Ew-ka 23.05.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Zaba ....i tak Cię lubię I jeszcze Ci powiem, ze bardzo gustownie sie ubierasz... miło ,że tak mówisz i to po jednym zdjęciu tak wnioskujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.05.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 uwaga ....verunia i Ew-ka ..... nadchodzą http://img108.imageshack.us/img108/4716/verunia2yn.jpg to sem my piekne z Was dziewczyny! No to, to akurat ja mogę ocenić najlepiej WOW! Witam wszystkie miłe dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.05.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Olka, gratki za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.05.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Zaba ....i tak Cię lubię I jeszcze Ci powiem, ze bardzo gustownie sie ubierasz... miło ,że tak mówisz i to po jednym zdjęciu tak wnioskujesz? widziałam Cie na wielu fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.05.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Zaba wita heloł Olcia, wczoraj musiałam szybko wyjść, dlatego tak bez pożegnania było Dzisiaj miałam spotkanie z rodzicami. Tez masz wychowawstwo??? dałabyś wychowawstwo takiej wariatce? Pewnie! Napewno miałabyś wspaniały kontakt ze swoją klasą. Na wywiadówki przychodziłyby kobiety w moim wieku, czyli tez miałabyś swietny kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.05.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Olka, gratki za stronkę Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.05.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 mogę się Wam pochwalić co dostałam na Dzień Matki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.05.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Zaba wita heloł Olcia, wczoraj musiałam szybko wyjść, dlatego tak bez pożegnania było Dzisiaj miałam spotkanie z rodzicami. Tez masz wychowawstwo??? dałabyś wychowawstwo takiej wariatce? Pewnie! Napewno miałabyś wspaniały kontakt ze swoją klasą. Na wywiadówki przychodziłyby kobiety w moim wieku, czyli tez miałabyś swietny kontakt Do bani jest to,że jako wf-ista połowy swojej klasy nie uczysz, a więc mało ich znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.05.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 mogę się Wam pochwalić co dostałam na Dzień Matki ? Pochwal się, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.05.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Zaba wita heloł Olcia, wczoraj musiałam szybko wyjść, dlatego tak bez pożegnania było Dzisiaj miałam spotkanie z rodzicami. Tez masz wychowawstwo??? dałabyś wychowawstwo takiej wariatce? Pewnie! Napewno miałabyś wspaniały kontakt ze swoją klasą. Na wywiadówki przychodziłyby kobiety w moim wieku, czyli tez miałabyś swietny kontakt Do bani jest to,że jako wf-ista połowy swojej klasy nie uczysz, a więc mało ich znasz. Nie jest tak źle.... Chłopców nie uczę, ale jest ich raptem 10. Prawie już znam ich imiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.05.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 mogę się Wam pochwalić co dostałam na Dzień Matki ? Pochwal się, czekamy otóż ...... VIP-owskie bilety na Taniec z Gwiazdami ....9 czerwca w Opolu ( zaczynaja się objazdowe występy po Polsce ) ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.05.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 mogę się Wam pochwalić co dostałam na Dzień Matki ? Pochwal się, czekamy otóż ...... VIP-owskie bilety na Taniec z Gwiazdami ....9 czerwca w Opolu ( zaczynaja się objazdowe występy po Polsce ) ale się cieszę suuupeerrr masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.05.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 mogę się Wam pochwalić co dostałam na Dzień Matki ? Pochwal się, czekamy otóż ...... VIP-owskie bilety na Taniec z Gwiazdami ....9 czerwca w Opolu ( zaczynaja się objazdowe występy po Polsce ) ale się cieszę Gratulation! BTW, Ew-ka, ty prawdziwa ślązaczka jesteś co to i rzyć i cyc na swoim miejscu ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.05.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Ew-ka, ty prawdziwa ślązaczka jesteś co to i rzyć i cyc na swoim miejscu ma u nos godajom .....Górny i Dolny Śląsk a Dolny ostatnio podniósł mi stopę życiową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.05.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Olka -fajne zdjęcia masz w Dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.05.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Ew-ka, ty prawdziwa ślązaczka jesteś co to i rzyć i cyc na swoim miejscu ma u nos godajom .....Górny i Dolny Śląsk a Dolny ostatnio podniósł mi stopę życiową a stopa życiowa ostatnio podobno do góry idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.05.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Olka -fajne zdjęcia masz w Dzienniku a tak pstrykłam, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 czesc spiesze doniesc ze mamy kier-buda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Gdzie są wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Gdzie są wszyscy? hop hop ....jest tu kto????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts