kze 30.05.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kze, najlepsze życzenia!! http://p.webshots.com/ProThumbs/89/58889_wallpaper110.jpg Dzięki, dzięki. Bardzo miło z Twojej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam z zimnych przysypanych śniegiem gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.05.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Jak tam Krzysiu? po urodzinkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kze - gatki Dzięki. Nawet nie zauważyłem, że stronka padłą... Jak to miło zdobyć niepostrzeżenie.. A ja się czaiłam i miałam nadzieję, że nikt nie zdąży Chyba byle jak czajnikowałaś... Muszę powiedzieć, że odkąd nie mam liderum jestem zdrowsza A ja jestem chorszy, a właściwie czuję się bardzo chory Nie, nie jesteś chory! Tylko nadal uzależniony. Spoko! ten stan uzaleznienia jest bardzo przyjemny, a na odwyku (czego Ci nie życzę) nie jest fajnie, ale później już czuje sie ulgę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kze i ja chciałabym życzyc Ci wszystkiego dobrego http://www.euroflorist.pl/photo/_gfx/_allegro/roze_frezje.jpg Kze - i ja się przyłączam do życzeń - najlepszego i szybkiego zamieszkania. Dzieki Inż, dzięki. Nie wątpliwie zmąciłeś spokój i stagnację na RW.. Tak więc bardzo sobie cenię życzenia od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kze i ja chciałabym życzyc Ci wszystkiego dobrego http://www.euroflorist.pl/photo/_gfx/_allegro/roze_frezje.jpg Kze - i ja się przyłączam do życzeń - najlepszego i szybkiego zamieszkania. i ja też się podłączę pod ten bukiecik wszystkiego naj Dzięki Joasiu, bez Janusza... na prawdę, nie pamiętam kiedy ostatnio dostałęm tyle życzeń.. I'm realy impressed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Jak tam Krzysiu? po urodzinkach... Dostałęm tyle życzeń na RW, że .. brak mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.05.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Hejka wtorkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Hejka Funia!Co słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.05.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Nie było mnie tydzień, ale chętnie sie przyłączę Kze i ja chciałabym życzyc Ci wszystkiego dobrego http://www.euroflorist.pl/photo/_gfx/_allegro/roze_frezje.jpg Buziaki KZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.05.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Hejka Funia! Co słychac? po staremu, a poza tym tydzień szkolenia w Świnoujściu, kibelek zamontowany w Chatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.05.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Jak tam Krzysiu? po urodzinkach... Dostałęm tyle życzeń na RW, że .. brak mi słów i super... mnie to tez zawsze rozwala gdy znajomi sieciowi pamietaja o moich urodzinkach zwlaszcza gdy np ci w realu nie za bardzo to naprawde podnosi na duchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Nie było mnie tydzień, ale chętnie sie przyłączę Kze i ja chciałabym życzyc Ci wszystkiego dobrego http://www.euroflorist.pl/photo/_gfx/_allegro/roze_frezje.jpg Buziaki KZE Dzieki! Nie wiem co na te buziaki Żona, ale... ciiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam z zimnych przysypanych śniegiem gór A co Ty taki zdziwiony jesteś Na Snieżce śnieg - nocne opady, a wczoraj rano było - 2 C. A w domu trzeb adogrzewać bo u nas nocą jest około 4 C, w dzień tem. podnosi się do 11 C. Zima cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Jak tam Krzysiu? po urodzinkach... Dostałęm tyle życzeń na RW, że .. brak mi słów i super... mnie to tez zawsze rozwala gdy znajomi sieciowi pamietaja o moich urodzinkach zwlaszcza gdy np ci w realu nie za bardzo to naprawde podnosi na duchu... u mnie tez tak jest znajomi z netu pamiętają, a najbliżsi już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 tydzień szkolenia w Świnoujściu, cześć słonecznie Funia -nigdy nie byłam w Świnoujściu a ponoć jest bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Jak tam Krzysiu? po urodzinkach... Dostałęm tyle życzeń na RW, że .. brak mi słów i super... mnie to tez zawsze rozwala gdy znajomi sieciowi pamietaja o moich urodzinkach zwlaszcza gdy np ci w realu nie za bardzo to naprawde podnosi na duchu... Mnie bardzo podniosło. W szczególnosci, że od momentu jak pobawiłem się w śledczego, to odnosiłem wrażenie, że jakby moja "popularność" spadła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Hejka Funia! Co słychac? po staremu, a poza tym tydzień szkolenia w Świnoujściu, kibelek zamontowany w Chatce Nie byłem w Świnoujściu... Gratulacje kibla! To ważna rzecz w domu... U mnie ekipa zwolniła się tzn. murarze porzucili robote.. Ale we środę maja być drudzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Cześć Ew-ka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam z zimnych przysypanych śniegiem gór A co Ty taki zdziwiony jesteś Na Snieżce śnieg - nocne opady, a wczoraj rano było - 2 C. A w domu trzeb adogrzewać bo u nas nocą jest około 4 C, w dzień tem. podnosi się do 11 C. Zima cały rok To pewnie dużo płacisz za ogrzewanie... Myslałem, że na przełomie maja i czerwca już nie ma sniegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts