Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monka, pokaż swoją buźkę!!!! :D

Widzisz Mamoń pokazał... :wink:

wstydam się bo ja niefotegeniczna ale zaraz coś tam wyszperam :roll:

szperaj, szperaj.... 8) :lol:

dobra puszczam linka...tylko się nie smiać :roll: ja naprawdę nie wychodzę dobrze na zdjeciach

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/22adc69084569b8d.html

Nono Monka, nono 8) :p :p :p

Ekipę brukarską mam znakomitą liczy od 2 do 4 osób. Oto co zrobili przez cały dzisiejszy dzień (czyli after):

http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/001mb.jpg

Ładna kostka - nasz typ 8) Czekamy na całokształt i szczegóły cenowe i takie tam :wink:

Kasia - na pewno będzie dreszczowiec. Kostkę w tej chwili układa dwóch młodych, ten jeden niby coś umie, a ten drugi to sztyft do podawania kostki. Chyba ich za...lę. Jak się układa kostkę o 3 wymiarach to trzeba myśleć, a u nich z myśleniem kiepsko strasznie jest.

Zagadka dla wszystkich:

Na palecie są 3 rozmiary kostek 12x12, 9x12, 6x12. I w dodatku jest ściśle określona ilość: 370 sztuk największej, 280 sztuk średniej i 150 sztuk najmniejszej. Jak myślicie co się stanie jak oni biorą każdego rozmiaru mniej więcej po równo?

Ekipę brukarską mam znakomitą liczy od 2 do 4 osób. Oto co zrobili przez cały dzisiejszy dzień (czyli after):

http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/001mb.jpg

Ładna kostka - nasz typ 8) Czekamy na całokształt i szczegóły cenowe i takie tam :wink:

Kasia - na pewno będzie dreszczowiec. Kostkę w tej chwili układa dwóch młodych, ten jeden niby coś umie, a ten drugi to sztyft do podawania kostki. Chyba ich za...lę. Jak się układa kostkę o 3 wymiarach to trzeba myśleć, a u nich z myśleniem kiepsko strasznie jest.

Zagadka dla wszystkich:

Na palecie są 3 rozmiary kostek 12x12, 9x12, 6x12. I w dodatku jest ściśle określona ilość: 370 sztuk największej, 280 sztuk średniej i 150 sztuk najmniejszej. Jak myślicie co się stanie jak oni biorą każdego rozmiaru mniej więcej po równo?

Wyjdzie "kicha".

Nawet już teraz to widać :o

myślę o krzyżowych spoinach...

w dodatku kolory różne...