Nefer 31.05.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Nam w lecie stuknie 15 jak razem mieszkamy, zdecydowaliśmy się zamieszkać bo dośc krótkiej znajomości i nigdy nie miałam ochoty się rozwodzić A wróżono nam inaczej A bo to generalnie ruletka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 To ja chyba polece do tego Paryza na 30 rocznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Nam w lecie stuknie 15 jak razem mieszkamy, zdecydowaliśmy się zamieszkać bo dośc krótkiej znajomości i nigdy nie miałam ochoty się rozwodzić A wróżono nam inaczej A bo to generalnie ruletka jest Nam tak wrozyli z racji naszego mlodego wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 31.05.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam Ewcia Gratulki Nam w wakacje stuknie 15 bycia razem Nam w styczniu stuknęło 14 lat 'bliższej znajomości' z tego 3 tata spętani węzłem małżeńskim (tzn stuknie to we wrześniu ). Ja się powtórzę - w kwietniu 15 lat małżeństwa (i 16 znajomości bliższej ) I dlatego lecimy do Paryża :):):) Sami :):):) Jaaaaaaa, ale fajnie nie tyle, że do Paryża, to jeszcze sami!!! Najgorzej, że jak się pojedzie do tego Paryża to trzeba coś pozwiedzać, a nie tylko w łóżku leżeć :) Na lotnisku też są sklepy - bo chyba lecicie samolotem, a jeśli nie to na stacjach benzynowych też się coś dostanie Nikt sie nie skapnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam Ewcia Gratulki Nam w wakacje stuknie 15 bycia razem Nam w styczniu stuknęło 14 lat 'bliższej znajomości' z tego 3 tata spętani węzłem małżeńskim (tzn stuknie to we wrześniu ). Ja się powtórzę - w kwietniu 15 lat małżeństwa (i 16 znajomości bliższej ) I dlatego lecimy do Paryża :):):) Sami :):):) Jaaaaaaa, ale fajnie nie tyle, że do Paryża, to jeszcze sami!!! Najgorzej, że jak się pojedzie do tego Paryża to trzeba coś pozwiedzać, a nie tylko w łóżku leżeć :) Na lotnisku też są sklepy - bo chyba lecicie samolotem, a jeśli nie to na stacjach benzynowych też się coś dostanie Nikt sie nie skapnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 to Wam opowiem co mam obiecane na srebrne wesele ( obiecał mi w rok po ślubie) malucha -cabrio i futro z lisa do kostek ....... i jest problem ,bo maluchów nie produkuja chyba ,ż jakiś stary wrak przerobi na cabrio , a za futro to sama podziękowałam futro z lisa ???? siara jak czapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam Ewcia Gratulki Nam w wakacje stuknie 15 bycia razem Nam w styczniu stuknęło 14 lat 'bliższej znajomości' z tego 3 tata spętani węzłem małżeńskim (tzn stuknie to we wrześniu ). Ja się powtórzę - w kwietniu 15 lat małżeństwa (i 16 znajomości bliższej ) I dlatego lecimy do Paryża :):):) Sami :):):) Jaaaaaaa, ale fajnie nie tyle, że do Paryża, to jeszcze sami!!! Najgorzej, że jak się pojedzie do tego Paryża to trzeba coś pozwiedzać, a nie tylko w łóżku leżeć :) Na lotnisku też są sklepy - bo chyba lecicie samolotem, a jeśli nie to na stacjach benzynowych też się coś dostanie Nikt sie nie skapnie Good idea !!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 to Wam opowiem co mam obiecane na srebrne wesele ( obiecał mi w rok po ślubie) malucha -cabrio i futro z lisa do kostek ....... i jest problem ,bo maluchów nie produkuja chyba ,ż jakiś stary wrak przerobi na cabrio , a za futro to sama podziękowałam futro z lisa ???? siara jak czapka Ale jakie były marzenia Masz za to dom i trochę wcześniej niż na srebne wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 to Wam opowiem co mam obiecane na srebrne wesele ( obiecał mi w rok po ślubie) malucha -cabrio i futro z lisa do kostek ....... i jest problem ,bo maluchów nie produkuja chyba ,ż jakiś stary wrak przerobi na cabrio , a za futro to sama podziękowałam futro z lisa ???? siara jak czapka W futrze z lisa wyglądam jak bomba dyskotekowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 to Wam opowiem co mam obiecane na srebrne wesele ( obiecał mi w rok po ślubie) malucha -cabrio i futro z lisa do kostek ....... i jest problem ,bo maluchów nie produkuja chyba ,ż jakiś stary wrak przerobi na cabrio , a za futro to sama podziękowałam futro z lisa ???? siara jak czapka W futrze z lisa wyglądam jak bomba dyskotekowa ja nie przymierzałam ,ale pewnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Aga -prwada .....to wtedy były marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 to Wam opowiem co mam obiecane na srebrne wesele ( obiecał mi w rok po ślubie) malucha -cabrio i futro z lisa do kostek ....... i jest problem ,bo maluchów nie produkuja chyba ,ż jakiś stary wrak przerobi na cabrio , a za futro to sama podziękowałam futro z lisa ???? siara jak czapka Mój mąż do dziś mi jest winny skrzynkę wódki ( założyłam się z nim na drugi dzień po tym jak się poznaliśmy. Powiedział, że z nim nie wytrzymam roku:) no i przegrał :)) Mieliśmy jechac na 10-tą rocznicę ślubu, ale nam się wzięło i przesunęło o marne 5 lat .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Czy palacze pamiętają ,że dzisiaj dzień bez papierosa????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Czy palacze pamiętają ,że dzisiaj dzień bez papierosa????? NO dobra - to można zapalić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a Wy świętujecie raczej rocznicę ślubu czy datę poznania i bycia ze sobą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a Wy świętujecie raczej rocznicę ślubu czy datę poznania i bycia ze sobą ? Rocznicę ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 tak myślałam .......my ślub mieliśmy w Boże Narodzenie ( pół roku od poznania ) więc bardzo lubimy dzień naszego spotkania ,bo było takie .....hmmmmm......zaczarowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 tak myślałam .......my ślub mieliśmy w Boże Narodzenie ( pół roku od poznania ) więc bardzo lubimy dzień naszego spotkania ,bo było takie .....hmmmmm......zaczarowane Fajnie mieć ślub w Boże Narodzenie - to dopiero jest magiczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 31.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a Wy świętujecie raczej rocznicę ślubu czy datę poznania i bycia ze sobą ? Rocznicę ślubu My teraz też rocznicę ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dla nas ważniejsza jest toodkiedy jesteśmy razem jak papużki Slub to była formalność trochę wymuszona przez rodziców, podejżewam że gdyby nie oni żylibyśmy bez ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts