Ew-ka 26.05.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Marcin -Dobranoc bądź niegrzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.05.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Bry wieczór. Ew-ka co Ty się tak brzydko wyrażasz? Cześć Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.05.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Odpisywałem na zapytanie w sprawie Ytonga, a w między czasie chyba wszyscy poszli spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ja jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.05.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ja jeszcze nie ufff...a już myślałem, że nikogo nie ma, z Tolą nie zdążyłem porozmawiać... Ew-ka, czemu mamy być niegrzeczni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ja jeszcze nie ufff...a już myślałem, że nikogo nie ma, z Tolą nie zdążyłem porozmawiać... Ew-ka, czemu mamy być niegrzeczni? a lubisz być grzeczny w łóżku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.05.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Późno się zrobiło, idę spać Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.05.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ja jeszcze nie ufff...a już myślałem, że nikogo nie ma, z Tolą nie zdążyłem porozmawiać... Ew-ka, czemu mamy być niegrzeczni? a lubisz być grzeczny w łóżku ? Ostatnio coraz częściej zdarza mi się być grzecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.05.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dobranoc Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ja jeszcze nie ufff...a już myślałem, że nikogo nie ma, z Tolą nie zdążyłem porozmawiać... Ew-ka, czemu mamy być niegrzeczni? a lubisz być grzeczny w łóżku ? Ostatnio coraz częściej zdarza mi się być grzecznym o Ty niegrzeczny chłopcze ......dobranoc ja jeszcze chwilkę i tez uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Witam w sloneczny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Trochę nudnawo w robocie, więc wymyślam problemy, czyli kolejne PYTANIE: Jak się sprawują uchwyty ceramiczne w kuchni i wilkina w łazience - jak myślicie, jakie macie doświadczenia??? O takie na ten przykład I mniej więcej (bardziej mniej niż więcej ) cos takiego: moja sasiadka ma teakowe uchwyty....nie narzeka....i nawet fajnie wygladają Pasowałyby mi takie do kuchni, ale mojej drugiej połowie już nie pasują hmm...musisz przekonac.... Muszę mieć albo dobre argumenty, albo dobry obiad O to to to ... zaraz jade na lunch :) Z kumpelką Napisz potem co dobrego pałaszowałaś Juz mogę napisać : naleśniki ze szpinakiem w liściach, suszonymi pomidowani, polane serem Camembert :) Mniammmmmmm nalesniki ze szpinakime czym wy sie zywicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 booking,.skyeurope.com a wydawca jest verisign.com masz przynajmenij verisigna? mi to jednak wyglada ze on eni przepuszcza https sprawdz dowolona inna storne z https ( bank?, gmail?) jak tego tez nie bedzie to potwierdzi ten fakt.. nie wiem o co chodzi .....więc przyjdę wieczorem ......może mnie tu obrażają a ja nie kumam ? masz racje z takimi to lepiej uwazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Cześć! coś nowego na budowie może? geodeta wytyczyłbudynek i zaczynają robić szalunek do ław Sprawdź czy w dobrym miejscu. U mnie geodeta wytyczył nasz dom na działce sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 A ja zapomniałam się pochwalić: wczoraj przywieźli nam wannę... gratulacje to jak już się tak chwalimy to w styczniu jeden z pokoi na górze będzie zamieszkały Ola gatulkiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 A ja zapomniałam się pochwalić: wczoraj przywieźli nam wannę... A da się w niej spać???? Może i by dało radę tylko że wanna odjechała z reklamacją, że jest porysana tak to jest jak kobiety nie ma i facet sam decyduje Sławek nie pomyślał, że na niej jest folia ochronnna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 GRATULACJE DLA OLI ojejku - ale się ucieszyłam - jak głupi dzwonkiem !!! Chyba troszkę dlatego, że to nie ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.05.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 cześć Jacku .....w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Ew-ka - teraz to kaszka z mleczkiem. Zaczęło się jak młodsze miało 2 misiące a starsze 1 rok i 8 miesięcy - to była polka galopka. Teraz to chłopaki są duże i ja nie jestem uwiązana .. A to też czasem dobrze robi :) Oj dobrze:) jak moje dzieciaki były malutkie to mąż pojechał w " świat " za chlebem na 6 tygodni .Do dzisiaj to wspominam jak najgoszy koszmar Ale wiąże sie z tym pewna anegdota....otóż mąż wrócił po tych długich tygodniach nieoczekianie ( nie było wówczas telefonów na żądanie) w środku nocy .Po czułym powitaniu postanowił jednak zajrzeć do pokoju dzieci ( Kasia 3 latka ,Dawid 6).Kasia jednak się przebudziła i mąż mówi szeptem " Kasiu ....tatuś wrócił " ...Kaska zaspana popatrzyła na Tatusia i palcem pokazała na zdjęcie przy łóżeczku ....tu jest Tatuś . Rano kiedy dzieciaki przywitały się z ojcem i nacieszyły prezentami ....Heniek pyta Kasi ....a Tatuś był w nocy u Ciebie ....a Kaśka na to ....a ja myślałam ,że to Pan Stasiu zgadnijcie .......co mąż na to ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.05.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 cześć Jacku .....w pracy? Czesc Ewcia w pracy w pracy siedze i zaleglosci na RW nadrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts