zielonooka 29.05.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 STRESZCZENIUM 1. Było mnóstwo spóźnionych ale szczerych życzeń dla Kze. 2. Kze się cieszył 3. Pogoda wszędzie szara i deszczowa, a jak słońce, to wietrznie 4. Kasia jest zdrowsza bez LIDERUM 5. Andre z Marcelem piją piwko 6. Sylvia martwi się kredytem hmmm to juz bylo czy mi sie w oczach dwoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.05.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Kze - gatki Dzięki. Nawet nie zauważyłem, że stronka padłą... Jak to miło zdobyć niepostrzeżenie.. A ja się czaiłam i miałam nadzieję, że nikt nie zdąży Chyba byle jak czajnikowałaś... Muszę powiedzieć, że odkąd nie mam liderum jestem zdrowsza A ja jestem chorszy, a właściwie czuję się bardzo chory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 ale to już było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Kze i ja chciałabym życzyc Ci wszystkiego dobrego http://www.euroflorist.pl/photo/_gfx/_allegro/roze_frezje.jpg Kze - i ja się przyłączam do życzeń - najlepszego i szybkiego zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.05.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Sylvia - kredytem się nie martw. Skoro Twój monż nie jest nauczycielem to dacie radę napewno (chyba że jest lekarzem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 29.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 położyłam dzieci spać i jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Brrrr. Jestem właśnie po czytaniu tego wątku http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=29197&postdays=0&postorder=asc&start=0 teraz nie będę mogła spać w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Sylvia - kredytem się nie martw. Skoro Twój monż nie jest nauczycielem to dacie radę napewno (chyba że jest lekarzem) nie ta ocpje na szczeście moge wykluczyc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 29.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Sylvia - kredytem się nie martw. Skoro Twój monż nie jest nauczycielem to dacie radę napewno (chyba że jest lekarzem) nie ta ocpje na szczeście moge wykluczyc.. czemu? to lekarze mają źle? w mojej okolicy wręcz przeciwnie - jeżdżą na weekend do Niemiec na dyżury i przywożą za jeden dyżur około 18 tys. zł. Wystarczy jeden taki dyżur w miesiącu... Czy to źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Sylvia - kredytem się nie martw. Skoro Twój monż nie jest nauczycielem to dacie radę napewno (chyba że jest lekarzem) nie ta ocpje na szczeście moge wykluczyc.. czemu? to lekarze mają źle? w mojej okolicy wręcz przeciwnie - jeżdżą na weekend do Niemiec na dyżury i przywożą za jeden dyżur około 18 tys. zł. Wystarczy jeden taki dyżur w miesiącu... Czy to źle? żle mają, że muszą wyjeżdzać na takie dyżury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.05.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Sylvia - kredytem się nie martw. Skoro Twój monż nie jest nauczycielem to dacie radę napewno (chyba że jest lekarzem) nie ta ocpje na szczeście moge wykluczyc.. czemu? to lekarze mają źle? w mojej okolicy wręcz przeciwnie - jeżdżą na weekend do Niemiec na dyżury i przywożą za jeden dyżur około 18 tys. zł. Wystarczy jeden taki dyżur w miesiącu... Czy to źle? bo ich ciągle w domu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.05.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Sylvia - kredytem się nie martw. Skoro Twój monż nie jest nauczycielem to dacie radę napewno (chyba że jest lekarzem) nie ta ocpje na szczeście moge wykluczyc.. czemu? to lekarze mają źle? w mojej okolicy wręcz przeciwnie - jeżdżą na weekend do Niemiec na dyżury i przywożą za jeden dyżur około 18 tys. zł. Wystarczy jeden taki dyżur w miesiącu... Czy to źle? A ile czasu trwa taki dyżurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 29.05.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Sylvia - kredytem się nie martw. Skoro Twój monż nie jest nauczycielem to dacie radę napewno (chyba że jest lekarzem) nie ta ocpje na szczeście moge wykluczyc.. czemu? to lekarze mają źle? w mojej okolicy wręcz przeciwnie - jeżdżą na weekend do Niemiec na dyżury i przywożą za jeden dyżur około 18 tys. zł. Wystarczy jeden taki dyżur w miesiącu... Czy to źle? A ile czasu trwa taki dyżurek? Mamoniu drogi, a ile trwa zwykle weekend?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 29.05.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Sylvia - kredytem się nie martw. Skoro Twój monż nie jest nauczycielem to dacie radę napewno (chyba że jest lekarzem) nie ta ocpje na szczeście moge wykluczyc.. czemu? to lekarze mają źle? w mojej okolicy wręcz przeciwnie - jeżdżą na weekend do Niemiec na dyżury i przywożą za jeden dyżur około 18 tys. zł. Wystarczy jeden taki dyżur w miesiącu... Czy to źle? bo ich ciągle w domu nie ma Ci, co wyjeżdżają na weekend zwykle w tygodniu sa w domu. Ale fakt, lekarze, jak większość zawodów związanych z usługami, w domu bywają w pośpiechu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Jestem ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 dziń dybry - jak mowil pewien angielski policjant we francji (w angielskim serialu) On jakoś tak: "gyd myrning" mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 29.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Jestem ponownie witaj ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 A propos lekarzy. Podobno na chińskim dworze lekarz był sowicie opłacany ale tylko wtedy gdy wszyscy byli zdrowi.Gdy ktoś zachorował natychmiast przestawano lekarzowi płacić do momentu aż ponownie cały dwór był zdrowy.Ciekawe podejście do służby zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 29.05.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 dziń dybry - jak mowil pewien angielski policjant we francji (w angielskim serialu) On jakoś tak: "gyd myrning" mówił http://gfx.filmweb.pl/f/106405/po.6955606.jpg mój mąż należy do wielkich fanów tego serialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 verunia to teraz we dwie nie będziemy spac.. tez przeczytałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts