Majka 25.05.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 majka na odległośc może uda sie pomóc? Sylvia? potrafisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witam Cześć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witam Cześć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Kasiu co do wikliny mam teraz w łazince dwa koszyki wiklinowe i nic się z nimi nie dzieje, przecieram z nich kurz i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Kasiu co do wikliny mam teraz w łazince dwa koszyki wiklinowe i nic się z nimi nie dzieje, przecieram z nich kurz i tyle. Ja bym chciała mieć jakąś szafkę i obowiązkowo kosz na bieliznę Ciekawa jestem jak to będzie wyglądało po kilku latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Kasiu ja też bym chciała ale jeszcze nie mam Teraz wypatrzyłam kosze i skrzynie nie z takiej typowej wikliny i nad tym się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czesc wszystkim!!! cześć Teska wielkie święto dzisiaj u Ciebie, co? ??????? jakie? moj slubny przyjezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czesc wszystkim!!! cześć Teska wielkie święto dzisiaj u Ciebie, co? ??????? jakie? ja wiem, byłem na grupie szczecińskiej i sie nie ujawniłes????? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Aga, a można je gdzieś w necie zobaczyć? Ciekawa jestem jak to wygląda A tak w ogóle, to będzie wiklina - czyli ciepły kolor - pasowała do mojej niebieskiej, zimnej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czesc wszystkim!!! cześć Teska wielkie święto dzisiaj u Ciebie, co? ??????? jakie? moj slubny przyjezdza Oj będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Trochę nudnawo w robocie, więc wymyślam problemy, czyli kolejne PYTANIE: Jak się sprawują uchwyty ceramiczne w kuchni i wilkina w łazience - jak myślicie, jakie macie doświadczenia??? O takie na ten przykład http://www.dacter.pl/gamet/up192.jpg I mniej więcej (bardziej mniej niż więcej ) cos takiego: http://www.satis.pl/catalog_files/33/5.jpg http://www.satis.pl/catalog_files/22/11.jpg moja sasiadka ma teakowe uchwyty....nie narzeka....i nawet fajnie wygladają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czesc wszystkim!!! cześć Teska wielkie święto dzisiaj u Ciebie, co? ??????? jakie? moj slubny przyjezdza Oj będzie się działo niom...imprezka...szaszlyczki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.05.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ja tylko na chwilkę zaglądam, żeby pokazać że jeszcze żyję i przypomnieć się co niektórym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ja tylko na chwilkę zaglądam, żeby pokazać że jeszcze żyję i przypomnieć się co niektórym... To Prezes TEN Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ja tylko na chwilkę zaglądam, żeby pokazać że jeszcze żyję i przypomnieć się co niektórym... To Prezes TEN Prezes ZYJE!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Trochę nudnawo w robocie, więc wymyślam problemy, czyli kolejne PYTANIE: Jak się sprawują uchwyty ceramiczne w kuchni i wilkina w łazience - jak myślicie, jakie macie doświadczenia??? O takie na ten przykład I mniej więcej (bardziej mniej niż więcej ) cos takiego: moja sasiadka ma teakowe uchwyty....nie narzeka....i nawet fajnie wygladają Pasowałyby mi takie do kuchni, ale mojej drugiej połowie już nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 majka na odległośc może uda sie pomóc? Sylvia? potrafisz? moge ale teraz muszę leciec do banku po zaswiadczenie umówmy sie o godzinie 13:20 oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Trochę nudnawo w robocie, więc wymyślam problemy, czyli kolejne PYTANIE: Jak się sprawują uchwyty ceramiczne w kuchni i wilkina w łazience - jak myślicie, jakie macie doświadczenia??? O takie na ten przykład I mniej więcej (bardziej mniej niż więcej ) cos takiego: moja sasiadka ma teakowe uchwyty....nie narzeka....i nawet fajnie wygladają Pasowałyby mi takie do kuchni, ale mojej drugiej połowie już nie pasują hmm...musisz przekonac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czesc wszystkim!!! cześć Teska wielkie święto dzisiaj u Ciebie, co? ??????? jakie? moj slubny przyjezdza Oj będzie się działo niom...imprezka...szaszlyczki itp Z naciskiem na itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czesc wszystkim!!! cześć Teska wielkie święto dzisiaj u Ciebie, co? ??????? jakie? moj slubny przyjezdza Oj będzie się działo niom...imprezka...szaszlyczki itp Z naciskiem na itp no tak...pewnie i tak tylko jest na pare dni:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts