Jajcek 24.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Hey hey troszke mnie tu nie bylo Jacuś!!!!! Opowiadaj, co u Ciebei???? pochlastalem sie bo jak ostatnio tu bylem to kosza dostalem od pieknej niewiasty a tak serio to caly czas wbiegu a w zasadzie w jezdzie bo w samochodzie i slysze to sie skonczylo tego zabraklo po tamto trzeba jechac a w miedzy czasie to i urzedy gazownie elektrowenie etc szkola z dzieckiem inne zajecia i tak juz na nic czasu nie mam, nawet w pracy przez ostatnie dwa tygodnie to ze dwa czy trzy razy bylem nawet jak to pisałes to sie spieszyłeś.... Nie martw się niedługo odpoczniesz w swoim domku...ja tam Ci zazdroszczę A która to dała Ci kosza????? Nienormalna jakaś... hmmm no wlqasnie z tej rozpaczy zapomnialem ktora to byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Jajcus hejka jak Asia? kwiatki zaległe dla żony ode mnie przekaz.. Czesc Sylvus Kwiatki nie zaleglew lecz przed wczesne, moja zonka w sierpniu imieniny obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Na moment człek od kompa odejdzie, a tu nowa stronka, a przez cały dzień się wlokło, andre gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.05.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Do zobaczyska jutro o 5am, będziecie ? ja będę pierwsza o 4.15 Tez juz uciekam....robić te nudne rzeczy Dobranoc ale wam fajnie Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Do zobaczyska jutro o 5am, będziecie ? ja będę pierwsza o 4.15 Tez juz uciekam....robić te nudne rzeczy Dobranoc ale wam fajnie Papatki też bym porobiła te nudne rzeczy , ale nie ma z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.05.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Jajcus hejka jak Asia? kwiatki zaległe dla żony ode mnie przekaz.. Czesc Sylvus Kwiatki nie zaleglew lecz przed wczesne, moja zonka w sierpniu imieniny obchodzi AAAA to nie wiedziałam.. jak tam przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.05.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Jajcus hejka jak Asia? kwiatki zaległe dla żony ode mnie przekaz.. Czesc Sylvus Kwiatki nie zaleglew lecz przed wczesne, moja zonka w sierpniu imieniny obchodzi AAAA to nie wiedziałam.. jak tam przeprowadzka? no mieszkamy mieszkamy i robimyyy i robimyy i konca nie widac i zmeczenie i wogole ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.05.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 witam już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Jajcus hejka jak Asia? kwiatki zaległe dla żony ode mnie przekaz.. Czesc Sylvus Kwiatki nie zaleglew lecz przed wczesne, moja zonka w sierpniu imieniny obchodzi AAAA to nie wiedziałam.. jak tam przeprowadzka? no mieszkamy mieszkamy i robimyyy i robimyy i konca nie widac i zmeczenie i wogole ....... ale wam fajniieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 witam już jestem Jak randka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 witam już jestem Jak randka bardzo udana ....śpiewająco udana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 witam już jestem Czesc Ewcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 STRESZCZENIE 2112 Rozpoczeła Majka jadąca w korku do pracy.Kasztanka przyjechała do Poznania,Kasię nadal bolał ząbek,Nefer odnalazła kochanego chłopaka, geodetę znaczy się,Verunia i andre witali puste RW, no prawie puste, bo za chwilę przybyła Żaba z info o podwójnym obywatelstwie Mamonia,Bazan Olki często robi siu-siu i nie daje Olce zbyt długo drzemać.Byli też Kze i Sylvia.Po długiej nieobecności pojawił się wice lider Jajcek.Zakończyła Żaba intrygującym pytaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Jajcus hejka jak Asia? kwiatki zaległe dla żony ode mnie przekaz.. Czesc Sylvus Kwiatki nie zaleglew lecz przed wczesne, moja zonka w sierpniu imieniny obchodzi AAAA to nie wiedziałam.. jak tam przeprowadzka? no mieszkamy mieszkamy i robimyyy i robimyy i konca nie widac i zmeczenie i wogole ....... ale wam fajniieeeee zobaczys i tobie wszystko zleci a roboty to mam na dobre dwa miesiace jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Olka, znowu wstaniesz o 5 rano o tej porze to ja wstaje od jakiś 5 miesięcy, ale zazwyczaj wracam do łóżka Ja się budzę przed 6-tą, ale wstaję o 7-mej Ale musisz mieć duże łóżko godzinę z niego schodzisz . No chyba,ze poranna gimnastyka . Łóżko normalne 160x200 cm, a gimnastyka poranna...no cóż...kiedyś bywała, teraz to i wieczorna zaczyna nudzić andre???co masz na myśli???? a co facet może mieć na myśli mówiąc o łóżku? Nudzi Cie to????? Trochę, 19 lat w tym samym towarzystwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 witam już jestem Czesc Ewcia cześć Przystojniaku widzę ,że u Ciebie gorączka sobotniej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Olka, znowu wstaniesz o 5 rano o tej porze to ja wstaje od jakiś 5 miesięcy, ale zazwyczaj wracam do łóżka Ja się budzę przed 6-tą, ale wstaję o 7-mej Ale musisz mieć duże łóżko godzinę z niego schodzisz . No chyba,ze poranna gimnastyka . Łóżko normalne 160x200 cm, a gimnastyka poranna...no cóż...kiedyś bywała, teraz to i wieczorna zaczyna nudzić andre???co masz na myśli???? a co facet może mieć na myśli mówiąc o łóżku? Nudzi Cie to????? Trochę, 19 lat w tym samym towarzystwie... Po co zmieniać aktorow , można zmienić scenariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Na moment człek od kompa odejdzie, a tu nowa stronka, a przez cały dzień się wlokło, andre gatki Dzięki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 witam już jestem Czesc Ewcia cześć Przystojniaku widzę ,że u Ciebie gorączka sobotniej nocy no cos w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Olka, znowu wstaniesz o 5 rano o tej porze to ja wstaje od jakiś 5 miesięcy, ale zazwyczaj wracam do łóżka Ja się budzę przed 6-tą, ale wstaję o 7-mej Ale musisz mieć duże łóżko godzinę z niego schodzisz . No chyba,ze poranna gimnastyka . Łóżko normalne 160x200 cm, a gimnastyka poranna...no cóż...kiedyś bywała, teraz to i wieczorna zaczyna nudzić andre???co masz na myśli???? a co facet może mieć na myśli mówiąc o łóżku? Nudzi Cie to????? Trochę, 19 lat w tym samym towarzystwie... Po co zmieniać aktorow , można zmienić scenariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts