Jajcek 31.05.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Wybaczcie, pani prezes mi przeszkadza w obserwowaniu forum nie dobra pani prezes a fee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 prawie jak wojna w Kraku spokojnie, bez slońca i deszczu. My tacy nijacy hmmm ciekawe ....... a mi sie zapowiada caly przyszly tydzien pod Wawelem wieżę kontrolna przenoszą? widzialem ze tam maja swoja swoją to mają w Balicach, a na Wawelu to tylko basztę nio taa na baszcie bedziesz siedział i straszył ale atrakcje będa A ty tylko patrzysz jak interes zrobic i juz bys bilety sprzedawala na te atrakcje Ja przyjdę oglądać niestety musze Cie rozczarowac, bede stacjonowal na Lea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Wybaczcie, pani prezes mi przeszkadza w obserwowaniu forum nie dobra pani prezes a fee I jeszcze jakiś budżet chce ... na cito... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Wybaczcie, pani prezes mi przeszkadza w obserwowaniu forum nie dobra pani prezes a fee a ja myślałam, że Ty jesteś pania prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Wybaczcie, pani prezes mi przeszkadza w obserwowaniu forum nie dobra pani prezes a fee I jeszcze jakiś budżet chce ... na cito... rzeczy nie mozliwe nauczylem zalatwiac sie od reki tylko na cuda trzeba ze dwa dni poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Wybaczcie, pani prezes mi przeszkadza w obserwowaniu forum nie dobra pani prezes a fee a ja myślałam, że Ty jesteś pania prezes No co Ty, Majka. Prezes odpowiada własnym majątkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 prawie jak wojna w Kraku spokojnie, bez slońca i deszczu. My tacy nijacy hmmm ciekawe ....... a mi sie zapowiada caly przyszly tydzien pod Wawelem wieżę kontrolna przenoszą? widzialem ze tam maja swoja swoją to mają w Balicach, a na Wawelu to tylko basztę nio taa na baszcie bedziesz siedział i straszył ale atrakcje będa A ty tylko patrzysz jak interes zrobic i juz bys bilety sprzedawala na te atrakcje Ja przyjdę oglądać niestety musze Cie rozczarowac, bede stacjonowal na Lea stacjonuje to wojsko na Lea nie bardzo jest gdzie straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Wybaczcie, pani prezes mi przeszkadza w obserwowaniu forum nie dobra pani prezes a fee a ja myślałam, że Ty jesteś pania prezes No co Ty, Majka. Prezes odpowiada własnym majątkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Wybaczcie, pani prezes mi przeszkadza w obserwowaniu forum nie dobra pani prezes a fee I jeszcze jakiś budżet chce ... na cito... rzeczy nie mozliwe nauczylem zalatwiac sie od reki tylko na cuda trzeba ze dwa dni poczekac Już zrobiłam - w dwóch wersjach :) mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 prawie jak wojna w Kraku spokojnie, bez slońca i deszczu. My tacy nijacy hmmm ciekawe ....... a mi sie zapowiada caly przyszly tydzien pod Wawelem wieżę kontrolna przenoszą? widzialem ze tam maja swoja swoją to mają w Balicach, a na Wawelu to tylko basztę nio taa na baszcie bedziesz siedział i straszył ale atrakcje będa A ty tylko patrzysz jak interes zrobic i juz bys bilety sprzedawala na te atrakcje Ja przyjdę oglądać niestety musze Cie rozczarowac, bede stacjonowal na Lea stacjonuje to wojsko na Lea nie bardzo jest gdzie straszyć [/quote:505d250fe5] zlosliwy kocur bede klientow pod twoim biurem straszyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Wybaczcie, pani prezes mi przeszkadza w obserwowaniu forum nie dobra pani prezes a fee I jeszcze jakiś budżet chce ... na cito... rzeczy nie mozliwe nauczylem zalatwiac sie od reki tylko na cuda trzeba ze dwa dni poczekac Już zrobiłam - w dwóch wersjach :) mówisz i masz no widzisz jak chcesz to potrafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Przepraszam, co to Lea ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Przepraszam, co to Lea ? nazwa ulicy w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 zlosliwy kocur żbik, a nie kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Przepraszam, co to Lea ? nazwa ulicy w Krakowie OK - blondyneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Ja to znam tylko Kazimierz - i jeden hotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 zlosliwy kocur żbik, a nie kocur to i tak kotowate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Ale za to wiem, gdzie są najlepsze steki w Brukseli !:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 na Kazimierzu to sporo hoteli jest na godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Przepraszam, co to Lea ? nazwa ulicy w Krakowie OK - blondyneczka no co ty ? a skad moglas wiedziec ? to jest jedyna ulica jaka znam w Kraku bo w Krakowie to raptem raz w zyciu bylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts