Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam!

Gdzie jest " Franek- -łowca bramek "? ....oglądacie mecz ????

nasi grają jak z okręgówki ( przepraszam okręgówkę ) a nie z reprezentacji Polski

:evil:

No własnie!

"Franek! Franek! Łowca bramek!"

poziom był żenada... :(

Dawid mówił ,że atmosfera na trybunach była świetna mimo porażki :D jak kolumbijczycy byli przy piłce trybuny krzyczały "ole"!!!.....

a ja lubię oglądć mecze ...właśnie sama oglądałam w domu ,bo mój ślubny jest na męskim spotkaniu -razem oglądaja mecz :D i chodzę na mecze naszej IV ligii :D :D :D

Moje gratulacje!!! To mąż ma z Tobą dobrze.. Bo moja Iwonka nie lubi piłki... A może nienawidzi.. :-? :oops:

Podobno druga brameczka dla Kolumbii fajowa była. Widział ktoś?

ja widziałam .....bramkarz kolumbijski dośrodkował tak mocno ,że naszego bramkarza piłka przelobbowała i wpaddła pod poprzeczką do siatki 8)

Żałuję, że nie oglądałem :(

żałuj ....chociaż tę bramkę bądą jeszcze nie raz pokazywać jako kiks ....śmiech na cały świat ...... :D

To jest bramka 100-lecia (jak mój kumpel napisał mi w sms..) A w ogóle to Kuszczak wygrał konkyrs na paradę sezonu (w Angli) to teraz pewnie wygra konkurs na kiks - szmatę sezonu... :lol: :lol:

Czyżby nikogo nie było?? :o

Jestem, ale siedzę z angina u roboty i nie mam siły na nic, wygrzała bym się w łóżeczku :roll: Qrczak, chyba się sypię :o :o :o :( :( :(

Kasia angina? o współczuję... jesli stosujesz homeopatie to proponuje spacer do apteki i zakup mercurius solubilis przynajmniej pomoze troche na ból gardła..