Joanna i Janusz 26.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 TAK WIELKIE GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 napiszę Wam bo się popłakałam : Cytat z Boorga: Do szkoły zaproszono fotografa i nauczyciel namawia dzieci, by każde kupiło odbitkę zdjęcia grupowego. - Pomyślcie tylko, gdy już będziecie dorosłe, popatrzycie na fotografię i powiecie: "To Ania, teraz jest prawnikiem" albo "To jest Krzyś. Teraz jest lekarzem." Na to cienki głosik z tyłu sali: - A to jest nauczyciel. Teraz już nie żyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Nefer dobre to ja wiem czemu nigdy nie namawiam do zdjec grupowych.. a teraz zmykam dobranoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 wytyczony, dziś zaczęli robić szalunek i częściowo wylali chudziaka No to piknie !!!! Gratuluję no i czekamy dalej na kredyt, już wszystkie (?) kwity wypełniliśmy my tez wszystkie w pon dowieziemy bo z powodu papieza dzis sie nie dało.. pan sam do nas dziś przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Nefer dobre to ja wiem czemu nigdy nie namawiam do zdjec grupowych.. a teraz zmykam dobranoc.. PAPAPAPA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 nie drapiemy nie moczymy.. i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 wytyczony, dziś zaczęli robić szalunek i częściowo wylali chudziaka No to piknie !!!! Gratuluję no i czekamy dalej na kredyt, już wszystkie (?) kwity wypełniliśmy my tez wszystkie w pon dowieziemy bo z powodu papieza dzis sie nie dało.. pan sam do nas dziś przyjechał do nas pani tez przyjedize ale przez korki nie było jak kuriera zamówic.. w jakim banku bierzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 wytyczony, dziś zaczęli robić szalunek i częściowo wylali chudziaka No to piknie !!!! Gratuluję no i czekamy dalej na kredyt, już wszystkie (?) kwity wypełniliśmy Ależ - już bliżej jak dalej zawsze kawałek do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 wytyczony, dziś zaczęli robić szalunek i częściowo wylali chudziaka No to piknie !!!! Gratuluję no i czekamy dalej na kredyt, już wszystkie (?) kwity wypełniliśmy my tez wszystkie w pon dowieziemy bo z powodu papieza dzis sie nie dało.. pan sam do nas dziś przyjechał do nas pani tez przyjedize ale przez korki nie było jak kuriera zamówic.. w jakim banku bierzecie? prawdopodobnie Millenium załatwiamy przez doradców z firmy Goldenegg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 wytyczony, dziś zaczęli robić szalunek i częściowo wylali chudziaka pamiętam to podniecenie Też pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dziś rano kazałem rozebrać już ułożony taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dziś rano kazałem rozebrać już ułożony taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Aśka ....trochę Ci zazdroszcze ....wszystko przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Kasia, Olka i Żaba (alphabetical order) - dziękuję za wpisy w mojej księdze gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dziś rano kazałem rozebrać już ułożony taras Znowu narzyndi nie umieli czymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dziś rano kazałem rozebrać już ułożony taras o cholewcia co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Było to trzecie podejście tych papudraków, uznaję je za zadowalające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Aśka ....trochę Ci zazdroszcze ....wszystko przed Tobą Ja też Asi zazdroszczę - przede mną jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Aśka ....trochę Ci zazdroszcze ....wszystko przed Tobą pytanie tylko-co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dziś rano kazałem rozebrać już ułożony taras o cholewcia co sie stało? Spokojnie Wszystko pod kontrolą. Spieprzyli to musieli poprawiać - prosta sprawa Jutro każe rozebrać podjazd do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts