mirek_gdynia 31.05.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dzień dobry wszystkim. Pozdrowienia z zaje... mokrego wybrzeża Cze Markus, a u nas słoneczko W stolycy wszystko jest lepsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dzień dobry wszystkim. Pozdrowienia z zaje... mokrego wybrzeża Cze Markus, a u nas słoneczko W stolycy wszystko jest lepsze ... Jaaaaasne - szczególnie ceny :) i korki:) i strajki :) i kibole na starówce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 kiboli my mamy "lepszych" , ale z checia oddamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 31.05.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Na pewno odbiegacie cenami mieszkań, ale cała reszta jest na porównywalnym poziomie. Macie tańsze taksówki. Korzystam z nich przynajmniej raz na miesiąc to mam porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Na pewno odbiegacie cenami mieszkań, ale cała reszta jest na porównywalnym poziomie. Macie tańsze taksówki. Korzystam z nich przynajmniej raz na miesiąc to mam porównanie. No ...dochodzą do 8.000 za metr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dzień dobry wszystkim. Pozdrowienia z zaje... mokrego wybrzeża Cze Markus, a u nas słoneczko Sloneczko ? na zewnatrz pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dzień dobry wszystkim. Pozdrowienia z zaje... mokrego wybrzeża Cze Markus, a u nas słoneczko W stolycy wszystko jest lepsze ... Właśnie było gradobicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dzień dobry wszystkim. Pozdrowienia z zaje... mokrego wybrzeża Cze Markus, a u nas słoneczko W stolycy wszystko jest lepsze ... Właśnie było gradobicie tego naszczescnie nie odczulem na swojej glowie - zdarzylem sie schowac nio chyba ze na okecie nie dotarlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dzień dobry wszystkim. Pozdrowienia z zaje... mokrego wybrzeża Cze Markus, a u nas słoneczko W stolycy wszystko jest lepsze ... Właśnie było gradobicie tego naszczescnie nie odczulem na swojej glowie - zdarzylem sie schowac nio chyba ze na okecie nie dotarlo Pewnie dopiero idzie do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 prawie jak wojna w Kraku spokojnie, bez slońca i deszczu. My tacy nijacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 prawie jak wojna w Kraku spokojnie, bez slońca i deszczu. My tacy nijacy hmmm ciekawe ....... a mi sie zapowiada caly przyszly tydzien pod Wawelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 prawie jak wojna w Kraku spokojnie, bez slońca i deszczu. My tacy nijacy hmmm ciekawe ....... a mi sie zapowiada caly przyszly tydzien pod Wawelem wieżę kontrolna przenoszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Czyżby nikogo nie było?? Jestem, ale siedzę z angina u roboty i nie mam siły na nic, wygrzała bym się w łóżeczku Qrczak, chyba się sypię Nie sypiesz się!!! Kiepska pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 prawie jak wojna w Kraku spokojnie, bez slońca i deszczu. My tacy nijacy hmmm ciekawe ....... a mi sie zapowiada caly przyszly tydzien pod Wawelem wieżę kontrolna przenoszą? widzialem ze tam maja swoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 prawie jak wojna w Kraku spokojnie, bez slońca i deszczu. My tacy nijacy hmmm ciekawe ....... a mi sie zapowiada caly przyszly tydzien pod Wawelem wieżę kontrolna przenoszą? widzialem ze tam maja swoja swoją to mają w Balicach, a na Wawelu to tylko basztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 prawie jak wojna w Kraku spokojnie, bez slońca i deszczu. My tacy nijacy hmmm ciekawe ....... a mi sie zapowiada caly przyszly tydzien pod Wawelem wieżę kontrolna przenoszą? widzialem ze tam maja swoja swoją to mają w Balicach, a na Wawelu to tylko basztę nio taa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 prawie jak wojna w Kraku spokojnie, bez slońca i deszczu. My tacy nijacy hmmm ciekawe ....... a mi sie zapowiada caly przyszly tydzien pod Wawelem wieżę kontrolna przenoszą? widzialem ze tam maja swoja swoją to mają w Balicach, a na Wawelu to tylko basztę nio taa na baszcie bedziesz siedział i straszył ale atrakcje będa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 prawie jak wojna w Kraku spokojnie, bez slońca i deszczu. My tacy nijacy hmmm ciekawe ....... a mi sie zapowiada caly przyszly tydzien pod Wawelem wieżę kontrolna przenoszą? widzialem ze tam maja swoja swoją to mają w Balicach, a na Wawelu to tylko basztę nio taa na baszcie bedziesz siedział i straszył ale atrakcje będa A ty tylko patrzysz jak interes zrobic i juz bys bilety sprzedawala na te atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Wybaczcie, pani prezes mi przeszkadza w obserwowaniu forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 prawie jak wojna w Kraku spokojnie, bez slońca i deszczu. My tacy nijacy hmmm ciekawe ....... a mi sie zapowiada caly przyszly tydzien pod Wawelem wieżę kontrolna przenoszą? widzialem ze tam maja swoja swoją to mają w Balicach, a na Wawelu to tylko basztę nio taa na baszcie bedziesz siedział i straszył ale atrakcje będa A ty tylko patrzysz jak interes zrobic i juz bys bilety sprzedawala na te atrakcje Ja przyjdę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts