Aga J.G 30.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Funia gratki klopa I można już mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Jak tam Krzysiu? po urodzinkach... Dostałęm tyle życzeń na RW, że .. brak mi słów i super... mnie to tez zawsze rozwala gdy znajomi sieciowi pamietaja o moich urodzinkach zwlaszcza gdy np ci w realu nie za bardzo to naprawde podnosi na duchu... u mnie tez tak jest znajomi z netu pamiętają, a najbliżsi już nie No bo ze znajomymi z netu .. częściej kontaktujesz się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam z zimnych przysypanych śniegiem gór A co Ty taki zdziwiony jesteś Na Snieżce śnieg - nocne opady, a wczoraj rano było - 2 C. A w domu trzeb adogrzewać bo u nas nocą jest około 4 C, w dzień tem. podnosi się do 11 C. Zima cały rok To pewnie dużo płacisz za ogrzewanie... Myslałem, że na przełomie maja i czerwca już nie ma sniegu... Nie jest źle z tym ogrzewaniem, ja tylko troszkę dogrzewam wieczorem, tu już nie chodzi nawet o kasę ale ja poprostu nie cierpię takiej pogody kocham słońce i ciepełko a tutaj koniec maja i zimno jak na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Aga J.G. - jak lubisz słońce to chyba pozostaje przeprowadzka w ciepłe kraje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Aga J.G. - jak lubisz słońce to chyba pozostaje przeprowadzka w ciepłe kraje... Gdyby tylko była taka możliwośc to bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.05.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 tydzień szkolenia w Świnoujściu, cześć słonecznie Funia -nigdy nie byłam w Świnoujściu a ponoć jest bardzo ładne najłądniejsza plaża na poliskim wybrzeży - szeroka i super piasek ale pogoda była do d.... i czasu mało, bo kończyliśmy o 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.05.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Funia gratki klopa I można już mieszkać no a kibelek fajny jest, podwieszany z ładnym przyciskiem no i mam fajne dzrwi i kaloryferek na reczniki Boze ja w ogóle mam zarypiastą Chatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Funia gratki klopa I można już mieszkać no a kibelek fajny jest, podwieszany z ładnym przyciskiem no i mam fajne dzrwi i kaloryferek na reczniki Boze ja w ogóle mam zarypiastą Chatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Funia gratki klopa I można już mieszkać no a kibelek fajny jest, podwieszany z ładnym przyciskiem no i mam fajne dzrwi i kaloryferek na reczniki Boze ja w ogóle mam zarypiastą Chatkę Ale oczywiście!! Nikt nie wątpi w to, że masz zarypiasta chatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Funia gratki klopa I można już mieszkać no a kibelek fajny jest, podwieszany z ładnym przyciskiem no i mam fajne dzrwi i kaloryferek na reczniki Boze ja w ogóle mam zarypiastą Chatkę Ale oczywiście!! Nikt nie wątpi w to, że masz zarypiasta chatę Jak większośc na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.05.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dzień Dobry - ooooooooooo Krzysia boli głowa po imprezie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witaj Nefer A ja zmykam prasować Jutro moje starsze dziecię wyjeżdża na zieloną szkołę trzeba przygotować dziewczynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.05.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witaj Nefer A ja zmykam prasować Jutro moje starsze dziecię wyjeżdża na zieloną szkołę trzeba przygotować dziewczynę Miłego prasowania - tylko nie przesadzaj A to się dziecka pozbędziesz - jak fajnie, nie ????????/ Mój starszy jedzie w niedzielę na spływ kajakowy :) Suuuuuper - zawsze to jedno mniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 zielona szkoła ???? czyj to wymysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dzień Dobry - ooooooooooo Krzysia boli głowa po imprezie .... Cześć. Krzyś ma dobrą głowę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.05.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 zielona szkoła ???? czyj to wymysł ? Teraz to się nazywa wyjazd integracyjny Ani szkoła ani zielona - nie ma co robić z dziećmi przed końcem roku to do lasu z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.05.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 witajcie Moje młodsze na wycieczce szkolnej Kotlinę kłodzką zwiedzają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.05.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Majka i jak tam komputer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Majka - wiesz może o jakimś mieszkaniu w Krakowie ? córa szuka czegoś bliżej centrum ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.05.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Heloł, nadaję z pracy, ale dziwnie . Podziwiam jak mozecie w takich nerwowych warunkach strzelac stronki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts