andre59 26.05.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Mąż mi jedzie do Grecji na wycieczkę (niby konferencję , ale wiadomo ,że głownie zwiedzanie). Wysyłają go z pracy i dla mnie już nie było miejsc Znowu sama, chyba się pochlastam Eee... tam, przecież masz nas, klikaczy z RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Mąż mi jedzie do Grecji na wycieczkę (niby konferencję , ale wiadomo ,że głownie zwiedzanie). Wysyłają go z pracy i dla mnie już nie było miejsc Znowu sama, chyba się pochlastam Nie bluźnij, Verka, nie bluźnij. Mój wyjechał we wrześniu 2005 wrócił na Boże Narodzenie 2005 ( na 3 dni) i w Sylwestra już go nie było. Potem wrócił w marcu 2006 ( potem wracał na weekendy) teraz wyjeżdża 5 czerwca i będzie wracał na weekendy do listopada 2006, teraz łatwiej mi policzyć dni kiedy był w domu. Będą dwie przerwy : jedna na podróż do Paryża a druga na urlop - 2 tyg lipca. A po listopadzie 2006 znów się okaże, że to dopiero początek. Juz się przyzwyczaiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 a googleearth znam .. http://img423.imageshack.us/img423/2456/dzialkasatelitarne17cl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Mąż mi jedzie do Grecji na wycieczkę (niby konferencję , ale wiadomo ,że głownie zwiedzanie). Wysyłają go z pracy i dla mnie już nie było miejsc Znowu sama, chyba się pochlastam Nie bluźnij, Verka, nie bluźnij. Mój wyjechał we wrześniu 2005 wrócił na Boże Narodzenie 2005 ( na 3 dni) i w Sylwestra już go nie było. Potem wrócił w marcu 2006 ( potem wracał na weekendy) teraz wyjeżdża 5 czerwca i będzie wracał na weekendy do listopada 2006, teraz łatwiej mi policzyć dni kiedy był w domu. Będą dwie przerwy : jedna na podróż do Paryża a druga na urlop - 2 tyg lipca. A po listopadzie 2006 znów się okaże, że to dopiero początek. Juz się przyzwyczaiłam takie życie to chyba nie dla mnie chyba nie potrafiłabym tak żyć wiem ,że życie pisze przeróżne scenariusze ,ale ja jestem..... taka mala i potrzebuję męskiego ramienia na co dzień podziwiam Was Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Mąż mi jedzie do Grecji na wycieczkę (niby konferencję , ale wiadomo ,że głownie zwiedzanie). Wysyłają go z pracy i dla mnie już nie było miejsc Znowu sama, chyba się pochlastam Nie bluźnij, Verka, nie bluźnij. Mój wyjechał we wrześniu 2005 wrócił na Boże Narodzenie 2005 ( na 3 dni) i w Sylwestra już go nie było. Potem wrócił w marcu 2006 ( potem wracał na weekendy) teraz wyjeżdża 5 czerwca i będzie wracał na weekendy do listopada 2006, teraz łatwiej mi policzyć dni kiedy był w domu. Będą dwie przerwy : jedna na podróż do Paryża a druga na urlop - 2 tyg lipca. A po listopadzie 2006 znów się okaże, że to dopiero początek. Juz się przyzwyczaiłam Nefer mam nadziej ze etap małzeństwa na odległośc juz za nami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Mąż mi jedzie do Grecji na wycieczkę (niby konferencję , ale wiadomo ,że głownie zwiedzanie). Wysyłają go z pracy i dla mnie już nie było miejsc Znowu sama, chyba się pochlastam Nie bluźnij, Verka, nie bluźnij. Mój wyjechał we wrześniu 2005 wrócił na Boże Narodzenie 2005 ( na 3 dni) i w Sylwestra już go nie było. Potem wrócił w marcu 2006 ( potem wracał na weekendy) teraz wyjeżdża 5 czerwca i będzie wracał na weekendy do listopada 2006, teraz łatwiej mi policzyć dni kiedy był w domu. Będą dwie przerwy : jedna na podróż do Paryża a druga na urlop - 2 tyg lipca. A po listopadzie 2006 znów się okaże, że to dopiero początek. Juz się przyzwyczaiłam takie życie to chyba nie dla mnie chyba nie potrafiłabym tak żyć wiem ,że życie pisze przeróżne scenariusze ,ale ja jestem..... taka mala i potrzebuję męskiego ramienia na co dzień podziwiam Was Dziewczyny Ew-ka - teraz to kaszka z mleczkiem. Zaczęło się jak młodsze miało 2 misiące a starsze 1 rok i 8 miesięcy - to była polka galopka. Teraz to chłopaki są duże i ja nie jestem uwiązana .. A to też czasem dobrze robi :) Oj dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ew-ka - teraz to kaszka z mleczkiem. Zaczęło się jak młodsze miało 2 misiące a starsze 1 rok i 8 miesięcy - to była polka galopka. Teraz to chłopaki są duże i ja nie jestem uwiązana .. A to też czasem dobrze robi :) Oj dobrze:) jak moje dzieciaki były malutkie to mąż pojechał w " świat " za chlebem na 6 tygodni .Do dzisiaj to wspominam jak najgoszy koszmar Ale wiąże sie z tym pewna anegdota....otóż mąż wrócił po tych długich tygodniach nieoczekianie ( nie było wówczas telefonów na żądanie) w środku nocy .Po czułym powitaniu postanowił jednak zajrzeć do pokoju dzieci ( Kasia 3 latka ,Dawid 6).Kasia jednak się przebudziła i mąż mówi szeptem " Kasiu ....tatuś wrócił " ...Kaska zaspana popatrzyła na Tatusia i palcem pokazała na zdjęcie przy łóżeczku ....tu jest Tatuś . Rano kiedy dzieciaki przywitały się z ojcem i nacieszyły prezentami ....Heniek pyta Kasi ....a Tatuś był w nocy u Ciebie ....a Kaśka na to ....a ja myślałam ,że to Pan Stasiu zgadnijcie .......co mąż na to ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 26.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 sorry, że się wcinam no...ale ta babska ciekawość... kto to jest Pan Stasiu???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam cześć Pracusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A ja zapomniałam się pochwalić: wczoraj przywieźli nam wannę... gratulacje to jak już się tak chwalimy to w styczniu jeden z pokoi na górze będzie zamieszkały Przepiękna wiadomość Ogromniaste gratulacje od Mamoniostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ewka a kim był pan Stasiu? cześć Mamońku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam cześć Pracusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 sorry, że się wcinam no...ale ta babska ciekawość... kto to jest Pan Stasiu???????? mój ówczesny sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 .Do dzisiaj to wspominam jak najgoszy koszmar Ale wiąże sie z tym pewna anegdota....otóż mąż wrócił po tych długich tygodniach nieoczekianie ( nie było wówczas telefonów na żądanie) w środku nocy .Po czułym powitaniu postanowił jednak zajrzeć do pokoju dzieci ( Kasia 3 latka ,Dawid 6).Kasia jednak się przebudziła i mąż mówi szeptem " Kasiu ....tatuś wrócił " ...Kaska zaspana popatrzyła na Tatusia i palcem pokazała na zdjęcie przy łóżeczku ....tu jest Tatuś . Rano kiedy dzieciaki przywitały się z ojcem i nacieszyły prezentami ....Heniek pyta Kasi ....a Tatuś był w nocy u Ciebie ....a Kaśka na to ....a ja myślałam ,że to Pan Stasiu zgadnijcie .......co mąż na to ?????? :) Moje miały 2 i 3,5. Mąż wyjechał i w czasie jego nieobezności zepsuła się lodówka. A więc umówiłam się z kolegą (mieszkał dokładnie piętro niżej pod nami), że wieczorem wpadnie wystawić mi starą lodówkę na korytarz, bo nowa miała przyjechać rano ( to było lata świetlne temu, więc żadna ekipa ze sklepu do domu nic nie wnosiła. Zostawiali na korytarzu). Umówiłam się z nim też na rano - żeby mi pomógł ją wtaszczyć z korytarza do mieszkania. Przyszedł jak kładłam dzieci spać wieczorem. Na drugi dzień przyszedł rano - zanim wstały, ale jeszcze był jak się obudziły. Mąż wrócił następnego dnia i moje starsze go powitało : - Tato, tato a u nas spał wujek Darek :) Nie wiedziałam czy zaprzeczyć czy powitwierdzić - bo i tak źle i tak niedobrze. A postanowiłam sie nie tłumaczyć, szczególnie, że mnie wcięło... Mąż wytrzymał dwa dni. Zapytał - jak dzieci poszły spać: - No dobra, to co z tym wujkiem. Śmialiśmy się do łez :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam cześć Pracusiu zdziwiony ? czyżbyś dzisiaj nie pracował ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Widzę, że dominują fajne babskie tematy chyba pójdę na drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Widzę, że dominują fajne babskie tematy chyba pójdę na drzewo Zoooossssssttttttańńńń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Widzę, że dominują fajne babskie tematy chyba pójdę na drzewo no co Ty ??? opowiedz jaką anegdotę ze swojego podwórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts