monka 29.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Cześć dziewczyny Monka - ale super torcik upiekłaś dla Kze Cze - co słychac w Szerokim Świecie ? nudy panie na budowie na razie nic się nie dzieje no i pierońsko zimno jest u was też? U nas też kurde, kurde jak takie lato będzie to ja to chromolę słońca chcę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 [quote name="SławekD-żonkaByle co jesz - byle co gadasz [/quote] ?? Że byle co jem to rozumiem, ale chyba aż tak źle z moimi postami nie jest... Ale skoro to Ty tak mówisz, to będę musiał się zastanowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 To może ja zabiorę się z Twoim mężem na Mundial... Ja mam bilety na mecz Kostaryka - Polska. Ale samemu nudno sie jedzie... kze chcieć to on by chciał jechać ale czasu na to nie ma budować trzeba bo nam eksmisję zarządzili Ja też musze pilnować budowy, ale nastepny mundial w Europie jest dopiero za 20lat... A tak blisko to chyba już nigdy nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Cześć dziewczyny Monka - ale super torcik upiekłaś dla Kze Cze - co słychac w Szerokim Świecie ? nudy panie na budowie na razie nic się nie dzieje no i pierońsko zimno jest u was też? U nas też kurde, kurde jak takie lato będzie to ja to chromolę słońca chcę!!!! A pomysl, że betonu nie trzeba podlewać... Deszcz za nas to robi.. A jak już wybudujemy się to pogoda będzie OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Cześć dziewczyny Monka - ale super torcik upiekłaś dla Kze Cze - co słychac w Szerokim Świecie ? Mundial się zbliża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.05.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Cześć dziewczyny Monka - ale super torcik upiekłaś dla Kze Cze - co słychac w Szerokim Świecie ? nudy panie na budowie na razie nic się nie dzieje no i pierońsko zimno jest u was też? U nas też kurde, kurde jak takie lato będzie to ja to chromolę słońca chcę!!!! dzisiaj w biurze stwierdziliśmy, że lato już było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.05.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Byle co jesz - byle co gadasz ?? Że byle co jem to rozumiem, ale chyba aż tak źle z moimi postami nie jest... Ale skoro to Ty tak mówisz, to będę musiał się zastanowić... Chodziło mi o ten wpis: A już myslałem, że od momentu jak zabawiłem się w tropiciela nieścisłości na RW to stałem się nielubiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.05.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 kurde, kurde jak takie lato będzie to ja to chromolę słońca chcę!!!! dzisiaj w biurze stwierdziliśmy, że lato już było załamka cały rok jest deszczowy i ponury w naszym klimacie i teraz jeszcze takie lato...ta pogoda wpływa na mnie depresyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.05.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 A pomysl, że betonu nie trzeba podlewać... Deszcz za nas to robi.. A jak już wybudujemy się to pogoda będzie OK! betonu już nie wylewam to na co mi ten deszcz słońce niech mnie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.05.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 A pomysl, że betonu nie trzeba podlewać... Deszcz za nas to robi.. A jak już wybudujemy się to pogoda będzie OK! betonu już nie wylewam to na co mi ten deszcz słońce niech mnie pali My tez prace betoniarskie mamy za sobą, słoneczko by się przydało, bo jeszcze 2 takie dni i trzeba będzie zacząć się dogrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam Kze spóźnione ale bardzo szczere życzenia urodzinowe Wszystkiego naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 komu gatki ? gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 witam rekordzistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Kze naj wszystkiego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.05.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 witam rekordzistów Cześć Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witaj Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Czesc kobietki u was tez taka beznamietna okropniasta pogoda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Czesc kobietki u was tez taka beznamietna okropniasta pogoda???? U nas niby słońce świeci, ale przez otwarte okno wiaterek zawiewa chłodny A wczoraj jakie gradobicie było i to 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.05.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Sama jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.05.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 A koniec stronki bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts