zaba_gonia 30.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ja piwkuję, a Ty???? Upił sie normalnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 MÓWI SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 MÓWI SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja nie piwkuję tylko drinkuję ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kurdę ....sama siedzę z laptopem na kolanach ,oglądam Magdę M i piję Campari .......nawet pies sobie ode mnie poszedł ....nikt mnie nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 a ja zmykam dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 MÓWI SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żabko - jestem, jestem, co Ty taka nerwowa jesteś? Dzwoniłem i szukałem caterpilara do rozrzucenia ziemi. Jak się domyślasz chcę mieć to zrobione tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kurdę ....sama siedzę z laptopem na kolanach ,oglądam Magdę M i piję Campari .......nawet pies sobie ode mnie poszedł ....nikt mnie nie lubi Nie martw się ewo...mni eteż nikt nie lubi... popłaczemy razem..???........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 MÓWI SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak się domyślasz chcę mieć to zrobione tanio nooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kurdę ....sama siedzę z laptopem na kolanach ,oglądam Magdę M i piję Campari .......nawet pies sobie ode mnie poszedł ....nikt mnie nie lubi Nie martw się ewo...mni eteż nikt nie lubi... popłaczemy razem..???........ babskie beczenie do niczego dobrego nie doprowadzi a jutro oczy spuchnięte i podkrążone ....brrrrrrr....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kurdę ....sama siedzę z laptopem na kolanach ,oglądam Magdę M i piję Campari .......nawet pies sobie ode mnie poszedł ....nikt mnie nie lubi Nie martw się ewo...mni eteż nikt nie lubi... popłaczemy razem..???........ babskie beczenie do niczego dobrego nie doprowadzi a jutro oczy spuchnięte i podkrążone ....brrrrrrr....... Rano okłady z lodem troche pomagają, tylko trochę głowa boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.05.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kurdę ....sama siedzę z laptopem na kolanach ,oglądam Magdę M i piję Campari .......nawet pies sobie ode mnie poszedł ....nikt mnie nie lubi Ew-ka - ja Ciebie lubię bardzo, ale czy nie pisałaś w przypływie szczerości kiedyś, że Ty zołza jesteś? Może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kurdę ....sama siedzę z laptopem na kolanach ,oglądam Magdę M i piję Campari .......nawet pies sobie ode mnie poszedł ....nikt mnie nie lubi Ew-ka - ja Ciebie lubię bardzo, ale czy nie pisałaś w przypływie szczerości kiedyś, że Ty zołza jesteś? Może dlatego To andrzejka , nie Ewa. I prosze mi tu nie kokietować następnej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ja wiem ,że ideałem nie jestem a złośliwa i cholernie pamiętliwa ale już się nie zmienię i trza mnie tolerować a inżynier to mnie lubi ale wirtualnie ,bo na żywo by mnie znienawidził taka zołza ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kurdę ....sama siedzę z laptopem na kolanach ,oglądam Magdę M i piję Campari .......nawet pies sobie ode mnie poszedł ....nikt mnie nie lubi Ew-ka - ja Ciebie lubię bardzo, ale czy nie pisałaś w przypływie szczerości kiedyś, że Ty zołza jesteś? Może dlatego To andrzejka , nie Ewa. I prosze mi tu nie kokietować następnej.... Żabko - możesz być pewna, że odróżniam Ewkę od Andrzejki Andrzejka dała pytanie w psychologu, a Ewka pisała coś na RW jak traktuje ludzi w pracy (chyba mi się nie wydaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zaba ,a masz ochotę na ciasteczko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kurdę ....sama siedzę z laptopem na kolanach ,oglądam Magdę M i piję Campari .......nawet pies sobie ode mnie poszedł ....nikt mnie nie lubi Ew-ka - ja Ciebie lubię bardzo, ale czy nie pisałaś w przypływie szczerości kiedyś, że Ty zołza jesteś? Może dlatego To andrzejka , nie Ewa. I prosze mi tu nie kokietować następnej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kurdę ....sama siedzę z laptopem na kolanach ,oglądam Magdę M i piję Campari .......nawet pies sobie ode mnie poszedł ....nikt mnie nie lubi Ew-ka - ja Ciebie lubię bardzo, ale czy nie pisałaś w przypływie szczerości kiedyś, że Ty zołza jesteś? Może dlatego To andrzejka , nie Ewa. I prosze mi tu nie kokietować następnej.... Żabko - możesz być pewna, że odróżniam Ewkę od Andrzejki Andrzejka dała pytanie w psychologu, a Ewka pisała coś na RW jak traktuje ludzi w pracy (chyba mi się nie wydaje) musiałam przegapiś ten odcinek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 oooooo Ty Marcinie wstręciuchu pamiętasz ? to było wieki temu a tak na marginesie to moi pracownicy mnie UWIELBIAJA WŁAŚNIE DOSTALI KOLEJNĄ PODWYŻKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zaba ,a masz ochotę na ciasteczko ???? JA????? ZAWSZE!!!! najlepiej z bita śmietaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ACHA .....bez podwyżki też mnie uwielbiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts