzeczoznawca...

I jak ?

no ok wycena na czwaretek powinna być. pytanei czy wyjdize kwota jaka potrzebujemy...

A jak nadgarstek męża? To był chyba Twój mąż ... :oops:

Nefer był i jest moim męzem było lepiej a teraz go nadwyręzył jeżdząc w sobote z dzeićmi autem i wlacząc z wqejściem do garażu i znowu boli... opuchlizna zeszła wyszły piękne siniaki...jak dlaej będize bolało to go siła do lekarza zaciągne... :roll:

A jak są siniaki to luz - znaczy poszła torebka stawowa - wszystko w normie. Jakby pękła kość to opuchlizna by nie zeszła :) Będzie żył :)

no bedzie... :lol: tylko pytanie ile to moze jeszcze bolec? a wiesz ze twoja rada z mascia byla super pomyslem?

Sylvunia, ja od 15 lat "leczę" zawodników judo - a to bardzo urazowy sport... zawody, treningi ... normalne.. Cieszę się że pomogło. W domu zawsze tzreba mieć Altacet w maści, jakis Voltaren albo Fastum i ten Cold-Pack o którym Ci pisałam - ten żel do chłodzenia - zmniesza znacznie opuchliznę.