Ew-ka 24.05.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Kasiu .....zobacz ogród Toli .....zaraz zapomnisz o bolącym zębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć Kze Prezes Polak,wice Polsacy i jeden Niemiec, dyr Niemiec, firma niemiecka. A podobno Polacy nie gęsi W kuchni i w rozmowach toważyskich stara się po polsku gadać. Ale w rozmowach biznesowych i mailach - angielski. Dziwny człowiek, prawdę mówiąc denerwują mnie tacy Myśle, że po prostu zakłada, że nie każdy pracownik zna biegle angielski. Dlatego z normalnymi gada po polsku, a jak z nim biznesy to zakłada, ze już muszą znać. No nie wiem. Dla mnie to jest okazja pogadania w ichnim dialekcie. Bo tak to zapominam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No dobra, napiszę to - ząb mnie boli, albo zęby, albo od razy pół szczenki, sama nie wiem, no ale boli, a tu dentystka nie przyjmuje i w ogóle nie ma czasu się wybrać A nie ma gdzieś jakiegoś ostrego dyżuru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć Ew-ka!Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.05.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć Ew-ka! Co słychać? czesc Krzyś......myślę ,że wszysko ok .....nuda ....praca ...lenistwo u Was to sie dzieje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.05.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć Ewka miło Cię było znowu widzieć na zdjęciu (no i miło poznać Verunię), a masz ich więcej? A ten ząb (nie ząb?) od poniedziałku ciupie zdjęć więcej nie mam ...... a ząb jak boli ...nie ma rady ....trza do dentysty Niestety, trzeba się wybrać A ogród Toli zaraz zobaczę, tam jest tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.05.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No dobra, napiszę to - ząb mnie boli, albo zęby, albo od razy pół szczenki, sama nie wiem, no ale boli, a tu dentystka nie przyjmuje i w ogóle nie ma czasu się wybrać A nie ma gdzieś jakiegoś ostrego dyżuru? Za ostry dyżur dziękuję, raz byłam i tylko miałam więcej szkody w buzi niż pożytku - z bólem włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.05.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Kasiu .....zobacz ogród Toli .....zaraz zapomnisz o bolącym zębie A zacznie głowa Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.05.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć Aga Do dentystki przy dobrych lotach jutro ok 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć Ew-ka! Co słychać? czesc Krzyś......myślę ,że wszysko ok .....nuda ....praca ...lenistwo u Was to sie dzieje ..... Gorączka budowania.. Słupy na poddaszu przestawione, wstawki stalowe zrobione i .. muszą poprawić. jeden stalowy słup jest przesunięty o 10cm i trafił na .. garnek zamiast na żebro rozdzielcze.. Ot życie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No dobra, napiszę to - ząb mnie boli, albo zęby, albo od razy pół szczenki, sama nie wiem, no ale boli, a tu dentystka nie przyjmuje i w ogóle nie ma czasu się wybrać A nie ma gdzieś jakiegoś ostrego dyżuru? Za ostry dyżur dziękuję, raz byłam i tylko miałam więcej szkody w buzi niż pożytku - z bólem włącznie To może gdzieś prywatnie.. Z bolącym zebem kiepsko pracuje sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 lubicie świeże truskawki ? zapraszam ...... http://img86.imageshack.us/img86/6375/truskawki2gw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.05.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No dobra, napiszę to - ząb mnie boli, albo zęby, albo od razy pół szczenki, sama nie wiem, no ale boli, a tu dentystka nie przyjmuje i w ogóle nie ma czasu się wybrać A nie ma gdzieś jakiegoś ostrego dyżuru? Za ostry dyżur dziękuję, raz byłam i tylko miałam więcej szkody w buzi niż pożytku - z bólem włącznie To może gdzieś prywatnie.. Z bolącym zebem kiepsko pracuje sie... Jutro idę do sprawdzonego ale wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 lubicie świeże truskawki ? zapraszam ...... http://img86.imageshack.us/img86/6375/truskawki2gw.jpg u mnie na razie zielone, ale ciasto z jagodami super....... PS. miłośników jagód zapraszam do KK, ciasto piekła Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.05.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No dobra, napiszę to - ząb mnie boli, albo zęby, albo od razy pół szczenki, sama nie wiem, no ale boli, a tu dentystka nie przyjmuje i w ogóle nie ma czasu się wybrać A nie ma gdzieś jakiegoś ostrego dyżuru? Za ostry dyżur dziękuję, raz byłam i tylko miałam więcej szkody w buzi niż pożytku - z bólem włącznie To może gdzieś prywatnie.. Z bolącym zebem kiepsko pracuje sie... Jutro idę do sprawdzonego ale wstyd czasem tak się zdaża bólu nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.05.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 lubicie świeże truskawki ? zapraszam ...... http://img86.imageshack.us/img86/6375/truskawki2gw.jpg a chęcią ale obawiam się że dla innych nic już nie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.05.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Kto ma ściągę z imieninami? coś mi się zdaje że Joasia dzisiaj świętuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.05.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Kto ma ściągę z imieninami? coś mi się zdaje że Joasia dzisiaj świętuje tak ,tak ,tak ....dziś imieniny Joanny moja mama to Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.05.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 a na gofry z truskawkami się skusice ? serwuję takie moim domownikom http://img161.imageshack.us/img161/452/gofry6li.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.05.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 oj gufera (jak to moja córka mawia) to bardzo chętnie, mniam normalnie ślinka mi pociekła na klawiaturkę .... Ewka sama pieczesz gofry? potrzebuję przepis na ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts