Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Robiliście parapetówki?

- jak to wyglądało

- ile osób

- co do jedzenia

- ...

????????????????????????????

mnie to czeka 8) :wink: i myślę o tym z przerażeniem bo nie dość że rodzinę mam liczną to i znajomych trochę :roll: spokojnie będzie ze 30 osób jak nie więcej :roll: u mnie pewnie parapetówka wypadnie jesienią, gdyby wypadła latem to zrobiłabym grilla a tak to nie wiem co zrobię do jedzenia....myślę że i tak ważniejsze bedzie picie 8) :wink:

Kasiu jak tam twoja szafa i kuchnia, robi się?

Robi się 8) jeszcze 6 tygodnii :roll: :roll: :roll: Teraz musimy wybrać front szafy i zamówić witraż 8)

A ja będę musiała wybrać jakąś pralkę :roll: :roll: :roll:

kurde, kurde fajnie masz :D też bym juz chciała myśleć o szafie, lodówce itp. o pralce nie myślę bo mam i mam nadzieję że się nie rozsypie i jeszcze jakis czas pochodzi :roll:

kiedy parapetówka :wink:

No właśnie w tym temacie: PYTANIE DNIA: Robiliście parapetówki?

- jak to wyglądało

- ile osób

- co do jedzenia

robiłam ,a jakże .....na ok 60 osób ale rozłożone w trzy dni ( piątek sobota niedziela)

Zamówiliśmy całego ,pieczonego dzika :D

w piątek zaprosiliśmy naszych najlepszych wykonawców ok 20 osób

w sobotę ....nasi znajomi

w niedzielę ....rodzina

dzika odgrzewaliśmy ( odgrzewany dzik jest lepszy niż świeżo upieczony)

ja robiłam na świeżo tylko lekkie sałatki , był smalec i ogórki kiszone , owoce i zimne napoje , ciasto z owocami a przede wszystkim zimne piwo i wódeczka wszelakiej maści :D

Było to 15 lipca ub roku....... :D

Kasiu jak tam twoja szafa i kuchnia, robi się?

Robi się 8) jeszcze 6 tygodnii :roll: :roll: :roll: Teraz musimy wybrać front szafy i zamówić witraż 8)

A ja będę musiała wybrać jakąś pralkę :roll: :roll: :roll:

kurde, kurde fajnie masz :D też bym juz chciała myśleć o szafie, lodówce itp. o pralce nie myślę bo mam i mam nadzieję że się nie rozsypie i jeszcze jakis czas pochodzi :roll:

Ja sprzęt który mam i zabieram - to żelazko :lol: :lol: :lol:

kiedy parapetówka :wink:

No właśnie w tym temacie: PYTANIE DNIA: Robiliście parapetówki?

- jak to wyglądało

- ile osób

- co do jedzenia

robiłam ,a jakże .....na ok 60 osób ale rozłożone w trzy dni ( piątek sobota niedziela)

Zamówiliśmy całego ,pieczonego dzika :D

w piątek zaprosiliśmy naszych najlepszych wykonawców ok 20 osób

w sobotę ....nasi znajomi

w niedzielę ....rodzina

dzika odgrzewaliśmy ( odgrzewany dzik jest lepszy niż świeżo upieczony)

ja robiłam na świeżo tylko lekkie sałatki , był smalec i ogórki kiszone , owoce i zimne napoje , ciasto z owocami a przede wszystkim zimne piwo i wódeczka wszelakiej maści :D

Było to 15 lipca ub roku....... :D

Toż to jak prawdziwe weselisko 8)

Ja chyba będę musiała sprosić całą rodzinę - bo nie chcielismy prezentów na ślub tylko pieniążki na wykończenie :roll: Co myślicie, chyba tak wypada :-?

Wow :o 60 osób to niezła imprezka 8)

Ewka a jak ty tego dzika podgrzewałaś?

kiedyś u kumpeli był prosiak w całości podgrzewany na palenisku nad ogniskiem

odgrzewaliśmy na rozpalonym grilu .....dzik był na prostokątnej brytfannie już poporcjowany tzn w dużych kawałkach ,ale nie był odgrzewany wszystek tylko tyle ile uważaliśmy ,że zjemy w danym dniu.

odgrzewaliśmy na rozpalonym grilu .....dzik był na prostokątnej brytfannie już poporcjowany tzn w dużych kawałkach ,ale nie był odgrzewany wszystek tylko tyle ile uważaliśmy ,że zjemy w danym dniu.

Czyli impreza parapetowo - ogrodowa?

oczywiście tak zaplanowaliśmy ,aby zrobić to na tarasie .....i udało sie -pogoda dopisała ,a i strat nie było :wink:

oczywiście tak zaplanowaliśmy ,aby zrobić to na tarasie .....i udało sie -pogoda dopisała ,a i strat nie było :wink:

Takie wyjście by mi pasowało 8)

A to była impreza zasiadana, czy szwedzki stół??? Bo nie mam tyle krzeseł ogrodowych (bo domowe to mam całe 3 sztuki :lol: :lol: :lol: )?

mam prośbę do ludzików z Warszawy...

Moja siostra przymierza się do kupna mieszkania w stolicy. Gdzie szukać, na którego developera uważać, może coś wam sie obiło o uszy?

czesc a nie lepiej pod Warszawą? tańsze a i dojazd elpszy bo pociągiem z brwinowa np. jedziesz szybcije niż z niejednego miejsca w Warszawie... :roll: