SławekD-żonka 22.05.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 no musze sie pochwalic...tarasik gotowy i upolowałam roslinkę.... acha i czesc wsiem!!! http://212.244.189.200/teska/domek_teski280.jpg http://212.244.189.200/teska/domek_teski283.jpg i Kuklik http://212.244.189.200/teska/domek_teski284.jpg http://212.244.189.200/teska/domek_teski285.jpg Piękny taras, piękny, nic tylko imprezki robić Kukilk bardzo ładny, nie widziałam jeszcze takiego cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.05.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Teska, super. Ale u Ciebie porządek hahaha no bo swiezo skonczony:) i bylo sprzatanko no to pocieszyłas mnie PS: Moja teściowa też ma taki porządeczek na błysk, a mieszkają już od ponad roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Tesko - piękny taras - tylko sobie kawusię na nim zapodawać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 A w ogóle \Dzień Dobry/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Teska, super. Ale u Ciebie porządek hahaha no bo swiezo skonczony:) i bylo sprzatanko no to pocieszyłas mnie PS: Moja teściowa też ma taki porządeczek na błysk, a mieszkają już od ponad roku Może nie ma nic innego do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.05.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 A w ogóle \Dzień Dobry/ Cześć Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.05.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Teska, super. Ale u Ciebie porządek hahaha no bo swiezo skonczony:) i bylo sprzatanko no to pocieszyłas mnie PS: Moja teściowa też ma taki porządeczek na błysk, a mieszkają już od ponad roku Może nie ma nic innego do roboty Bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Teska, super. Ale u Ciebie porządek hahaha no bo swiezo skonczony:) i bylo sprzatanko no to pocieszyłas mnie PS: Moja teściowa też ma taki porządeczek na błysk, a mieszkają już od ponad roku Może nie ma nic innego do roboty Bingo Najgorszy typ teściowej - niedociążona tragedia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.05.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Teska, super. Ale u Ciebie porządek hahaha no bo swiezo skonczony:) i bylo sprzatanko no to pocieszyłas mnie PS: Moja teściowa też ma taki porządeczek na błysk, a mieszkają już od ponad roku Może nie ma nic innego do roboty Bingo Najgorszy typ teściowej - niedociążona tragedia ! A jaki stres dla synowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Teska, super. Ale u Ciebie porządek hahaha no bo swiezo skonczony:) i bylo sprzatanko no to pocieszyłas mnie PS: Moja teściowa też ma taki porządeczek na błysk, a mieszkają już od ponad roku Może nie ma nic innego do roboty Bingo Najgorszy typ teściowej - niedociążona tragedia ! A jaki stres dla synowej Moja teściowa jak dostanie grabki i łopatkę to już jej nie ma - idzie ropy szukać To idealne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.05.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Moja teściowa jak dostanie grabki i łopatkę to już jej nie ma - idzie ropy szukać To idealne rozwiązanie Padłam, leżę i kwiczę http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.05.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 W tak dobrym nastroju mówię do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Moja teściowa jak dostanie grabki i łopatkę to już jej nie ma - idzie ropy szukać To idealne rozwiązanie Padłam, leżę i kwiczę http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif Jak juz stanie dom to Ci ją pokażę - genialne Jaka łatwa w obsłudze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.05.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Przwieźli szefa i się zaczęło rozmierzanie od początku. Szef jak zobaczył te 7 centymetrów to się trochę wkurzył na tego młodego i na sztyfta. - Po co dawać pi..om narzyndzio jak sie nimi posugiwać nie umiom. - Czymej ten sznurek ino prosto - co jest ku..wa nawet sznurka czymać nie umisz prosto? - Czymu ta żyłko taka poskryncana ku..wa - wom to chyba grubygo druta czeba by dać jak żyłkom nie umicie sie posłużyć - Łojery - co za pi.dy, przecież wom zaznaczyłem jak te linie macie łodmierzyć Na koniec kazał połowę rozwalić i od nowa robić.... Najlepszy tekst dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.05.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Tesko - piękny taras - tylko sobie kawusię na nim zapodawać :) no zapodaje sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.05.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Witeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.05.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Przwieźli szefa i się zaczęło rozmierzanie od początku. Szef jak zobaczył te 7 centymetrów to się trochę wkurzył na tego młodego i na sztyfta. - Po co dawać pi..om narzyndzio jak sie nimi posugiwać nie umiom. - Czymej ten sznurek ino prosto - co jest ku..wa nawet sznurka czymać nie umisz prosto? - Czymu ta żyłko taka poskryncana ku..wa - wom to chyba grubygo druta czeba by dać jak żyłkom nie umicie sie posłużyć - Łojery - co za pi.dy, przecież wom zaznaczyłem jak te linie macie łodmierzyć Na koniec kazał połowę rozwalić i od nowa robić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.05.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Teska pięknie mamsz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.05.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 No wyłazić zza tych krzaków czajniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.05.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts