Paulka 26.05.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 sorry, że się wcinam no...ale ta babska ciekawość... kto to jest Pan Stasiu???????? mój ówczesny sąsiad no to pięknie To się mąż ucieszyl pewnie z takiego powitania. otóż mąż wrócił po tych długich tygodniach nieoczekianie ( nie było wówczas telefonów na żądanie) w środku nocy .Po czułym powitaniu postanowił jednak zajrzeć do pokoju dzieci Dobrze, że mu nie powiedziałaś, że ty też myslałaś że to Pan Stasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam cześć Pracusiu zdziwiony ? czyżbyś dzisiaj nie pracował ???? Aaaaa... Rzeczywiście pracowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 fajnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Widzę, że dominują fajne babskie tematy chyba pójdę na drzewo Zoooossssssttttttańńńń rozumiem, że nawet taki truteń jak ja się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Widzę, że dominują fajne babskie tematy chyba pójdę na drzewo Zoooossssssttttttańńńń rozumiem, że nawet taki truteń jak ja się przyda TRUTEŃ NA PREZYDENTA !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 oczywiście mój małżonek nie miał do mnie pretensji ,bo Pan Sztasiu ( tak nazywała go Kaśka) był wraz ze swoją żona naszymi serdecznymi sąsiadami z naprzeciwka i bardzo często wpadaliśmy do siebie bez powodu lub z byle powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Asia czesc.. mam pytanko natury medycznej jak długo moze sie goic szczpeionka po gruźlicy? bo twoja imienniczka ma problem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Cześć! Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Widzę, że dominują fajne babskie tematy chyba pójdę na drzewo Zoooossssssttttttańńńń rozumiem, że nawet taki truteń jak ja się przyda TRUTEŃ NA PREZYDENTA !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Asia czesc.. mam pytanko natury medycznej jak długo moze sie goic szczpeionka po gruźlicy? bo twoja imienniczka ma problem.. nawet kilka tygodni! Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Asia czesc.. mam pytanko natury medycznej jak długo moze sie goic szczpeionka po gruźlicy? bo twoja imienniczka ma problem.. gratki Sylvia 0 jak nie leczysz zwichniętego męża t się martwisz o szczepionki Nie te studia, nie ten kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Cześć! Witaj co za czułe powitanie podwójne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 dziekuje nie spodziewałam sie.. bo jej sie goi do połowy lutego i ciagle nie zagojone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Cześć! Witaj co za czułe powitanie podwójne... a domek wytyczony jak rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Asia czesc.. mam pytanko natury medycznej jak długo moze sie goic szczpeionka po gruźlicy? bo twoja imienniczka ma problem.. gratki Sylvia 0 jak nie leczysz zwichniętego męża t się martwisz o szczepionki Nie te studia, nie ten kierunek Nefer meza reką już prawei ok za to córcia z ta szczepionką walczy od lutego i ciagle strupki nowe są a ona biedna na basen prze to nawet pojechać nie moze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.05.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Jestem ponownie Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 dziekuje nie spodziewałam sie.. bo jej sie goi do połowy lutego i ciagle nie zagojone.. nie moczyć, nie zadrażniać, nie ..... ruszać Ale to rzeczywiście dość długo od połowy lutego... musiało zapaprać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 mozna bez czytania... no więc wpisuję sie bez czytania ale jeśli się upierasz,że chcesz przeczytać... Przeczytałabym...ale obawiam sie nieco o moje zdrowie psychiczne. myślę, że mogłoby być ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Jestem ponownie Witam wszystkich A witaj, witaj Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts