zaba_gonia 30.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 i co zaba ? może być takie ciacho na wieczór ????? Pytanie..... Ale do Mamonia się nie umywa.... Żabko, ale ja taki biały jestem raczej i chudszy jakby wiesz, ja jestem od ćwiczeń fizycznych, to Cię wymodeluję.... potem tylko naświetlania uv...i gotowe seksowny wzrok juz masz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dziewczyny, czy ten model to tzw. "przystojny" facet jest? dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 i co zaba ? może być takie ciacho na wieczór ????? Pytanie..... Ale do Mamonia się nie umywa.... Ciekawe, ciekawe Gdyby do Ciebie przyjechał to sam byś sie przekonał... Inżynier? Po co? Ja tam był wolał żebyś Ty do mnie przyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dziewczyny, czy ten model to tzw. "przystojny" facet jest? dla mnie bomba popieram..popieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 i co zaba ? może być takie ciacho na wieczór ????? Pytanie..... Ale do Mamonia się nie umywa.... Żabko, ale ja taki biały jestem raczej i chudszy jakby wiesz, ja jestem od ćwiczeń fizycznych, to Cię wymodeluję.... potem tylko naświetlania uv...i gotowe seksowny wzrok juz masz.... modelowanie może być, ale naświetlania to nie dla mnie Może Andre się skusi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dziewczyny, czy ten model to tzw. "przystojny" facet jest? dla mnie bomba No to pora na emeryturę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 i co zaba ? może być takie ciacho na wieczór ????? Pytanie..... Ale do Mamonia się nie umywa.... Żabko, ale ja taki biały jestem raczej i chudszy jakby wiesz, ja jestem od ćwiczeń fizycznych, to Cię wymodeluję.... potem tylko naświetlania uv...i gotowe seksowny wzrok juz masz.... modelowanie może być, ale naświetlania to nie dla mnie Może Andre się skusi? No właśnie..Andre obiecał pokazac swoje bicepsy opalone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 chyba Was pożegnam .......głowa mi pęka od rana ....nic nie pomaga Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Powoli oddalam się w kierunku posłania.... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 i co zaba ? może być takie ciacho na wieczór ????? Pytanie..... Ale do Mamonia się nie umywa.... Żabko, ale ja taki biały jestem raczej i chudszy jakby wiesz, ja jestem od ćwiczeń fizycznych, to Cię wymodeluję.... potem tylko naświetlania uv...i gotowe seksowny wzrok juz masz.... modelowanie może być, ale naświetlania to nie dla mnie Może Andre się skusi? No właśnie..Andre obiecał pokazac swoje bicepsy opalone... Kurde, jak tu się opalić gdy codziennie pada Do solarium iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 chyba Was pożegnam .......głowa mi pęka od rana ....nic nie pomaga Dobranoc Dobranoc Ewka - śpij dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Powoli oddalam się w kierunku posłania.... Dobranoc No masz Ci los - ZOSTAŃ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Powoli oddalam się w kierunku posłania.... Dobranoc Już zmykasz? Trudno. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Powoli oddalam się w kierunku posłania.... Dobranoc No masz Ci los - ZOSTAŃ !!!! tak mi sie napisało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 chyba Was pożegnam .......głowa mi pęka od rana ....nic nie pomaga Dobranoc Dobranoc Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Powoli oddalam się w kierunku posłania.... Dobranoc No masz Ci los - ZOSTAŃ !!!! tak mi sie napisało.... Proszę mi tak więcej nie żartować bo ja poczucia humoru nie mam wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Podobno druga brameczka dla Kolumbii fajowa była. Widział ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Powoli oddalam się w kierunku posłania.... Dobranoc No masz Ci los - ZOSTAŃ !!!! tak mi sie napisało.... Proszę mi tak więcej nie żartować bo ja poczucia humoru nie mam wcale Teraz juz naprawdę idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Powoli oddalam się w kierunku posłania.... Dobranoc No masz Ci los - ZOSTAŃ !!!! tak mi sie napisało.... Żabka - żartownisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 nie będę taaaaka ......dla panów też mam ciastko .....rurkę z kremem http://www.istore.com.pl/prods/306985.jpg kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts