sylvia1 25.05.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 a oki to zaraz dam znac .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 w firefoxie wogole nie dziala tzn strona sie nie wczytuje.. w explorerze i owszem a sorry po 3 minutach zaldowla sie i firefox..oki dotarłam do miejsca gdize trzeba podac dane osoby przesżło na https://... i widze kłódke na dole i moge sprawdzic zawartosc certyfikatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 To ja się żegnam Życzę miłego popołudnia a Majce roziwązania problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 w firefoxie wogole nie dziala tzn strona sie nie wczytuje.. w explorerze i owszem a sorry po 3 minutach zaldowla sie i firefox.. oki dotarłam do miejsca gdize trzeba podac dane osoby przesżło na https://... i widze kłódke na dole i moge sprawdzic zawartosc certyfikatu u mnie nie przechodzi do htppsu gdzie wpisuje się ten certyfikat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 wejdz sobie w narzedzia -> opcje internetowe -> zawartośc-> certyfikaty co tam masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 jak juz to zorbisz to wybierz zakladke zaawansowane i zjedz do zabezpieczenia co tam masz zaznaczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 w Mozilli nie ma, znaczy nie wiem gdzie tych certyfikatów szukać. W IE mam od pierona róznych, dopisałam skaja i boking.... skaja /link przesłałam sobie z kompa w domu, bo tam cholera sie otwiera. czy mam mieć cos specjalnego w tych certyfikatach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 oj, nieprawda. w certyfikatach nie widze sky'a. jest tylko w zaufanych witrynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 mozilli nie mam mam firefoxa... w firefoxie jest narzedzeia-> opcje-> zaawansowane i certyfikaty oraz zabezpieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 w certyfikatach sa listy certyfikatów (poprzez wydawcow)a czy tobie inne strony https sie wyswietlaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 znalazłam. Co mam mieć a co nie mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 booking,.skyeurope.com a wydawca jest verisign.com masz przynajmenij verisigna?mi to jednak wyglada ze on eni przepuszcza https sprawdz dowolona inna storne z https ( bank?, gmail?) jak tego tez nie bedzie to potwierdzi ten fakt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 bank i inne kodowane działają, szukam wystawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 sprawdz jeszcze czy w zaawansowanych-> zabezpieczenia masz zaczekowane nastepujace elementy:- uzyj ssl 2.0- uzyj ssl 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 kurcze ...u meni jest masa certyfikatów.. wskazówka sprawdz jeszcze czy jak wybeirzesz certyfikat tego wystawcy to jak dasz zaawansowane to tlyko 2 rzeczy sa odczekowane:uwierzytelnianie klientabezpieczna poczta email reszta ejst zaczekowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 verysigna mam ssl2.0, i ssl.3.0 mam zahaczone mam tez włączone TLS /nie wiem co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 kurcze ...u meni jest masa certyfikatów.. wskazówka sprawdz jeszcze czy jak wybeirzesz certyfikat tego wystawcy to jak dasz zaawansowane to tlyko 2 rzeczy sa odczekowane: uwierzytelnianie klienta bezpieczna poczta email reszta ejst zaczekowana czekaj, teraz prosze po polsku Gdzie mam wybrac certyfikat,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 u meni tsl jest odczekowany a oznacza on a ile masz tych verisign? bo u mnie z kilka jest spróbuj odczekowac tls i sprawdz czy czasem nie zabronilas w firewallu dostepu do https://sky... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 kurcze ...u meni jest masa certyfikatów.. wskazówka sprawdz jeszcze czy jak wybeirzesz certyfikat tego wystawcy to jak dasz zaawansowane to tlyko 2 rzeczy sa odczekowane: uwierzytelnianie klienta bezpieczna poczta email reszta ejst zaczekowana czekaj, teraz prosze po polsku Gdzie mam wybrac certyfikat,? oki po kolei: narzedzia -> opcje-> zawartosc-> certyfikaty->certyfikaty-> zaufane główne urzedy certyfikacji-> wybierz verisgn i zaawansowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 podeslij mi maila wysle ci wyeksportowane certyfikaty ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts