SławekD-żonka 25.05.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Trochę nudnawo w robocie, więc wymyślam problemy, czyli kolejne PYTANIE: Jak się sprawują uchwyty ceramiczne w kuchni i wilkina w łazience - jak myślicie, jakie macie doświadczenia??? O takie na ten przykład I mniej więcej (bardziej mniej niż więcej ) cos takiego: moja sasiadka ma teakowe uchwyty....nie narzeka....i nawet fajnie wygladają Pasowałyby mi takie do kuchni, ale mojej drugiej połowie już nie pasują hmm...musisz przekonac.... Muszę mieć albo dobre argumenty, albo dobry obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Trochę nudnawo w robocie, więc wymyślam problemy, czyli kolejne PYTANIE: Jak się sprawują uchwyty ceramiczne w kuchni i wilkina w łazience - jak myślicie, jakie macie doświadczenia??? O takie na ten przykład I mniej więcej (bardziej mniej niż więcej ) cos takiego: moja sasiadka ma teakowe uchwyty....nie narzeka....i nawet fajnie wygladają Pasowałyby mi takie do kuchni, ale mojej drugiej połowie już nie pasują hmm...musisz przekonac.... Muszę mieć albo dobre argumenty, albo dobry obiad O to to to ... zaraz jade na lunch :) Z kumpelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czesc wszystkim!!! cześć Teska wielkie święto dzisiaj u Ciebie, co? ??????? jakie? moj slubny przyjezdza Oj będzie się działo niom...imprezka...szaszlyczki itp Z naciskiem na itp no tak...pewnie i tak tylko jest na pare dni:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Trochę nudnawo w robocie, więc wymyślam problemy, czyli kolejne PYTANIE: Jak się sprawują uchwyty ceramiczne w kuchni i wilkina w łazience - jak myślicie, jakie macie doświadczenia??? O takie na ten przykład I mniej więcej (bardziej mniej niż więcej ) cos takiego: moja sasiadka ma teakowe uchwyty....nie narzeka....i nawet fajnie wygladają Pasowałyby mi takie do kuchni, ale mojej drugiej połowie już nie pasują hmm...musisz przekonac.... Muszę mieć albo dobre argumenty, albo dobry obiad O to to to ... zaraz jade na lunch :) Z kumpelką Napisz potem co dobrego pałaszowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Trochę nudnawo w robocie, więc wymyślam problemy, czyli kolejne PYTANIE: Jak się sprawują uchwyty ceramiczne w kuchni i wilkina w łazience - jak myślicie, jakie macie doświadczenia??? O takie na ten przykład I mniej więcej (bardziej mniej niż więcej ) cos takiego: moja sasiadka ma teakowe uchwyty....nie narzeka....i nawet fajnie wygladają Pasowałyby mi takie do kuchni, ale mojej drugiej połowie już nie pasują hmm...musisz przekonac.... Muszę mieć albo dobre argumenty, albo dobry obiad O to to to ... zaraz jade na lunch :) Z kumpelką Napisz potem co dobrego pałaszowałaś Juz mogę napisać : naleśniki ze szpinakiem w liściach, suszonymi pomidowani, polane serem Camembert :) Mniammmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ja tylko na chwilkę zaglądam, żeby pokazać że jeszcze żyję i przypomnieć się co niektórym... Patrzę i aż nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ja tylko na chwilkę zaglądam, żeby pokazać że jeszcze żyję i przypomnieć się co niektórym... Patrzę i aż nie wierzę Nonono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 cuda, cuda panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Aga, a można je gdzieś w necie zobaczyć? Ciekawa jestem jak to wygląda A tak w ogóle, to będzie wiklina - czyli ciepły kolor - pasowała do mojej niebieskiej, zimnej łazienki? Spróbuje poszukać jak znajdę to podeślę linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Juz mogę napisać : naleśniki ze szpinakiem w liściach, suszonymi pomidowani, polane serem Camembert :) Mniammmmmmm Taka to pożyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Aga, a można je gdzieś w necie zobaczyć? Ciekawa jestem jak to wygląda A tak w ogóle, to będzie wiklina - czyli ciepły kolor - pasowała do mojej niebieskiej, zimnej łazienki? Spróbuje poszukać jak znajdę to podeślę linka Polecam się pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 cuda, cuda panie Gratki i do tego streszczenia nie musisz pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 RANKINGUM REKORDUM 1. inż. Mamoń - 221 2. Jajcek - 201 3. SławekD-żonka - 167 4. kze - 130 5. Joanna i Janusz - 128 6. Whisper - 119 7. Kasztanka - 90 8. maksiu, verunia - 79 10. Majka - 78 11. fizyk - 73 12. Olkalybowa - 61 13. Teska - 60 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. Moniś - 36 17. facio, Aga J.G, andrzejka - 35 20. monka - 33 21. markus_gdynia - 28 22. Jezier - 27 23. zaba_gonia - 24 24. Trini - 20 25. marcel2000 - 19 26. Witos, Funia - 18 28. Nefer - 17 29. Agniesia, andre59 - 14 31. joola - 13 32. Tola - 11 33. Jane, Sylvia1 - 10 35. Wojty, kasia64, karolka - 9 38. Ew-ka, kolia, Zielonooka - 7 41. Januszz, tabaluga1 - 6 43. ania, lafcadio, edzia, Paty - 5 47. Ewuś, duende - 4 49. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 53. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2 57. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek -1 Streszczenie : Rozpoczęła Sylvia1, Ew-ka opowiadała o imprezie wielkości wesela, Kasię bolał ząb, co nie przeszkodziło jej nad rozmyślaniem na temat wikliny i porcelanowych uchwytów, Teska oczekuje przybycia męża - pewnie będzie niewyspana . Wpadła Agusia JG i pojawił się Prezes (coby o nim nie zapomnieć) a Majka walczyła z kompem Zakończyłam i poszłam soebi dale. A teraz biegnę na lunch:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 A teraz biegnę na lunch:) Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Nefer gratki i smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 cuda, cuda panie Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 juz wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 juz wróciłam ja też mam problem na dwóch kompach w biurze. win XPhe, kaspersky. Prawdopodobnie gdzieś odrzuciłam certyfikat strony https skyeurope. Nie wiem, kiedy, jak i dlaczego, ale jak próbuję potwierdzic wybrany lot to pojawia się "ta strona nie zawiera żadnego dokumentu" nie działa i na IE i w mozilli. Działaja za to inne strony kodowane /inne linie, bank itp/ Co jest grane i gdzie szukać mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 kaspersky to antywir a masz firewalla? podaj adres strony przetestuje... moze im sie coś wykrzaczyło brałas taka mozlwiośc pdo uwage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 kaspersky to antywir a masz firewalla? podaj adres strony przetestuje... moze im sie coś wykrzaczyło brałas taka mozlwiośc pdo uwage? biorę każdą ewentualnośc pod uwagę, ale szukam i nie mogę nic znaleźć. kaspersky jest antywirem i jednoczesnie firewallem /po wyłączeniu tez strona nie działa/ http://www.skyeurope.com idź po kolei, az się skieruje na strone kodowaną. Czy pojawi ci sie info o certyfikaccie /u mnie sie nie pojawia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts