monka 25.05.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 hej ! dawno mnie nie było.............. postanowiłam zajrzeć i pochwalić się, że w sobotę PRZEPROWADZKA !!!! badi, super wiadomość to kiedy parapetówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 cześć Cześć Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 mam prośbę do ludzików z Warszawy...Moja siostra przymierza się do kupna mieszkania w stolicy. Gdzie szukać, na którego developera uważać, może coś wam sie obiło o uszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 kiedy parapetówka No właśnie w tym temacie: PYTANIE DNIA: Robiliście parapetówki? - jak to wyglądało - ile osób - co do jedzenia - ... ???????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Kasiu jak tam twoja szafa i kuchnia, robi się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Kasiu jak tam twoja szafa i kuchnia, robi się? Robi się jeszcze 6 tygodnii Teraz musimy wybrać front szafy i zamówić witraż A ja będę musiała wybrać jakąś pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Robiliście parapetówki? - jak to wyglądało - ile osób - co do jedzenia - ... ???????????????????????????? mnie to czeka i myślę o tym z przerażeniem bo nie dość że rodzinę mam liczną to i znajomych trochę spokojnie będzie ze 30 osób jak nie więcej u mnie pewnie parapetówka wypadnie jesienią, gdyby wypadła latem to zrobiłabym grilla a tak to nie wiem co zrobię do jedzenia....myślę że i tak ważniejsze bedzie picie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Kasiu jak tam twoja szafa i kuchnia, robi się? Robi się jeszcze 6 tygodnii Teraz musimy wybrać front szafy i zamówić witraż A ja będę musiała wybrać jakąś pralkę kurde, kurde fajnie masz też bym juz chciała myśleć o szafie, lodówce itp. o pralce nie myślę bo mam i mam nadzieję że się nie rozsypie i jeszcze jakis czas pochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.05.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 kiedy parapetówka No właśnie w tym temacie: PYTANIE DNIA: Robiliście parapetówki? - jak to wyglądało - ile osób - co do jedzenia robiłam ,a jakże .....na ok 60 osób ale rozłożone w trzy dni ( piątek sobota niedziela) Zamówiliśmy całego ,pieczonego dzika w piątek zaprosiliśmy naszych najlepszych wykonawców ok 20 osób w sobotę ....nasi znajomi w niedzielę ....rodzina dzika odgrzewaliśmy ( odgrzewany dzik jest lepszy niż świeżo upieczony) ja robiłam na świeżo tylko lekkie sałatki , był smalec i ogórki kiszone , owoce i zimne napoje , ciasto z owocami a przede wszystkim zimne piwo i wódeczka wszelakiej maści Było to 15 lipca ub roku....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Wow 60 osób to niezła imprezka Ewka a jak ty tego dzika podgrzewałaś? kiedyś u kumpeli był prosiak w całości podgrzewany na palenisku nad ogniskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Kasiu jak tam twoja szafa i kuchnia, robi się? Robi się jeszcze 6 tygodnii Teraz musimy wybrać front szafy i zamówić witraż A ja będę musiała wybrać jakąś pralkę kurde, kurde fajnie masz też bym juz chciała myśleć o szafie, lodówce itp. o pralce nie myślę bo mam i mam nadzieję że się nie rozsypie i jeszcze jakis czas pochodzi Ja sprzęt który mam i zabieram - to żelazko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 kiedy parapetówka No właśnie w tym temacie: PYTANIE DNIA: Robiliście parapetówki? - jak to wyglądało - ile osób - co do jedzenia robiłam ,a jakże .....na ok 60 osób ale rozłożone w trzy dni ( piątek sobota niedziela) Zamówiliśmy całego ,pieczonego dzika w piątek zaprosiliśmy naszych najlepszych wykonawców ok 20 osób w sobotę ....nasi znajomi w niedzielę ....rodzina dzika odgrzewaliśmy ( odgrzewany dzik jest lepszy niż świeżo upieczony) ja robiłam na świeżo tylko lekkie sałatki , był smalec i ogórki kiszone , owoce i zimne napoje , ciasto z owocami a przede wszystkim zimne piwo i wódeczka wszelakiej maści Było to 15 lipca ub roku....... Toż to jak prawdziwe weselisko Ja chyba będę musiała sprosić całą rodzinę - bo nie chcielismy prezentów na ślub tylko pieniążki na wykończenie Co myślicie, chyba tak wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.05.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Wow 60 osób to niezła imprezka Ewka a jak ty tego dzika podgrzewałaś? kiedyś u kumpeli był prosiak w całości podgrzewany na palenisku nad ogniskiem odgrzewaliśmy na rozpalonym grilu .....dzik był na prostokątnej brytfannie już poporcjowany tzn w dużych kawałkach ,ale nie był odgrzewany wszystek tylko tyle ile uważaliśmy ,że zjemy w danym dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Wow 60 osób to niezła imprezka Ewka a jak ty tego dzika podgrzewałaś? kiedyś u kumpeli był prosiak w całości podgrzewany na palenisku nad ogniskiem odgrzewaliśmy na rozpalonym grilu .....dzik był na prostokątnej brytfannie już poporcjowany tzn w dużych kawałkach ,ale nie był odgrzewany wszystek tylko tyle ile uważaliśmy ,że zjemy w danym dniu. Czyli impreza parapetowo - ogrodowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ja sprzęt który mam i zabieram - to żelazko a żelazko to ja z chęcią zostawię bo mam beznadziejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Wow 60 osób to niezła imprezka Ewka a jak ty tego dzika podgrzewałaś? kiedyś u kumpeli był prosiak w całości podgrzewany na palenisku nad ogniskiem odgrzewaliśmy na rozpalonym grilu .....dzik był na prostokątnej brytfannie już poporcjowany tzn w dużych kawałkach ,ale nie był odgrzewany wszystek tylko tyle ile uważaliśmy ,że zjemy w danym dniu. Czyli impreza parapetowo - ogrodowa? oczywiście tak zaplanowaliśmy ,aby zrobić to na tarasie .....i udało sie -pogoda dopisała ,a i strat nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ja sprzęt który mam i zabieram - to żelazko a żelazko to ja z chęcią zostawię bo mam beznadziejne Nasze jest ok, bo to prezent ślubny Tak jak telewizor, który stoi 3 lata w piwnicy i nawet nie wiemy czy działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Wow 60 osób to niezła imprezka Ewka a jak ty tego dzika podgrzewałaś? kiedyś u kumpeli był prosiak w całości podgrzewany na palenisku nad ogniskiem odgrzewaliśmy na rozpalonym grilu .....dzik był na prostokątnej brytfannie już poporcjowany tzn w dużych kawałkach ,ale nie był odgrzewany wszystek tylko tyle ile uważaliśmy ,że zjemy w danym dniu. Czyli impreza parapetowo - ogrodowa? oczywiście tak zaplanowaliśmy ,aby zrobić to na tarasie .....i udało sie -pogoda dopisała ,a i strat nie było Takie wyjście by mi pasowało A to była impreza zasiadana, czy szwedzki stół??? Bo nie mam tyle krzeseł ogrodowych (bo domowe to mam całe 3 sztuki )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 mam prośbę do ludzików z Warszawy... Moja siostra przymierza się do kupna mieszkania w stolicy. Gdzie szukać, na którego developera uważać, może coś wam sie obiło o uszy? czesc a nie lepiej pod Warszawą? tańsze a i dojazd elpszy bo pociągiem z brwinowa np. jedziesz szybcije niż z niejednego miejsca w Warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.