monka 25.05.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 mam prośbę do ludzików z Warszawy... Moja siostra przymierza się do kupna mieszkania w stolicy. Gdzie szukać, na którego developera uważać, może coś wam sie obiło o uszy? czesc a nie lepiej pod Warszawą? tańsze a i dojazd elpszy bo pociągiem z brwinowa np. jedziesz szybcije niż z niejednego miejsca w Warszawie... jak dojazd dobry to i pod Warszawą może być czekam na jakieś porady bo trochę zieloni jesteśmy w temacie a nie chcielibyśmy wdepnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Wow 60 osób to niezła imprezka Ewka a jak ty tego dzika podgrzewałaś? kiedyś u kumpeli był prosiak w całości podgrzewany na palenisku nad ogniskiem odgrzewaliśmy na rozpalonym grilu .....dzik był na prostokątnej brytfannie już poporcjowany tzn w dużych kawałkach ,ale nie był odgrzewany wszystek tylko tyle ile uważaliśmy ,że zjemy w danym dniu. Czyli impreza parapetowo - ogrodowa? oczywiście tak zaplanowaliśmy ,aby zrobić to na tarasie .....i udało sie -pogoda dopisała ,a i strat nie było trochę obawiam się tych strat i najchętniej też bym zrobiła w ogrodzie... tzn na klepisku porośniętym chwaściorami w chwili obecnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 my tak szukalismy 5 lat temu i zdecydowalismy na pod warszawe dojazd do centrum 35 minut rano pociagi co 10 minut potme co pół godziny po południu powrotne też co 10 minut przez jakieś 2-3 godzinki potem znowu co pół godzinki.to rozwiazanie ma sens gdy np jedno nie pracuje lub pracuje na miejscu.jakby coś to moge podrzucic adresy posredników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.05.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Wow 60 osób to niezła imprezka Ewka a jak ty tego dzika podgrzewałaś? kiedyś u kumpeli był prosiak w całości podgrzewany na palenisku nad ogniskiem odgrzewaliśmy na rozpalonym grilu .....dzik był na prostokątnej brytfannie już poporcjowany tzn w dużych kawałkach ,ale nie był odgrzewany wszystek tylko tyle ile uważaliśmy ,że zjemy w danym dniu. Czyli impreza parapetowo - ogrodowa? oczywiście tak zaplanowaliśmy ,aby zrobić to na tarasie .....i udało sie -pogoda dopisała ,a i strat nie było Takie wyjście by mi pasowało A to była impreza zasiadana, czy szwedzki stół??? Bo nie mam tyle krzeseł ogrodowych (bo domowe to mam całe 3 sztuki )? impreza zasiadana ........mamy stół tarasowy 2 m i do tego krzesła ławkę ale rozstawiliśmy też stół piwny z ławkami z obu stron ......może pożyczysz od kogoś na ten czas ......nasi sąsiedzi pożyczają od nas ten stół piwny i ławki a na codzień stół i ławki poskładane wiszą w garażu na ścianie ..... Ale można też zrobić szwedzki bufet .....ale o miejscach do siedzenia też musisz pomyśleć .....w Obi albo Makro są tanie krzesełka plastikowe po 10 -12 zł kup z 10 szt .....i masz z głowy a krzesła przydadzą sie na potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 my tak suzklaismy 5 lat tmeu i zdecydowalismy an pod warszawe dojazd do centyrum 35 minut rano pociagi co 10 minut potme co pół godziny po południu powrotne też co 10 minut przez jakieś 2-3 godzinki potem znowu co pół godzinki. to rozwiazanie ma sens gdy np jedno nie pracuje lub pracuje na miejscu. jakby coś to moge podrzucic adresy posredników. siostra i jej facet pracują w centrum a adresy podrzuc napewno sie przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czesc wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czesc wszystkim!!! cześć Teska wielkie święto dzisiaj u Ciebie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 monka prosze cie bardzodomenameritumumixziemowitokazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 monka prosze cie bardzo dziękuje ci bardzo... i gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ależ mi wyszło nie? wychodzi na to ze jak człek nie mysli o numerkach to one same wchodza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Wow 60 osób to niezła imprezka Ewka a jak ty tego dzika podgrzewałaś? kiedyś u kumpeli był prosiak w całości podgrzewany na palenisku nad ogniskiem odgrzewaliśmy na rozpalonym grilu .....dzik był na prostokątnej brytfannie już poporcjowany tzn w dużych kawałkach ,ale nie był odgrzewany wszystek tylko tyle ile uważaliśmy ,że zjemy w danym dniu. Czyli impreza parapetowo - ogrodowa? oczywiście tak zaplanowaliśmy ,aby zrobić to na tarasie .....i udało sie -pogoda dopisała ,a i strat nie było Takie wyjście by mi pasowało A to była impreza zasiadana, czy szwedzki stół??? Bo nie mam tyle krzeseł ogrodowych (bo domowe to mam całe 3 sztuki )? impreza zasiadana ........mamy stół tarasowy 2 m i do tego krzesła ławkę ale rozstawiliśmy też stół piwny z ławkami z obu stron ......może pożyczysz od kogoś na ten czas ......nasi sąsiedzi pożyczają od nas ten stół piwny i ławki a na codzień stół i ławki poskładane wiszą w garażu na ścianie ..... Ale można też zrobić szwedzki bufet .....ale o miejscach do siedzenia też musisz pomyśleć .....w Obi albo Makro są tanie krzesełka plastikowe po 10 -12 zł kup z 10 szt .....i masz z głowy a krzesła przydadzą sie na potem Chyba dokupimy plastik fantastik i zrobimy cos pomiędzy imprezą zasiadaną a na stojąco - jeśli tylko pogoda będzie no i jeśli wprowadzimy się latem, a nie zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czesc wszystkim!!! Cześć Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 RANKINGUM REKORDUM1. inż. Mamoń - 2212. Jajcek - 2013. SławekD-żonka - 1674. kze - 1305. Joanna i Janusz - 1286. Whisper - 1197. Kasztanka - 908. maksiu, verunia - 7910. Majka - 7811. fizyk - 7312. Olkalybowa - 6113. Teska - 6014. Sonika - 5115. badi - 4216. Moniś - 3617. facio, Aga J.G, andrzejka - 3520. monka - 3321. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2424. Trini - 2025. marcel2000 - 1926. Witos, Funia - 1828. Nefer - 1629. Agniesia, andre59 - 1431. joola - 1332. Tola - 1133. Jane, Sylvia1 - 1035. Wojty, kasia64, karolka - 938. Ew-ka, kolia, Zielonooka - 741. Januszz, tabaluga1 - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty - 547. Ewuś, duende - 449. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 353. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 257. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek -1 Streszczenie poprzednią stronkę zaczęła Verunia strzelając jak Chuck N. potme bnyłoo czterdzielstolatkach znudzonych rolą w domku, o parapetówkach i pieczonym dziku. oraz o kuzynce Monki szukajacej miaszkania w okolicach Warszawy. bede po przerwie...czyli za poł godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ależ mi wyszło nie? wychodzi na to ze jak człek nie mysli o numerkach to one same wchodza.. Hihihihi gratulki Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.05.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czesc wszystkim!!! cześć Teska wielkie święto dzisiaj u Ciebie, co? ??????? jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czesc wszystkim!!! cześć Teska wielkie święto dzisiaj u Ciebie, co? ??????? jakie? ja wiem, byłem na grupie szczecińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czesc wszystkim!!! cześć Teska wielkie święto dzisiaj u Ciebie, co? ??????? jakie? ja wiem, byłem na grupie szczecińskiej podglądacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czesc wszystkim!!! cześć Teska wielkie święto dzisiaj u Ciebie, co? ??????? jakie? ja wiem, byłem na grupie szczecińskiej podglądacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Czeeee Paszczaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Czeeee Paszczaki cześć .....dobrze ,że nie nazwałaś nas Paszczury tak moja córa mówi o brzydulach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts