Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

sorry, że się wcinam no...ale ta babska ciekawość... kto to jest Pan Stasiu???????? :o :o :o

:lol:

:oops: mój ówczesny sąsiad :wink: :D

no to pięknie :D To się mąż ucieszyl pewnie z takiego powitania.

otóż mąż wrócił po tych długich tygodniach nieoczekianie ( nie było wówczas telefonów na żądanie) w środku nocy .Po czułym powitaniu postanowił jednak zajrzeć do pokoju dzieci

Dobrze, że mu nie powiedziałaś, że ty też myslałaś że to Pan Stasiu :p

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Asia czesc..

mam pytanko natury medycznej jak długo moze sie goic szczpeionka po gruźlicy? bo twoja imienniczka ma problem.. :oops: :roll:

gratki :) Sylvia 0 jak nie leczysz zwichniętego męża t się martwisz o szczepionki :)

Nie te studia, nie ten kierunek :)

Asia czesc..

mam pytanko natury medycznej jak długo moze sie goic szczpeionka po gruźlicy? bo twoja imienniczka ma problem.. :oops: :roll:

gratki :) Sylvia 0 jak nie leczysz zwichniętego męża t się martwisz o szczepionki :)

Nie te studia, nie ten kierunek :)

Nefer meza reką już prawei ok za to córcia z ta szczepionką walczy od lutego i ciagle strupki nowe są a ona biedna na basen prze to nawet pojechać nie moze.. :-?

dziekuje nie spodziewałam sie.. :lol: :lol:

bo jej sie goi do połowy lutego i ciagle nie zagojone..

nie moczyć, nie zadrażniać, nie ..... ruszać :) Ale to rzeczywiście dość długo od połowy lutego... musiało zapaprać...:)