Ew-ka 30.05.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Gdzie jest " Franek- -łowca bramek "? ....oglądacie mecz ???? nasi grają jak z okręgówki ( przepraszam okręgówkę ) a nie z reprezentacji Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.05.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 meczy z zasady nie oglądam. Michał pojechał na wycieczkę, zostawił nam numer telefonu do ośrodka - oczywiscie zły. Komórki nie ma, bo ma ......................karę Znaczy ta kara obosieczna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 meczy z zasady nie oglądam. Michał pojechał na wycieczkę, zostawił nam numer telefonu do ośrodka - oczywiscie zły. Komórki nie ma, bo ma ......................karę Znaczy ta kara obosieczna była to se mamuśka odpoczniesz jak mogliśmy kiedyś funkcjonować bez telefonów ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.05.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Bry wieczór.Nasi po d...e dostali.2:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Bry wieczór. Nasi po d...e dostali. 2:1. to było żenujące przdstawienie cześć andre mój Dawid był na meczu i opowiadał mi przez tel. jakie okrzyki rozlegały się z trybun ....niecenzuralne ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.05.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Bry wieczór. Nasi po d...e dostali. 2:1. to było żenujące przdstawienie cześć andre mój Dawid był na meczu i opowiadał mi przez tel. jakie okrzyki rozlegały się z trybun ....niecenzuralne ...... Cześć Ew-ka Po prawdzie to piłka mało mnie interesuje, ale jak gra reprezentacja to czasem oglądam. Dzisiaj słuchałem przez radio. Było słychać jak przy stanie 2:0 dla Kolumbii kibice skandowali "jeszcze jeden, jeszcze jeden..." Do chrzanu z taką grą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dawid mówił ,że atmosfera na trybunach była świetna mimo porażki jak kolumbijczycy byli przy piłce trybuny krzyczały "ole"!!!..... a ja lubię oglądć mecze ...właśnie sama oglądałam w domu ,bo mój ślubny jest na męskim spotkaniu -razem oglądaja mecz i chodzę na mecze naszej IV ligii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.05.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dawid mówił ,że atmosfera na trybunach była świetna mimo porażki jak kolumbijczycy byli przy piłce trybuny krzyczały "ole"!!!..... a ja lubię oglądć mecze ...właśnie sama oglądałam w domu ,bo mój ślubny jest na męskim spotkaniu -razem oglądaja mecz i chodzę na mecze naszej IV ligii Mój Piotrek chodzi na mecze miejscowej drużyny i fotografuje, a później pisze news na stronie internetowej Kutnowskiego Centrum Informacyjnego. Zamieszcza informacje praktycznie o każdym wydarzeniu sportowym w mieście, ale żeby sam się chociaż trochę sportem zajął...ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dawid mówił ,że atmosfera na trybunach była świetna mimo porażki jak kolumbijczycy byli przy piłce trybuny krzyczały "ole"!!!..... a ja lubię oglądć mecze ...właśnie sama oglądałam w domu ,bo mój ślubny jest na męskim spotkaniu -razem oglądaja mecz i chodzę na mecze naszej IV ligii Mój Piotrek chodzi na mecze miejscowej drużyny i fotografuje, a później pisze news na stronie internetowej Kutnowskiego Centrum Informacyjnego. Zamieszcza informacje praktycznie o każdym wydarzeniu sportowym w mieście, ale żeby sam się chociaż trochę sportem zajął...ech. a tatuś daje przykład ? uprawiasz jakiś sport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.05.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dawid mówił ,że atmosfera na trybunach była świetna mimo porażki jak kolumbijczycy byli przy piłce trybuny krzyczały "ole"!!!..... a ja lubię oglądć mecze ...właśnie sama oglądałam w domu ,bo mój ślubny jest na męskim spotkaniu -razem oglądaja mecz i chodzę na mecze naszej IV ligii Mój Piotrek chodzi na mecze miejscowej drużyny i fotografuje, a później pisze news na stronie internetowej Kutnowskiego Centrum Informacyjnego. Zamieszcza informacje praktycznie o każdym wydarzeniu sportowym w mieście, ale żeby sam się chociaż trochę sportem zajął...ech. a tatuś daje przykład ? uprawiasz jakiś sport? Teraz nie, ale będąc w Piotrka wieku na okrągło grało się w piłkę, w szkole w koszykówkę (mieliśmy bardzo silną drużynę koszykówki w liceum) i siatkówkę, w zimie łyżwy (hokejówki), jak Fibak lał wszystkich to bębniliśmy w tenisa do upadłego, latem obowiązkowo pływanie i rower etc. Tylko, że wtedy nie było komputerów domowych i człowiek nie gnuśniał przed monitorem. Mojemu pokoleniu nikt przykładu nie musiał dawać. Sami garneliśmy się do sportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Czesc klikacze! Dzisiaj byli pierwsi zainteresowani kupnem naszego mieszkania. Nawet przed Wielkanoca nie miałam tak czysto!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.05.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Czesc klikacze! Dzisiaj byli pierwsi zainteresowani kupnem naszego mieszkania. Nawet przed Wielkanoca nie miałam tak czysto!!!! Cześć Żabunia Nie marudzili za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Czesc klikacze! Dzisiaj byli pierwsi zainteresowani kupnem naszego mieszkania. Nawet przed Wielkanoca nie miałam tak czysto!!!! Cześć Żabunia Nie marudzili za dużo? Witaj Andre! Chyba byli zadowoleni. Chcą juz rozmawiać o szczegółach, mimo że wiedzą, że wyprowadzimy sie dopiero za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Do nas najpierw przychodzili tacy "szukacze" okazji próbując udowadniać, ze dają dobra cenę.Ci co kupili nawet specjalnie się nie targowli, nie marudzili, że mieszkanie trzeba odnowić, wymienić okna itp. Po prostu zależało im na lokalizacji i bez trudu doszliśmy do porozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 cześć zabko.....tego najbardziej się obawiałam z naszym mieszkaniem .....łtumów zwiedzających ,ale obeszło sie na dwóch .......to zaglądanie obcych ludzi do naszych domów to bardzo krępująca sytuacja chociaż na forum jakoś nie mamy zachamowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 To pierwsi "oglądacze". Nawet jeszcze nie dawałam ogłoszenia o sprzedaży a juz sami przyłażą... Mam nadzieje, że dostanę dobra cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 cześć zabko.....tego najbardziej się obawiałam z naszym mieszkaniem .....łtumów zwiedzających ,ale obeszło sie na dwóch .......to zaglądanie obcych ludzi do naszych domów to bardzo krępująca sytuacja chociaż na forum jakoś nie mamy zachamowań Cześć Ewo! Dla mnie dzisiaj nie była to krępująca sytuacja. Może dlatego, że potencjalnym kupcem okazał sie mój były uczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Czesc klikacze! Dzisiaj byli pierwsi zainteresowani kupnem naszego mieszkania. Nawet przed Wielkanoca nie miałam tak czysto!!!! Cześć Żabunia Nie marudzili za dużo? Witaj Andre! Chyba byli zadowoleni. Chcą juz rozmawiać o szczegółach, mimo że wiedzą, że wyprowadzimy sie dopiero za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam Uprzejmie donoszę, że jestem już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam Uprzejmie donoszę, że jestem już No!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts